Ima jos zanimljivih razmisljanja:
BAKAREC V/S BJELA
Bakarec je ovo objavio na svom Tweet-u:
Небојша Бакарец
@BakarecPolitika
Glumci koji napadaju državu i učestvuju u protestima, obmanjuju protestante i sede na dve stolice. Od Vučića, tj. državnog Telekoma su dobili milione evra: Dragan Bjelogrlić 423.000 evra, Sergej Trifunović 130.000 evra, 125.000 evra NIkola Kojo, Milan Marić 120.000 evra. Svetlani Ceci Bojković 89.000 evra. 84.000 evra Gorica Popović. Gordanu Kičiću 84.000 evra. Branislav Trifunović 67.000 evra. Tamara Dragičević 55.000 evra. 45.000 evra e Marko Janketić. LICEMERI!
Ovo je odgovor Dragana Bjelogrlica:
Bjelogrlić se zapitao da li se sprema nova "kristalna noć za neke srbijanske glumce, a reakciju prenosimo prenosimo u cijelosti:
JER SU PODRŽALI PROTESTE
"Nisam vjerovao da će me život na bilo koji način povezati sa osobom kakva je gospodin Bakarec. Medjutim, Bakarec kao poslanik vladajuće većine u Narodnoj skupštini iznosi brojke (pritom lažne) o prihodima glumaca. Sjećamo se da je pogrom na Jevreje u Nemačkoj počeo tako što su nacisti dijelili letke i objavljivali u štampi koliko Jevreji zarađuju na leđima njemačkog naroda.
Sprema li se nova 'kristalna noć' za neke srbijanske glumce? Bakarec nam, eto, 'daje slobodu' da nastavimo da glumimo i kaže da se 'neće svetiti'. Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda".