Захвалност за свих

• Začetnik teme Аљона из Руси
  • Datum pokretanja
А

Аљона из Руси

Gost
Драги сабеседници!
Хочу много захвалити свих вас за ваши мисли и мишљење.
У наше тешко време ниjе сваки човек мислит о животу, смрти, Богу и других наjбоље важних ствар...(о, оваj jе српски :о) у нашем човечанском животу.
Драго ми jе да свидела много интересантних размишљења. Некто из нас jе прав, некто из нас ниjе прав, али даj Бог да бих ми ћемо сретати прави мисли из коjих ће рађати се добри послови.

Са дубоким поштовањем.

Аљона из Руси:
Драги сабеседници!
У наше тешко време ниjе сваки човек мислит о животу, смрти, Богу и других наjбоље важних ствар...(о, оваj jе српски :о) у нашем човечанском животу.
Драго ми jе да свидела много интересантних размишљења. Некто из нас jе прав, некто из нас ниjе прав, али даj Бог да бих ми ћемо сретати прави мисли из коjих ће рађати се добри послови.

Са дубоким поштовањем.

"Некто из нас jе прав, некто из нас ниjе прав, али даj Бог да бих ми ћемо сретати прави мисли из коjих ће рађати се добри послови."- Jel to na mene mozda uludirash??? ma nema veze navik'o sam na prozivke :)))
Aj p0z!!!!

"Ohohohohoooooo :o)
Vlado, vlado...(Само Владо)
Pa dobro, koliko puta sam ti rekao da na netu izbegavas muvanje postenih gradjanki a?!?:) hehe
Pozdrav za tebe i za Aljosu (хвала за поздрав:о) ili kako vec :o)
Sorry Alj... :o)" + " Ajde Aljona, nemoj da se ljutis (па да, немоj:о) na mog dragog clana :) a i na mene (такође), mislim, zezanje je jedino sto ti na kraju ostaje u glavi, zar ne? Sve ostalo ce jednog dana otici, ili u raj ili u pakao, ti ga neces posedovati sigurno...(слађем се, али jа имам наду да ће бити у раjу ако Бог даст и жељим теби да бити у раjу такође)
PA STO NE BISMO PROZIVELI A?!?" = љубим те:о):о):о)

Велики поздрав:о):о):о):о):о):о):о):о):о):о):):о):о)

[quote="Аљона из РусиТ]Драги сабеседници!

Са дубоким поштовањем.[/quote]

kako moze ovaj forum da bude lep...

Back