gost 79626
Iskusan
- Poruka
- 5.869
Šta mislite o zahtevnim muškarcima, koji tačno znaju šta im se sviđa, imaju ideju o tome kako žele da izgledate, umeju da zavode kao junaci crno- belih filmova, kupe vam sexy veš i očekuju da ga sledeći put skinu sa vas, bolje nego vi znaju kakva vam šminka, frizura i odeća pristaje (a nisu ženskasti)?
Jesu vam oni zanimljiviji od onih kojima je sve svejedno, bitno da sexa ima, ambijent, poze, flert kroz komunikaciju celog dana nebitan, od jednostavnih muškaraca?
Je l' su ova dva tipa muškaraca onda kao gurman koji uživa u ukusima i mirisima i poznaje vina i razne kuhinje sveta i seljak kome je hleb nasušni i brlja sve što je potrebno i dovoljno?
Jeste se susretale sa oba tipa muškaraca i šta ih još kakakteriše?
Kakva su vam iskustva?
Mogu i muškarci da kažu šta misle na ovu temu, u koju se grupu ubrajaju, i šta ih deklariše kao takve.

Jesu vam oni zanimljiviji od onih kojima je sve svejedno, bitno da sexa ima, ambijent, poze, flert kroz komunikaciju celog dana nebitan, od jednostavnih muškaraca?
Je l' su ova dva tipa muškaraca onda kao gurman koji uživa u ukusima i mirisima i poznaje vina i razne kuhinje sveta i seljak kome je hleb nasušni i brlja sve što je potrebno i dovoljno?
Jeste se susretale sa oba tipa muškaraca i šta ih još kakakteriše?
Kakva su vam iskustva?
Mislim da su zanimljivi i jedni i drugi muskarci..
Ako si sa onim koji zna sta hoce, onda ti ne mozes da pokazes dominaciju, jer, sve ON unapred vec zna.
A, ako si sa onim kojem je svejedno, onda mozes da pokazes dominaciju, ali, opet, sta god ti da radis- NJEMU JE SVEJEDNO..
JA SAM ZA MUSKARCA KOJI IMA OSOBINE JEDNOG I DRUGOG- DAKLE, NEKA KAZE STA ZELI, ALI NEKA DOPUSTI DOMINACIJU, NEKA ZNA STA I JA ZELIM- MA, RAZGOVOR, DOGOVOR I DOPUNJAVANJE CINE CUDA! hehehhe
Mogu i muškarci da kažu šta misle na ovu temu, u koju se grupu ubrajaju, i šta ih deklariše kao takve.
Poslednja izmena: