ZAHVALNICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Suzy

Iskusan
Poruka
6.937
Dokle ce nadobudni likovi da postavljaju teme..tipa- da li i koliko nam treba ovaj forum.....i da komentarishu da su svi forumashi (ice) isti/e....?

Bash na svashtari se skupljamo najvishe radi opushtanja i zezanja.....i delimo neke -veselije- momente....ali....mnogo mi je drago shto opet ..kada neko od nas ima problem.....dosta njih hoce da pomogne....(smatram i sebe takvom...i drago mi je shto vidim da ovde ima josh takvih...) U situaciji u kojoj niko od -najblizih- nije uspeo da mi pomogne ....jedan od vas jeste...( i ako su i drugi pokushali...i njima hvala...)
To je nash dragiiiiiiiiiiiii STEFFYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!...koji je uspeo savetom puuuno da mi pomogne.....tj.rekao mi je kome da se obratim za pomoc...
Jeste to par reci otkucano na ovom forumu....ali vrednost tih reci je meni mnogo pomogla....
Eto....ovom prilikom hocu nashem dragom Steffiju javno da se zahvalim.....i svima koji ovde funkcionishu sa parolom -i u dobru i u zlu-....
:-)
;-)

E suzi, upoznala sam lava607 on kaže da je stefijev drug... pa eto, pošto su ogovaranja zatvorena a mrzi me da ti pišem na pp da ti kažem, a na temi pominješ stefija pa eto... Baš je gotivan lik, verujem da su obojca :wink:

Felerična:
Uz tebe sam koleginice,naravno!!!!!

Cmmmmmmmooooks...;-)....i ti jedna od takvih.....;-)....ma...znamo mi...medjusobno....
vishe to treba da znaju oni koji to ne vide tako....;-)
e......koliko je tek poljubaca dragi Steffke zasluzio ...ne smem ni da mu kazem....dobro je shto ga josh nema.....;-)

Lilu:
hehehehhe. Hocu da budem premijer!

e a ko to bre kaze da treba da se ukine forum? (da ga bijem) :D

Vazi se....budi.....ja se slazem...;-)
a...ne secam se....znam da mnogi komentarishu-shta ce nam ovo, koje se -budale- skupljaju ovde, svi su -ovde- isti....i ostali bla-bla komentari....
hocu ovime (stvarno sam imala veliki problem) da im pokazem....da lupetaju!
eto
;-)

Steffan:
mmmmm... heheh :D mogao bih tako ceo dan.. :roll: :P a posle kazu da dobro delo ne bude nagradjeno.. :wink: :D

Jeste...
Ma..evo ...ja zato tebi u znak zahvalnosti i poklanjam ovu temu....i ove silne poljupce...;-)
Ja prosto ne znam shta bi bez tebe.....(doslovno)....;-)

Lilu:
I ovako se shepuri po forumu, sad smo tek naebali...

Ma..svesna sam bila tog rizika....ali ..i po tu cenu...morala sam...jer mi je mnogo pomogao...:-)
Secam se njegovih prvih postova...i da me je opasno nervirao i uvek sam imala neshto da mu odgovorim...jer stalno neshto zayebava i provocira.....a eto dokle smo doshli....;-)

Suzy:
Ma..svesna sam bila tog rizika....ali ..i po tu cenu...morala sam...jer mi je mnogo pomogao...:-)
Secam se njegovih prvih postova...i da me je opasno nervirao i uvek sam imala neshto da mu odgovorim...jer stalno neshto zayebava i provocira.....a eto dokle smo doshli....;-)

hehehe secam se.. :lol: joj to bas slatko... to mnogo volim.. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back