Zaharova upozorava: Ne sme se dozvoliti da u Srbiji zavlada haos

СВИ НА УЛИЦЕ!
B43AD9C0-2FE0-4B25-93A5-96052DFA7332.jpeg

Докле више ти бесмислени аргументи, крао Ђилас, крао Динкић ...па што нису у затвору?
Да није због тога да бо Вучић могао несметано да краде и даље? Јер ако су могли они може и он?
Нико није лопов док се не осуди.
:manikir:
C547A761-377D-4971-922D-06860E33F5C3.jpeg

CG def jeste ispunila uslove za zatvranje većine poglavlja. Srbija je delikantna situacija, najviše zbog spoljne politike koja se ne sviđa najrusofobnijim članicama.
Zato treba zauzeti stratešku orijentaciju kakvu od Srbije ultimativno zahtevaju Kurti i Sarajevo? Kako ono beše s Makedonijom, zaveli sankcije Rusiji i ohrabrili Bugare da zahtevaju samoukidanje Makedonije, tj to im je samo početni zahtev.

O kakvim “poglavljima” govoriš? Bugarska od Makedonije traži samoukidanje, inače nema nikakvih “otvaranja” bilo kakvih “poglavlja”.

Šarena laža za samoobmanu.
Lako je tebi tamo u USA, radis i saljes kuci verovatno da tvoji lepo mogu da zive....A ovde ima ljudi postenih seljaka, poljoprivrednika koji bi voleli da smo u EU i da mogu posteno da zive od svoje proizvodnje....

Lako je tebi tamo u USA, radis i saljes kuci verovatno da tvoji lepo mogu da zive....A ovde ima ljudi postenih seljaka, poljoprivrednika koji bi voleli da smo u EU i da mogu posteno da zive od svoje proizvodnje....
Kakve to ima veze sa činjenicom da Hrvatska i Bugarska baš svaki put stave veto na svako od pomenutih “poglavlja”?

Recimo da se preselim na Južni pol, kako bi to uticalo na veto vaših “komšija”? Racionalan odgovor moliću.

Kakve to ima veze sa činjenicom da Hrvatska i Bugarska baš svaki put stave veto na svako od pomenutih “poglavlja”?
Pa dobro, takav je nacin glasanja u EU...Kada budemo mi tamo i mi cemo biti za stolom, a ne na stolu kao sad... Mislim da to sto Hrvatska i Bugarska imaju zamerke odgovarana nasoj sluzbi i nasoj vlasti koja i onako ne zeli u EU...

Можете само да ав ав по нету, и плачете над тастатуром.
Pa ne vidim da se nesto mnogo naroda pridruzuje studentima na ulicama. Mozda zato sto nemaju jasan i lako ostvarljiv cilj, mozda zato sto ne sadrze i neke druge vazne zahteve, mozda zato sto se ne ogradjuju od stranog uticaja medju kolegama.

U svakom slucaju, i vi se za sada radujte samo na internetu.

Back