МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
http://www.pravda.rs/2012/05/30/zaharije-trnavcevic-prihvatio-bih-mesto-ministra-poljoprivrede/
Захарије Трнавчевић: Прихватио бих место министра пољопривреде
ПОЛИТИКА | 30. МАЈ 2012. | 18:54
БЕОГРАД – Захарије Трнавчевић, председник странке „Богата Србија“, чланице коалиције „Преокрет“ и председавајући данашње конститутивне седнице Скупштине Србије, у интервјуу за „Правду“ каже да очекује да руковођење првом седницом парламента протекне у најбољем реду, а за посланике новог сазива припремио је и неколико личних савета. Трнавчевић такође очекује да „Преокрет“ узме учешће у будућој влади, а он сам је спреман да прихвати место министра пољопривреде, уколико му буде понуђено, али под условом да му мандат не траје дуже од пола године.
- Данашње председавање конститутивном седницом парламента ми није прво искуство ове врсте, јер сам исту дужност обављао у сазиву пре 2000. године. Без икакве стрепње или треме приступам овом чину, јер ми рад са јавношћу и људима није нимало стран, будући да су иза мене деценије телевизијског и водитељског искуства, које и те како значе и у раду са посланицима са места председавајућег.

Немој Захарије....
Шта ћемо ако мандркнеш на некој њиви?
Захарије Трнавчевић: Прихватио бих место министра пољопривреде
ПОЛИТИКА | 30. МАЈ 2012. | 18:54
БЕОГРАД – Захарије Трнавчевић, председник странке „Богата Србија“, чланице коалиције „Преокрет“ и председавајући данашње конститутивне седнице Скупштине Србије, у интервјуу за „Правду“ каже да очекује да руковођење првом седницом парламента протекне у најбољем реду, а за посланике новог сазива припремио је и неколико личних савета. Трнавчевић такође очекује да „Преокрет“ узме учешће у будућој влади, а он сам је спреман да прихвати место министра пољопривреде, уколико му буде понуђено, али под условом да му мандат не траје дуже од пола године.

Немој Захарије....
Шта ћемо ако мандркнеш на некој њиви?