Zaharova protivu Vučića...nekad diskretno, a nekad i direktno...

U duelu Zaharove i Vučića podržavam:

• Ukupno glasova
    9

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.651
...

Autorski osvrt na ovaj duel...

Sad vec imamo čitavu istoriju nekad diskretnih a nekad direktnih poruka Zaharove (čitaj Putina) prema Vučiću...a kadkad ga i pohvali čisto radi balansa...

Secamo se jos onog legendarnog poredjenja sa "Niskim strastima", kada je na hoklici na kojoj je sedeo u Beloj Kuci...potpisao da moli Izrael da prizna tzv Kosovo...
Pa jos citav niz verbalnog šamaranja AV-a od strane Zaharove...

Evo jedna poruka koja se odnosi na Gruziju (gde je Zapad upravo ispusio...), a moze i na Srbiju...posto je AV nekidan primio troje (smesno zvuci...) EU zvanicnika samo da ne bi otisao u Kazanj na BRIKSamit...
I tada jos jednom ponovio sektasku mantru "Srbija je na EU putu..."

Захарова: Глупо је веровати да Европска унија некоме може дати европску будућност​

https://www.pravda.rs/2024/10/27/za...ka-unija-nekome-moze-dati-evropsku-buducnost/

...

Kada sam pričao da je polupana kravetina neki su se ovde ljutili i branili dotičnu

1730232246526.png

Захарова увек одлучно осуди сваки протест грбаве опорбе против Александра Вучића!
Није ишо у казањ јер му тако реко хил... није смео пичкица

вашингтонове деморкатске пудлице. а сад ће те глуматати фанове републиканаца и трампа...

ко вас не зна.

Путин је видео ко је пичкица а ко није. Јеси ли ти приметио да је путин у интервју једном јасно одвојио СРПСКИ НАРОД ОД ВЛАСТИ и рекао да једини пријатељ искрени у европи русији је српски народ ! и да му је јако криво што је русија кукавно реаговала са католиком јелцињом 1999 и да то не може ни она да заборави и да моли српски народ да опросте.

Путин воли србе а вучића сматра пичкицом...

Од тог неодласка у казањ за мене је пичкендара.

Није ишо у казањ јер му тако реко хил... није смео пичкица

вашингтонове деморкатске пудлице. а сад ће те глуматати фанове републиканаца и трампа...

ко вас не зна.

Путин је видео ко је пичкица а ко није. Јеси ли ти приметио да је путин у интервју једном јасно одвојио СРПСКИ НАРОД ОД ВЛАСТИ и рекао да једини пријатељ искрени у европи русији је српски народ ! и да му је јако криво што је русија кукавно реаговала са католиком јелцињом 1999 и да то не може ни она да заборави и да моли српски народ да опросте.

Путин воли србе а вучића сматра пичкицом...

Од тог неодласка у казањ за мене је пичкендара.
Опусти се капетане, то су се он и Путин тако договорили. ;)

Voleo bih ja da je tako .
Веруј да јесте. Србија је под тешким притиском и своју љубав према Русији, за сад, мора да исказује тајно.

Али, ако Путинова мека моћ освоји ЕУ, Србија ће бити руска пета колона у истој.

Разбираш? Политика је умеће надмудривања , ко ће кога, разумеш ти мене?

Веруј да јесте. Србија је под тешким притиском и своју љубав према Русији, за сад, мора да исказује тајно.

Али, ако Путинова мека моћ освоји ЕУ, Србија ће бити руска пета колона у истој.

Разбираш? Политика је умеће надмудривања , ко ће кога, разумеш ти мене?
nisam ja za politiku. ne umem ja da skrivam emocije.
ja bi otiso u kazanj taman krepao.

a ako bi uveli sankcije srbiji reko bih evo dacu ostavku ja nemojte zemlju zbog mene...

...

Autorski osvrt na ovaj duel...

Sad vec imamo čitavu istoriju nekad diskretnih a nekad direktnih poruka Zaharove (čitaj Putina) prema Vučiću...a kadkad ga i pohvali čisto radi balansa...

Secamo se jos onog legendarnog poredjenja sa "Niskim strastima", kada je na hoklici na kojoj je sedeo u Beloj Kuci...potpisao da moli Izrael da prizna tzv Kosovo...
Pa jos citav niz verbalnog šamaranja AV-a od strane Zaharove...

Evo jedna poruka koja se odnosi na Gruziju (gde je Zapad upravo ispusio...), a moze i na Srbiju...posto je AV nekidan primio troje (smesno zvuci...) EU zvanicnika samo da ne bi otisao u Kazanj na BRIKSamit...
I tada jos jednom ponovio sektasku mantru "Srbija je na EU putu..."

