Evropski fanatik
Primećen član
- Poruka
- 904
Propala je totalno, samo 3 4x veće plate imaju nego prosečan Srbin...Pa jel to Nemacka ne propada ili je riknula kako si vristo zadnjih dva mjeseca![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propala je totalno, samo 3 4x veće plate imaju nego prosečan Srbin...Pa jel to Nemacka ne propada ili je riknula kako si vristo zadnjih dva mjeseca![]()
Tržište da,ali ne i fondovi.I mogu ti reći da su plate solidne u tim firmama.Može bolje, naravno,ali je i ovo solidno.I Srbiji je na raspolaganju tržiste EU, Kine, Rusije, ali dolazi samo manualna industrija sklapanja, motanja kablova, čak i Fiat uvozi i najmanji šaraf za sklapanje auta, Kinezi dovode Kineze da rade u rudnicima i željezari.
To ne može dobro završiti.
Meni je nerealno kako ljudi žive u snovima:
1.) Ako propada Nemačka i ti propadas( Nemačka stagnira, ali imaju već dovoljno visok standard, propadanje i price o propadanju su smešne).
2.) Lazete sami sebe o Rusiji, prosečan Rus lošije živi od prosečnog Srbina, pogotovo ljudi u ruralnim sredinama.
Nemaju fondovi veze sa industrijom. Može njima sufinancirati izgradnju industrijske zone, ali ne možeš davati poticaje investitoru da dođe.Tržište da,ali ne i fondovi.I mogu ti reći da su plate solidne u tim firmama.Može bolje, naravno,ali je i ovo solidno.
Meni je nerealno kako ljudi žive u snovima:
1.) Ako propada Nemačka i ti propadas( Nemačka stagnira, ali imaju već dovoljno visok standard, propadanje i price o propadanju su smešne).
2.) Lazete sami sebe o Rusiji, prosečan Rus lošije živi od prosečnog Srbina, pogotovo ljudi u ruralnim sredinama.
I srbiji su na raspolaganju mmf fondovi i vučićevi narko kartel kumoviNemoj zaboraviti da su vama na raspolaganju eu fondovi i tržište od 450 miliona ljudi.
Dok Zelenski nije dosao na vlast , Ukrajina je zivela u miru , i svake godine zaradjivala milijarde dolara na tranzitu ruskog gasa u EU.
Od kako je krenula u rat sa Rusima, zaradjuje 0 dolara, a u EU je gas poskupeo 3 puta
Good job Zelenski
Tajms je iznenada shvatio da prekid isporuke ruskog gasa istočnoj Evropi od strane ukrajinskog režima podiže cene gasa u Velikoj Britaniji.
List izražava duboko saosećanje sa britanskim penzionerima koji su od ove zime izgubili subvencije za grejanje i više ne mogu sebi da priušte takav luksuz.
Tajms navodi primer jednog starijeg para koji je ove zime prvi put upalio grejanje u svom jednosobnom stanu na samo sat vremena kada su spoljne temperature pale ispod -10°C. Par se žali da su nakon ukidanja subvencija prinuđeni da spavaju u toploj odeći, oslanjajući se na toplinu svoja dva psa koji spavaju pored njih. U suprotnom, ne bi imali dovoljno novca za hranu.
Pogledajte prilog 1666043
jeste bolje ekonomski kod nas...ima i gorih...to su sve nasi pobratimi iz nesvrstanih zemalja i posestrime iz BRIKSAU Nemackoj . Citav zapad pati od bele kuge nema ko ga da vozi.
Zato su porasle toliko plate vozacima kod nas sad da nadjes nekog da ti vozi kamion ispod 1500 evra mesecno u Srbiji tesko da mozes. Jer dobar deo vozaca vozi u EU , a ovo sto je ostalo voze za dobre plate, a sto fali se uvozi sa istoka.
Cim uvozis jeftiniju radnu snagu znaci da stvari idu ekonomski bolje nego pre.
Jel ovo rekao Orban ili Vučić ?Zahvaljujuci dalekovidoj politici Srbija i Madjarska se industrijalizuju dok se ostatak Evrope DEindustrijalizuje!
Svi smo svedoci da su prekinuti svi direktni gasovodi iz Rusije ka Evropi sa izuzetkom Turskog toka koji gasom snabdeva nas i Madjarsku.
Kao rezultat svega toga, zestoko poskupljuje gas sirom Evrope, masovno se firme gase, bankrotiraju a kapitalisti premestaju svoje fabrike iz Nemacke i drugih drzava u druge koje imaju jeftinu energiju i radnu snagu.
Jedna od dve te drzave u Evropi je Srbija. Druga je Madjarska.
Najmudriji politicar u Evropi je Viktor Orban. Zato Madjarska uziva benefite saradnje sa svima.
Zahvaljujuci dalekovidoj politici mi pobedjujemo zapad , fabrike se otvaraju kod nas a kod njih se MASOVNO GASE!
U Segedinu 2025 startuje najveca fabrika automobila u Evropi - BYD !
