Zagrljaj, stisak, pisak :)

Daj neki stihl pa će da bidne ;)

aajde dobro jutros sam romantichno raspolozen!

stihl%20TOY%20CHAINSAW500.jpg

Poslednja izmena:
To za drveće ili busenje? :lol:

to je za drvece
za bushenje je hiltovka i wd-40

Hiltovka je popularan naziv za veliku ručnu bušilicu – “čekićaru”. Duga je preko pola metra, ima debelu cijev u koju se uvrće glomazno svrdlo i neodoljivo podsjeća na mali mitraljez. Najčešće se koristi prilikom obavljanja teških građevinskih radova kao što su razvaljivanje zidova, razbijanje betona, maltera ili asfalta, za bušenje željeza ili debelih trupaca drveta …

3793.59204.jpg

Joj, je l' volite vi da se grlite tako onako nekako baš jako?!
Mislim, ne sebe da grlite, nego nekoga da grlite i da vas grle?! :D
Meni je nekako taj zagrljaj baš najsasvim-potpunosasvim-najuniverzalniji pokazatelj naklonosti ka nekoj osobi...
I nekako sam uvek više volela da budem bata (jer bate se zagrle i potapšu po ramenima, a seke se ljube, u obraze onako licemerno dosta često :)).

Nego, ozbilljno...
Šta je vama tako nekako najveći pokazatelj da vam je eto neko tako drag.. ili da ste vi nekom dragi.. tj. pokazatelj osećanja..
Ehehehe..ovaj, jer ja npr. ne smem ni da napišem, a ne da kažem.. mislim, to mi je bzvz.. tako ta govorenja.. teška sam na rečima, mislim, ne umem.. i ne volim.. smatram da reči mogu da obezvrede i da su nepotrebne... a opet, veliki broj ljudi smatra da osećanja treba iskazivati rečima... (pride, ne mislim samo na ljubavna i sva tako neka pozitivna, davno sam ustanovila da imam problem u komunikaciji svake vrste, kukavica sam pa šta, ali to sad nije tema :rumenko:)
Ali eto, umem da grlim i da ljubim a i volim, nije da ne volim...:D

I da, da li ste nekad možda bili u vezi sa nekom osobom koja možda krije osećanja.. tj, baš ne ume da ih pokaže ali ni da ih prihvati... ili ste možda baš vi jedna od tih osoba?!

Hajde, hajde, ne budite stidljivi, znate da nama možete reći/pokazati sve :mrgreen:

Jer, mi smo tu, za vas :heart:

viš...zvuči egoistično, al...ponekad, samo ponekad volim da me zagrle...a ja ne grlim baš često...

Pre svega, jako mi se dopada tema, mnogo je lepa :heart:

Ja sam od onih ljudi koji radije ne bi nikada izgovorili "volim te", a to pokazivali (nije da ne izgovaram te reci), nego da non-stop gugucem, a da delima nista ne pokazujem.

Ja sam velika maza, a pri tom sam i ludo zaljubljena, tako da mi je grljenje i ljubljenje sa deckom ispred potrebe za malo vazduha i vode :zaljubljena:

Ranije sam u vezama bila... uh... stvarno ne znam ni zato su oni momci uopste ostajali sa mnom... :roll: Izmigoljila bih se kad bi me zagrlili, izvlacila ruku kad se setamo, okretala glavu da me ne poljube (nista od toga mi nije prijalo dok nisam upoznala sadasnjeg decka). :slika: O slatkim neznim recima i da ne govorim. Secam se kad mi je jedan decko prvi put rekao da me voli, ja sam pogledala u zemlju, vrtela pramen kose pola sata, a onda sam slegla ramenima i rekla-pa dobro... hoces da me ipsratis kuci? :dash: Nisam htela da budem gruba, samo nisam znala da se snadjem, a ni da lazem (prilicno sam smotana sa emocijama). :whistling:

Nikada nisam bila sa deckom operisanim od emocija, ali imam druga koji je toliko hladan po pitanju svega, da ja stvarno ne znam kako on uopste smuva devojku, kao robot je, a s druge strane, po nekim njegovim postupcima, vidi se da ne da je voli, nego obozava.

Meni licno nista nije tako blisko kao kad decku sednem u krilo i on me obgrli, mazi po kosi i samo cutimo... Cesto tako zaspim slusajuci njegovo srce kako kuca...

A sto se zagrljaja konkretno tice... Nasa veza je sva u rastancima po peronima nasa dva grada, i taj osecaj kad nekog ispustas iz ruku, ne znas kad ces ponovo da ga vidis, pa se drzimo za ruke sve dok autobus ne krene, pa trcim pored autobusa i masem i saljem poljupce sve dok ne ubrza... A onda se slomim, cucnem na trotoar i pocnem da placem... Tako da je taj poslednji zagrljaj... ne znam... Do poslednjeg atoma snage ga stegnem...

Joj, je l' volite vi da se grlite tako onako nekako baš jako?!
Mislim, ne sebe da grlite, nego nekoga da grlite i da vas grle?! :D
Meni je nekako taj zagrljaj baš najsasvim-potpunosasvim-najuniverzalniji pokazatelj naklonosti ka nekoj osobi...
I nekako sam uvek više volela da budem bata (jer bate se zagrle i potapšu po ramenima, a seke se ljube, u obraze onako licemerno dosta često :)).

Nego, ozbilljno...
Šta je vama tako nekako najveći pokazatelj da vam je eto neko tako drag.. ili da ste vi nekom dragi.. tj. pokazatelj osećanja..
Ehehehe..ovaj, jer ja npr. ne smem ni da napišem, a ne da kažem.. mislim, to mi je bzvz.. tako ta govorenja.. teška sam na rečima, mislim, ne umem.. i ne volim.. smatram da reči mogu da obezvrede i da su nepotrebne... a opet, veliki broj ljudi smatra da osećanja treba iskazivati rečima... (pride, ne mislim samo na ljubavna i sva tako neka pozitivna, davno sam ustanovila da imam problem u komunikaciji svake vrste, kukavica sam pa šta, ali to sad nije tema :rumenko:)
Ali eto, umem da grlim i da ljubim a i volim, nije da ne volim...:D

I da, da li ste nekad možda bili u vezi sa nekom osobom koja možda krije osećanja.. tj, baš ne ume da ih pokaže ali ni da ih prihvati... ili ste možda baš vi jedna od tih osoba?!

Hajde, hajde, ne budite stidljivi, znate da nama možete reći/pokazati sve :mrgreen:

Jer, mi smo tu, za vas :heart:

Naravno da volim da se grlim (ne sebe, nego drage mi ljude :D ) jeste, poljubac u obraz je njesra, hug je hug, tu mogu lepo da se ispolje emocije :zag:

najbolji je pogled... kad oboje cute i samo se posmatraju, neprekidno... to je najbolji pokazatelj da mu znacis...

Kako mogu da teku misli, za vreme tih pogleda:

Ona: <sva romanticna u sebi>
On: ("Dokle ce da blene u mene? Ae skreni taj teleci pogled, treba da stignem na kres i sa drugom varijantom, pre tekme i piva...")

----
Htedoh reci, a neko je vec napisao: dela, samo dela.

Back