Zahuktava se hajka na glumce i njihove zarade

SNS i Vučić nisu Srbija. to je zamena teza. SNS je rak na tkivu Srbije i treba ga otstraniti da ne bi metastazirao....
То је бар лако. На првим изборима (можда у септембру), покушајте да се организујете и победите СНС и Вучића. И ту је крај сваке дилеме и секирације за Србију.
 
Ima jos zanimljivih razmisljanja:

BAKAREC V/S BJELA
Bakarec je ovo objavio na svom Tweet-u:

Небојша Бакарец
@BakarecPolitika

Glumci koji napadaju državu i učestvuju u protestima, obmanjuju protestante i sede na dve stolice. Od Vučića, tj. državnog Telekoma su dobili milione evra: Dragan Bjelogrlić 423.000 evra, Sergej Trifunović 130.000 evra, 125.000 evra NIkola Kojo, Milan Marić 120.000 evra. Svetlani Ceci Bojković 89.000 evra. 84.000 evra Gorica Popović. Gordanu Kičiću 84.000 evra. Branislav Trifunović 67.000 evra. Tamara Dragičević 55.000 evra. 45.000 evra e Marko Janketić. LICEMERI!

Ovo je odgovor Dragana Bjelogrlica:

Bjelogrlić se zapitao da li se sprema nova "kristalna noć za neke srbijanske glumce, a reakciju prenosimo prenosimo u cijelosti:

JER SU PODRŽALI PROTESTE

Političar iz Srbije "protjeruje" glumce iz zemlje, Bjelogrlić poručio: Za*ebali ste se, malo je i naša


"Nisam vjerovao da će me život na bilo koji način povezati sa osobom kakva je gospodin Bakarec. Medjutim, Bakarec kao poslanik vladajuće većine u Narodnoj skupštini iznosi brojke (pritom lažne) o prihodima glumaca. Sjećamo se da je pogrom na Jevreje u Nemačkoj počeo tako što su nacisti dijelili letke i objavljivali u štampi koliko Jevreji zarađuju na leđima njemačkog naroda.
Sprema li se nova 'kristalna noć' za neke srbijanske glumce? Bakarec nam, eto, 'daje slobodu' da nastavimo da glumimo i kaže da se 'neće svetiti'. Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda".
Zacelo bi trebali da cute i da se ne svrstavaju ni uz poziciju(sns) ni uz opoziciju.Prvo jer su,eto,dobili nenormalno dobar novac od drzave,drugo,jer su u neku ruku i kulturni radnici.Ovo sto je Bjelogrlic dobio je OHOOO za nase uslove zivota!Treba da cuti i da uziva kad mu je vec tako lepo.Pa to sto je dobio poslednji na ovoj listi,sin Mise Janketica,je oko 80 radnickih plata!To je preko 6 godina rada u nekoj firmi.A on ce naravno biti u narednih sest godina angazovan na nekom projektu i zaradjivace i dalje.A izjavio je nedavno da valja ici iz ove drzave,da mu nije dobro ovde.Odrastao je na belom hlebu i ne zna za muku.Lazljiv je.Sve se da proveriti.
 
Па није вучић држава па да не узимају паре од државе. Шта, и пензионери који су против вучића не требају да узимају државне пензије јер је од државе?

И људи који раде у државним фирмама, да не примају новац (плате) јер је председник државе неко за кога нису

Није вучић србија

Ниси разумео !

Држава преко Карлеуше, Бакареца, а ево сад и мене,
обавештава глумце
а и остале будале,
да не секу грану на којој седе.

Јел сад јасније ?
 
Pa prepoznatljivi su. A kao što ti teče neki jesu neki nisu intelektualci.
Од свега ме највише нервира уваљивање неталентованих и полуталентованих потомака на Академију. Реци ми глумачко дете које није глумац, част изузецима.
 
Па ето ти верујеш анкетама. И 2013. рејтинг СНС је био низак а они и даље владају. Али твоја машта замишља свашта и верујем да ти је лепо. Бар до избора.
Rekoh biće ovo bolno za SNS pristaše.
 
Screenshot_20230603-160709.png
 

Back
Top