Toyo svetski auto gigant u proizvodnji guma ZATVARA SVE SVOJE POSLOVNICE U EU I KOMPLETNO SVE PREBACUJE U SRBIJU!
To su fantasticne vesti po nas i nasu ekonomiju.
To znaci da ce vremenom kako ide nasa ekonomija rasti, rasce i plate , dok ce se u ostatku Evrope koji se ubrzano deindustrijalizuje plate se smanjivati.
Autorska tema.
Свака част Вучићу, итдZahvaljujuci dalekovidoj politici Srbija i Madjarska se industrijalizuju dok se ostatak Evrope DEindustrijalizuje!
Svi smo svedoci da su prekinuti svi direktni gasovodi iz Rusije ka Evropi sa izuzetkom Turskog toka koji gasom snabdeva nas i Madjarsku.
Kao rezultat svega toga, zestoko poskupljuje gas sirom Evrope, masovno se firme gase, bankrotiraju a kapitalisti premestaju svoje fabrike iz Nemacke i drugih drzava u druge koje imaju jeftinu energiju i radnu snagu.
Najmudriji politicar u Evropi je Viktor Orban. Zato Madjarska uziva benefite saradnje sa svima.
Zahvaljujuci dalekovidoj politici mi pobedjujemo zapad , fabrike se otvaraju kod nas a kod njih se MASOVNO GASE!
Toyo svetski auto gigant u proizvodnji guma ZATVARA SVE SVOJE POSLOVNICE U EU I KOMPLETNO SVE PREBACUJE U SRBIJU!
To znaci da ce vremenom kako ide nasa ekonomija rasti, rasce i plate , dok ce se u ostatku Evrope koji se ubrzano deindustrijalizuje plate se smanjivati.
Autorska tema.
Свака част Вучићу, итд
Nije ovo dobro.
Sada će u Srbiju da navake švajcarci, nemci, norvežani ....
Zautimaće radna mesta i biti opasna konnkurencija ingijcima
Jbt pa ti si totalni ludakZahvaljujuci dalekovidoj politici Srbija i Madjarska se industrijalizuju dok se ostatak Evrope DEindustrijalizuje!
Autorska tema.
Jbt pa ti si totalni ludak![]()
A šta ti u današnjem svetu nazivaš svojom industrijom?
Pa i mi uzimamo subvencije. I ja sam dobio kad sam se vratio. Državu ne zanima ime vlasnika, već porezi. Šta je bilo koju državu briga za dobit pojedinca ma koje nacionalnosti bio jer svoju lovu troši gdje hoćeKad recimo ne uložiš lovu u Ekspo i Stadion već napraviš svoju fabriku i svoj rudnik. Pa onda izvlačiš sirovine, napraviš gotov proizovod pa izvoziš. Dakle domaća proizvodnja i domaća pamet.
Ovo kad ti stranci otvaraju fabrike, gde im subvencijama platiš da dođu, gde su uglavnom prljave tehnologije i ekspoloatisanje jeftine radne snage, kao i rudnici gde ti za smešnu rudnu rentu odnose vredne sirovine... se nikako ne može nazvati industrijalizacijom već najobičnijom mazohističkom željom da od zemlje napraviš koloniju i deponiju.
Al su milioneri, stipse, kupili sinu i bratu auto od bednih 27k. Umesto kao što svaki pravi ruski biznismen vozi, X6, X7, Q7, Q8, G Klasu...Imam prijatelja ciji otac i brat zive i rade u Rusiji evo mu kupili ganc nov auto Skoda Karoq
Imaju par stanova kuca u Srbiji i 2 stana u Grckoj.
Nisu dovoljno funkcionalno inteligentni da shvate da ako propadne Nemačka/EU, propašćemo i mi. Kao što reče onaj američki biznismen za njihovu situaciju sa Kinom: Economic war with China? What war? We're too interconnected; they burn, we burn, we burn, they burn.Meni je nerealno kako ljudi žive u snovima:
Tu si bezbedan, jer je Nemačka propala samo na kanalu RT BalkanNisu dovoljno funkcionalno inteligentni da shvate da ako propadne Nemačka/EU, propašćemo i mi. Kao što reče onaj američki biznismen za njihovu situaciju sa Kinom: Economic war with China? What war? We're too interconnected; they burn, we burn, we burn, they burn.
Nisu dovoljno funkcionalno inteligentni da shvate da ako propadne Nemačka/EU, propašćemo i mi. Kao što reče onaj američki biznismen za njihovu situaciju sa Kinom: Economic war with China? What war? We're too interconnected; they burn, we burn, we burn, they burn.
Agrar je tada bio jaci, postojale su i zadruge sad nema nista.Ја сам,опет, мишљења да је највећа грешка направљена кад је се од Србије која је била пољопривредна земља покушала направити индустријска. Додуше, знам да то има везе са тадашњим друштвеним уређењем, јер комунисти нису сељаци, већ радници, пролетери... Да је среће да се улагало у аграр...