Захарова: Глупо је веровати да Европска унија некоме може дати европску будућност​

https://www.pravda.rs/2024/10/27/za...ka-unija-nekome-moze-dati-evropsku-buducnost/

...
Глупо је заиста бити у руском блоку, а веровати у европску будућност, као што је и глупо што ЕУ слепо слуша С.А.Д. и пуца себи у ногу ... Захарова је у потпуности у праву.
Међутим, Србија је дубоко у западном блоку и ми немамо бољу будућност за сада. Ако те занима када ће се то десити, запрати бугарску државу, јер они ће пре нас то видити и прикључити се том новом поретку, кинеском, руском, марсовском.
Ако и даље мислиш да ЕУ није за нас, опет провери где је Бугарска, јер они никада не греше, увек су уз најјаче у свом блоку.

nisam ja za politiku. ne umem ja da skrivam emocije.
ja bi otiso u kazanj taman krepao.

a ako bi uveli sankcije srbiji reko bih evo dacu ostavku ja nemojte zemlju zbog mene...
Ја тебе разумем. Али, тако је како је. Путин је,док није Ослободио Русију, исто морао да се фолира да је добар са Западом, да су му они ,,партнери", грлио се и љубио са њима, удварао НАТО пакту, чак ушао у Партнерство за мир, итд.
Изнутра је, за то време, чистио Русију од издајника, лопова, масона, глобалиста, итд, итд.

Сад је ојачао земљу, војно, политички, идеолошки, економски. Сад су Сила! Сад може да им баци рукавицу у лице и да им каже ,,Марш багро,само дирните Русију, има да вас попалим!
Мислиш да му је било лако да гута кнедле, да стрпљиво чека и прави се да мисли оно што не мисли и ради оно што не ради.
Мислиш да он нема емоције? Наравно да има, и наравно да му то није све лако били, али по томе се познају Лидери, Државници, Вождови.

Ја и ти то не би могли, али Путин и Господин Вучић могу и морају. И зато морамо да им пружимо безусловну подршку!

Ја тебе разумем. Али, тако је како је. Путин је,док није Ослободио Русију, исто морао да се фолира да је добар са Западом, да су му они ,,партнери", грлио се и љубио са њима, удварао НАТО пакту, чак ушао у Партнерство за мир, итд.
Изнутра је, за то време, чистио Русију од издајника, лопова, масона, глобалиста, итд, итд.

Сад је ојачао земљу, војно, политички, идеолошки, економски. Сад су Сила! Сад може да им баци рукавицу у лице и да им каже ,,Марш багро,само дирните Русију, има да вас попалим!
Мислиш да му је било лако да гута кнедле, да стрпљиво чека и прави се да мисли оно што не мисли и ради оно што не ради.
Мислиш да он нема емоције? Наравно да има, и наравно да му то није све лако били, али по томе се познају Лидери, Државници, Вождови.

Ја и ти то не би могли, али Путин и Господин Вучић могу и морају. И зато морамо да им пружимо безусловну подршку!
voleo bih da je tako.
ali pored vucica su mutne dzukele! poput djurica, mladjasnog otporasa i cia ucenika!
a sad evo jos jedandemokratski bandit kod vucica - sutanovac ambasador u usa i upravo on zamenio ono djubre otporasko djurica!
dakle americki igraci...

ti oko vucica me nerviraju a pogotovo ono malecno celavo pasce sto uteklo sad u kinu!
onaj koji je ovde u ns vedrio i oblacio i svasta mutio i radio! onaj koji je podguzna muva vucicu i svojom podguznoscu moyda obmanuo i vucica...
dunster kakvog ***** retko okoti da prostis...

pa sad vucic mora da sebe kompromituje ivadi kestenje iz vatre .... samo bolje bi mu bilo da to ne cini jer je ubijeno 14 ljudi zbog dunstera i korupcionasa u novom sadu koji su namestali te podizvodjace i koji su gledali samo lovu a posao uglavnom sklepaju....

to je ono sto ja govorim vucica ce unistiti ti tutubani pojedini!

moj savet, neka se ogradi od vucevica . nije vucic vedrio i oblacio novim sadom i sredjivao poslove svojim raznim kompanjonima medju kojima je i onaj vlasnik gomexa koji se smeje u kamere na dan pada nastresnice...njemu smesno boli ga kurko...

ali pored vucica su mutne dzukele
И поред Путина су били разни Чубајси, Абрамовичи, ови они.
Све је то морао Путин да реши. Неке да уклони, неке да припитоми, неке да уцени.

Такав је посао борбе за Државу.

Уважена Госпођа Захарова је званични Потпарол,продужена Рука Кремља и њене Речи треба узети са крајњом Озбиљношћу.
Оно што ја лично прижељкујем без Намере да неког увредим или неког усрећим,све у Циљу како би се неке Ствари довеле у Ред то је,
да СПЕЦНАЦ пошаље неколицину својих Људи у Србију и да се се заврши Ствар са овом ,више него очигледном ноћном мором.

Back