kome od vas se zaista nesto i poklapa sa horoskopom,odnosom koji imate sa drugim znakovima, vezama koje su manje vise uspesne bas zbog idealne kombinacije znakova ili opet katastrofalne bas zbog opsteg misljenja da je kombinacija beznadezna? :razz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako pažljivo pročitaš šta Mile Dupor o tome kaže, onda NEMA !!!jedem_skorpije_za_dorucak:Vidi meni G-din Mars u 5 polju u skorpiji.
Moji momci su imali uvek dominantnog skorpijona na ascedentu ili je Mars bio upravo tamo!
Pa ti vidi ko sta trazi...i ko koga nalazi.
Sta mislis ima li ovo ikakve veze?
Citati,uciti,razmisljati,raspitivati se.To su moji saveti za tebe. Nemoj docekati da ostaris i umres u neznanju. To tako strasno zvuci.neogeo:Astrologija nauka... Ha ha ha...
Nauka je zasnovana na cinjenicama tipa svako telo iznad odredjene mase slobodno pada ako ga nista ne drzi-gravitacija tako svima ocigledna, a astrologija na veri da odredjeni polozaji planeta donekle determinisu nas i zivotne okolnosti. Zasto bi i kako planete na nas uticale?! A sta cemo sa novootkrivenim planetama Suncevog sistema? I trinaestim sazvezdjem? Ko je zmijonosa? Da ne idem dalje...
A astrologija je nauka jos gore.Astral-Blade:Citati,uciti,razmisljati,raspitivati se.To su moji saveti za tebe. Nemoj docekati da ostaris i umres u neznanju. To tako strasno zvuci.
krvolok:Ako pažljivo pročitaš šta Mile Dupor o tome kaže, onda NEMA !!!
Naime, ko krene da čita TAKVE STVARI, tome nije više ni do momaka ni do devojaka !!!![]()
NIKO NE SPORI UTICAJ DRUGIH NEBESKIH TELA ZA KOJE GLUPI LJUDI NISU NI ZNALI.MOZDA JE TOI RAZLOG STO ASTROLOZI PRAVE GRESKE ODREDJENOHG TIPA,PPA SE LJUDI PREPOZNAJU ONOLIKO KOLIKO SE PREPOZNAJU.JA SAM FIZICAR PA ZNAM NEKE STVARI KOJE SU PRETOCENE U OPSHTE FORMULE,A ODNOSE SE NA CISTU KOSMICCKU APSTRAKCIJU.JEDNOSTACVNO ZASTO BI BILO NETACNO DA NESTO UKOSMOSU STOI JE VECE ODTEBE IMA UTICAJ NA TEBE.AKO KLIMA UTICE NA LJUDE ,ZASTO NE BI I NEKI VECI PARAMETRI.STOGA....GLUPO JE O TOME GOVORITI.LJUDI KOJI SU IZMISLILI ASTROLOGIJU,TJ .POJMILI JE I PRENELI SVOJU INSPIRACIJU GWNERACIJAMA,NISU TO SLUCSJNO IZMISLILI.MOZE SE ZIVETI I BEZ ASTROLOGIJE,ONA JE SAMO JEDNA OD MOGUCIH INTERPRETACIJA USMERENJA LJUDSKE ENERGIJETAO DA JE ONA NEZAVISNA OD NAS....STA GOD DA JE ISTINA JEDNA JE ,A LEPO JE STO LJUDI POKUSAVAJU SVE DUBLJE DA JE DOKUCUJU.NUMEROLOGIJA JE TEK CUDOneogeo:Astrologija nauka... Ha ha ha...
Nauka je zasnovana na cinjenicama tipa svako telo iznad odredjene mase slobodno pada ako ga nista ne drzi-gravitacija tako svima ocigledna, a astrologija na veri da odredjeni polozaji planeta donekle determinisu nas i zivotne okolnosti. Zasto bi i kako planete na nas uticale?! A sta cemo sa novootkrivenim planetama Suncevog sistema? I trinaestim sazvezdjem? Ko je zmijonosa? Da ne idem dalje...
neogeo:Astrologija nauka... Ha ha ha...
neogeo:Astrologija nauka... Ha ha ha...
neogeo:Posto ja nemam pojma ajde objasnite mi ukratko sta je to astrologija.
Rec astrologija znaci nauka o zvezdama, astro-zvezda, logos nauka...beba_toronto:Rec astrologija znaci "Message of The Stars" ili Poruka od Zvezda