Zagrljaj, stisak, pisak :)

Objasnjavala sam mu celu noc tu istinu,nece da shvati:manikir:

Koliko ima ljudi koji se gledaju i cute - svadjaju se.

Slazem se ja da je to lepo u ljubavi - gledas, cutis&shit. Ali svakako je lepse pricati i gledati se. Pa onda vidimo kom' opanci...

Kada ljudi cute - tu se lako prave iluzije... Mislim dobro je za hit points za Krstu, ali je smaranje da se cita - ta kuknjava o/u vezama

Koliko ima ljudi koji se gledaju i cute - svadjaju se.

Slazem se ja da je to lepo u ljubavi - gledas, cutis&shit. Ali svakako je lepse pricati i gledati se. Pa onda vidimo kom' opanci...

Kada ljudi cute - tu se lako prave iluzije... Mislim dobro je za hit points za Krstu, ali je smaranje da se cita - ta kuknjava o/u vezama

vas dvoje nemate prestavu o cemu govorim...:dash: ne vredi se truditi da objasnim:)

Opet ti sa tvojom romantikom:eek:Na onoj drugoj temi sam ti vec lepo objasnila da nije sve bas kako ti mislis.Ali,posto je tebi dovoljna ljubav,bez sexa-tvoje reci-onda te i razumem da mozes da se gledas s nekim.Grlis i to.;)

izvrces mi reci...rekao sam da kad ti neko znaci ne mora biti fantastican sex, a ne da ga uopste nema...:eek: po tebi ako sex nije ekstra veza ne moze da uspe:dash:

slazem se, ali to ne mora da bude sex od koga te podilaze zmarci cim pomislis na nju... ako ti mnogo znaci, sex dobije dublju dimenziju i onda si zadovoljan i sa njim... ovo bi dubokoumno sad...:D

Dok hemija traje ma kakvi bili partneri seks ce biti takav da te podilaze zmarci. Ionako je sve zaista u glavi. Od kuce mozes izgraditi kulu ako zelis ili osecas tako. Ili pak, suprotno..

nema nishta lepshe nego kad te zagrle tople snazzne mushke ruke iz kojih zrachi svashta i ti to tako osecash i onda se izgubish u njegovom zagrljaju koji nije ni mlitav ni previshe jak, samo znash da ga jako osecash i prolaze dani,meseci,godine i ti si u tom zagrljaju koji je trajao u stvari samo nekoliko sekundi..

meni je grljenje najbolji nacin prikazivanja naklonosti i ljubavi...mnogo bolji i iskreniji od poljupca...nekako je postalo previse lako deliti poljupce svima redom,ali ipak ne priblizis se i ne zagrlis bas svakog...

u zagrljaju se osecam voljeno,sigurno i bliskija sa tom osobom vise nego ikad jer je to najcisija emocija...isto kada grlim nekog volim da ga uhvatim jako jako i da ga nikad ne pustim da ode....e takav mi je zagrljaj....kada osetis da zelis nekoga toliko jako da stavis u srce da se zalepis i neces da pustis....kad se oprastam od ljudi uvek ih tako grlim...ujedno pokazujes naklonost i poverenje,jer je polozaj sam po sebi ranjiv...i gde ces vise od toga :)

Bogo blagi, baš sam to htela da kažem ali nisam uspela.
Mislim, nisam ni probala, sinoć sam onako za bzvz napisala jer mi je baš mnogo došlo da nekog izgrlim.. :)
Ali upravo tako mislim.

nema nishta lepshe nego kad te zagrle tople snazzne mushke ruke iz kojih zrachi svashta i ti to tako osecash i onda se izgubish u njegovom zagrljaju koji nije ni mlitav ni previshe jak, samo znash da ga jako osecash i prolaze dani,meseci,godine i ti si u tom zagrljaju koji je trajao u stvari samo nekoliko sekundi..

Da, da, da.. sigurna pećina, hehehe :D

Back