Zahvalan sam / Srecan sam

• Začetnik teme Začetnik teme Eru
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zahvalna sam na brzom protoku vremena-svima na koje se to odnosi.
Srećna sam jer... sam bila u mogućnosti da kažem sestričini:"Sve što želiš!" u obližnjem supermarketu.
Uzela je svoj omiljeni sok, smoki sa igračkom i već je razmišljala duboko o trećem artiklu.
Rekoh joj: "Uzmi šta god voliš!"
Mala:"Pa, uzela sam sok i zamenila sam jabuku za borovnicu. Uzela sam smoki. Tetka, meni više ništa ne treba!"
Bože... toliko smo se radovale odlasku zajedno u supermarket, a kupile smo samo sok i smoki. Dete me je uništilo emocionalno jer sam htela da platim šta god joj palo na pamet!
Vodim je sledeće u Zaru-neće moći da poželi samo sok i smoki! :zper:

Zahvalan sam Bogu što je mojoj majci i meni podario još jedan dan.
Moja majka je napustila svet sa 33 godine svog života i pod nerazjašnjenim i zauvek nerazjašnjivim okolnostima.
Osećam dužnost prema svojoj MAJCI koja je bila anđeo, a tretirana kao šljam- da je nikako ne zaboravim.

I na kraju-ko mi je ubio majku? Ko je bio zlotvor koji prevazilazi sva pitanja?
KO MI JE UBIO MAJKU???

Poslednja izmena:
Noje joj uvek bilo lako samnom,ali smo pregurali mnoge nVedace,zajedno.
Verujem ti na reč.
Ti si bio zgodan, a ona je stalno strepela?
I sad si veoma lep gospodin i veoma mudar. Kako izlazi ona na kraj sa tim?
Možda je prosto umrla!

Ja neki dan upoznajem ličnost-radno mi je mesto pa ne mogu biti svoja ja, ali i inače-kakav gospodin, kakva marka!
Mačak!

Verujem ti na reč.
Ti si bio zgodan, a ona je stalno strepela?
I sad si veoma lep gospodin i veoma mudar. Kako izlazi ona na kraj sa tim?
Možda je prosto umrla!

Ja neki dan upoznajem ličnost-radno mi je mesto pa ne mogu biti svoja ja, ali i inače-kakav gospodin, kakva marka!
Mačak!

Uspela je da me usmeri na njen put.I nije mi zao uopste.Ide nam super.Kao sto sam i ranije pisao brak je veliki komromis.|I ako covek misli da to traje duze,treba da se odrekne mnogih stvari.To je u nasem slucaju obostrano,plus sto je ona izuzetna osoba,kakva se samo pozeleti moze.

Back