Zahuktava se hajka na glumce i njihove zarade

Evo sta kaze Ceca Bojkovic:

Ceca Bojković o izjavi Karleuše: Glumci su plaćeni za rad, ne političku podršku​

Ekološki ustanak, protest, Svetlana Ceca Bojković
N1
Glumica Svetlana Ceca Bojković prokomentarisala je izjavu Jelene Karleuše o glumcima koji podržavaju
proteste "Srbija protiv nasilja" rekavši da glumce ne plaćaju da pružaju političku podrsku.

„Glumci koji rade (snimaju) plaćeni su za svoj rad, oni nisu čašćavani za političku podršku“, rekla je Bojković za portal Nova.rs.

Jos malo o Karleusi:


Pevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme otvoreno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iako su nekada njeni stavovi bili drugačiji.

Odgovor na pitanje odakle takva promena nedavno je dao poslanik Narodne stranke iz Niša Đorđe Stanković.

„Jedna Jelena Karleuša dobiće miliona i po evra od ‘Telekoma’. Dobiće 350 hiljada evra za svoj album, 150 hiljada za druge troškove i milion evra za emisiju koju će imati na Televiziji ‘Prva’. To će biti neki pandan nekoj bivšoj emisiji koju je držao Ivan Ivanović na toj televiziji, neke emisije zabavnog karaktera koju u ovom momentu ima Zoran Kesić“, rekao je Stanković reagujući na novi Zakon o elektronskim komunikacijama u Republičkom parlamentu.

Para vrti gde burgija nece
Svetlana,legenda.
 
Pod tolerancijom podrazumevam KULTURU KOMUNIKACIJE I UVAZAVANJE RAZLICITIH STAVOVA...
Lepo je to uvažavanje različitih stavova, samo šta ćemo ako ako je nečiji stav da se sa nekim drugim treba obračunati tako da ga više ne bude, pa krene da taj svoj stav iznosi gde god može, i to što je glasnije moguće?

I parola “Smrt (ovima ili onima)!” je isto tako izražavanje nekog stava. Društvo u kom se baš sve toleriše veoma brzo postaje netolerantno jer agresivni nametnu svoj stav kao nešto obavezno za sve baš koristeći toleranciju većine. Paradoks tolerancije je poznat još od vremena Puritanaca i njihovog verskog terora (počeli borbom protiv katoličke isključivosti pa sami stigli i inkviziciju), da ne pominjem Hitlera koji je iskoristio demokratski sistem Vajmarske Republike (tj toleranciju većine) da zavede totalitarni teror kakav pre njega nije mogao ni da se zamisli.
 
Seka Aleksic placa i prijavljuje svaki dinar koji zaradi.
Svi su joj se smejali zbog toga.

Ali zato joj ne mogu nista i zato sada moze da iebe ovu vlast 😎

Ljudi, neupućeni ste !
Porez se plaća, itekako, ne samo glumci i pevači, nego i privreda, kompjuteraši, sportisti i svi ostali.

Utaja poreza postoji, ali ne na duže staze, sistem detektuje utajivače i iebe im kevu.
 
Glumac kada se upetlja u politiku on za mene više nije glumac. Glumac kao umetnik i javni radnik mora da ima integritet i veličinu. I ovo važi za sve i nije bitno da lisu za vlast ili protiv vlast. Ti treba da stvoriš delo koje će da nadživi svaku politiku, a ne da dozvoliš sebi da politika iskorišćava tvoju besmrtnost i da deli ljude.
pametnice malena,ovo nije Holivud ili Brodvej pa da se projekti ostvaruju privatnim kapitalom.Drzavna mafija kontrolise sve, i ako zelis uloge (egzistenicju) moras da se prodas kao prostituka. To nije opravdanje,ali najlakse je da se moralise sa hladnim pivom u ruci ispred STR "Maja"
 

Back
Top