Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 73.965
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех мој форумашу, времена су се променила, ал изгледа да ти јазбину ниси напуштао....јбг, прегазило те време.
Pa ne prosiruje se EU svaki dan...U percepciji jeste prosirenje...Treba raditi na klasterima i zatvarati ih, a kad bude sledece prosirenje, jedini ko ce da bude spreman bice Crna Gora....Mi ne zelimo u EU...Nema u EU političke volje za proširenjem trenutno, to je poenta.
Argument na kubЕх мој форумашу, времена су се променила, ал изгледа да ти јазбину ниси напуштао....јбг, прегазило те време.
![]()
Ni savaki dan ni svake godine a Bogme ni svakih 10 godina. Poslednja je ušla u EU pre 12 godina.Pa ne prosiruje se EU svaki dan...U percepciji jeste prosirenje...Treba raditi na klasterima i zatvarati ih, a kad bude sledece prosirenje, jedini ko ce da bude spreman bice Crna Gora....Mi ne zelimo u EU...
Докле више ти бесмислени аргументи, крао Ђилас, крао Динкић ...па што нису у затвору?
Да није због тога да бо Вучић могао несметано да краде и даље? Јер ако су могли они може и он?
Нико није лопов док се не осуди.
![]()
Несам школувала..Argument na kub.
Šta su samo BLM i Woke ovde propovedali i kako su sve pretili…
Ali tvoj evropski žar ne splašnjava.Ni savaki dan ni svake godine a Bogme ni svakih 10 godina. Poslednja je ušla u EU pre 12 godina.
Pa jesmo li mi spremni za ulazak ili bilo ko od navedenih zemalja?Ni savaki dan ni svake godine a Bogme ni svakih 10 godina. Poslednja je ušla u EU pre 12 godina.
Pa zar žuti DOS nije uveo Srbiju u EU još 2003?Ni savaki dan ni svake godine a Bogme ni svakih 10 godina. Poslednja je ušla u EU pre 12 godina.
Zapazi:Pa jesmo li mi spremni za ulazak ili bilo ko od navedenih zemalja?
CG def jeste ispunila uslove za zatvranje većine poglavlja. Srbija je delikantna situacija, najviše zbog spoljne politike koja se ne sviđa najrusofobnijim članicama.Pa jesmo li mi spremni za ulazak ili bilo ko od navedenih zemalja?
Vecine? Pa koliko im je poglavlja ostalo da zatvore? Pitao sam da li je neko spreman?CG def jeste ispunila uslove za zatvranje većine poglavlja. Srbija je delikantna situacija, najviše zbog spoljne politike koja se ne sviđa najrusofobnijim članicama.
Zato treba zauzeti stratešku orijentaciju kakvu od Srbije ultimativno zahtevaju Kurti i Sarajevo? Kako ono beše s Makedonijom, zaveli sankcije Rusiji i ohrabrili Bugare da zahtevaju samoukidanje Makedonije, tj to im je samo početni zahtev.CG def jeste ispunila uslove za zatvranje većine poglavlja. Srbija je delikantna situacija, najviše zbog spoljne politike koja se ne sviđa najrusofobnijim članicama.
O kakvim “poglavljima” govoriš? Bugarska od Makedonije traži samoukidanje, inače nema nikakvih “otvaranja” bilo kakvih “poglavlja”.Vecine? Pa koliko im je poglavlja ostalo da zatvore? Pitao sam da li je neko spreman?
Lako je tebi tamo u USA, radis i saljes kuci verovatno da tvoji lepo mogu da zive....A ovde ima ljudi postenih seljaka, poljoprivrednika koji bi voleli da smo u EU i da mogu posteno da zive od svoje proizvodnje....O kakvim “poglavljima” govoriš? Bugarska od Makedonije traži samoukidanje, inače nema nikakvih “otvaranja” bilo kakvih “poglavlja”.
Šarena laža za samoobmanu.
Vidim da si se žestoko borila s Mirinim Julterijerima. Koliko si im puta vratila kanister sa suzavcem? (Vreo je, ne dodirivati golom rukom, mada AV to ionako ne koristi).
Можете само да ав ав по нету, и плачете над тастатуром.
Kakve to ima veze sa činjenicom da Hrvatska i Bugarska baš svaki put stave veto na svako od pomenutih “poglavlja”?Lako je tebi tamo u USA, radis i saljes kuci verovatno da tvoji lepo mogu da zive....A ovde ima ljudi postenih seljaka, poljoprivrednika koji bi voleli da smo u EU i da mogu posteno da zive od svoje proizvodnje....
Zato treba zauzeti stratešku orijentaciju kakvu od Srbije ultimativno zahtevaju Kurti i Sarajevo? Kako ono beše s Makedonijom, zaveli sankcije Rusiji i ohrabrili Bugare da zahtevaju samoukidanje Makedonije, tj to im je samo početni zahtev.
Pa dobro, takav je nacin glasanja u EU...Kada budemo mi tamo i mi cemo biti za stolom, a ne na stolu kao sad... Mislim da to sto Hrvatska i Bugarska imaju zamerke odgovarana nasoj sluzbi i nasoj vlasti koja i onako ne zeli u EU...Kakve to ima veze sa činjenicom da Hrvatska i Bugarska baš svaki put stave veto na svako od pomenutih “poglavlja”?
@Grom_sa_neba! oko teme, kao lisica oko vruće kaše.
Očito se Zaharova opet malo napila vodke.
Gdje si prijatelju?! - navrati!
Što te nema?!
![]()
Pa ne vidim da se nesto mnogo naroda pridruzuje studentima na ulicama. Mozda zato sto nemaju jasan i lako ostvarljiv cilj, mozda zato sto ne sadrze i neke druge vazne zahteve, mozda zato sto se ne ogradjuju od stranog uticaja medju kolegama.
Можете само да ав ав по нету, и плачете над тастатуром.
Ne znam, zato i pitam. Svi pricaju da su puni ko brodovi.Одакле знаш? Подигнуте су оптужнице?
Зашто нису ухапшени?