Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
nema ja sam cedna casna i postena devojkaa gdje je tu diranje sisa preko majice i ulazak u slatko carstvo chula?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ja sam cedna casna i postena devojkaa gdje je tu diranje sisa preko majice i ulazak u slatko carstvo chula?
Daj neki stihl pa će da bidne
nema ja sam cedna casna i postena devojka
aajde dobro jutros sam romantichno raspolozen!
To za drveće ili busenje?
najbolji je pogled... kad oboje cute i samo se posmatraju, neprekidno... to je najbolji pokazatelj da mu znacis...
samo jedan NJEN zagrljaj cini da ceo usrani dan nestane u trenu
ZIVELO GRLJENJE ! ! !
p.s. ko nema nekoga neka GRLI flasu a za postavljacicu teme
Joj, je l' volite vi da se grlite tako onako nekako baš jako?!
Mislim, ne sebe da grlite, nego nekoga da grlite i da vas grle?!
Meni je nekako taj zagrljaj baš najsasvim-potpunosasvim-najuniverzalniji pokazatelj naklonosti ka nekoj osobi...
I nekako sam uvek više volela da budem bata (jer bate se zagrle i potapšu po ramenima, a seke se ljube, u obraze onako licemerno dosta često ).
Nego, ozbilljno...
Šta je vama tako nekako najveći pokazatelj da vam je eto neko tako drag.. ili da ste vi nekom dragi.. tj. pokazatelj osećanja..
Ehehehe..ovaj, jer ja npr. ne smem ni da napišem, a ne da kažem.. mislim, to mi je bzvz.. tako ta govorenja.. teška sam na rečima, mislim, ne umem.. i ne volim.. smatram da reči mogu da obezvrede i da su nepotrebne... a opet, veliki broj ljudi smatra da osećanja treba iskazivati rečima... (pride, ne mislim samo na ljubavna i sva tako neka pozitivna, davno sam ustanovila da imam problem u komunikaciji svake vrste, kukavica sam pa šta, ali to sad nije tema )
Ali eto, umem da grlim i da ljubim a i volim, nije da ne volim...
I da, da li ste nekad možda bili u vezi sa nekom osobom koja možda krije osećanja.. tj, baš ne ume da ih pokaže ali ni da ih prihvati... ili ste možda baš vi jedna od tih osoba?!
Hajde, hajde, ne budite stidljivi, znate da nama možete reći/pokazati sve
Jer, mi smo tu, za vas
Volim kada me zagrli jako,da mi sapne koliko me voli,da sam mu sve...Tada sve nestaje,vreme ne postoji za nas...
samo jedan NJEN zagrljaj cini da ceo usrani dan nestane u trenu
Vreme ne postoji za vas ali vi postojite za vreme. Ne bi bas volio da osedim u zgrljaju, to bi bilo kao da sam prespavao zivot.
Vreme ne postoji za vas ali vi postojite za vreme. Ne bi bas volio da osedim u zgrljaju, to bi bilo kao da sam prespavao zivot.
Sinnke-nepopravljivi romantik, kao i uvek
A sta je romantika drugo nego mastanje u glupom i nerealnom. Valja biti romantican, ali to sve dok ne ubacis kitu e nakon toga pocinjes uzivati.
Joj, je l' volite vi da se grlite tako onako nekako baš jako?!
Mislim, ne sebe da grlite, nego nekoga da grlite i da vas grle?!
Meni je nekako taj zagrljaj baš najsasvim-potpunosasvim-najuniverzalniji pokazatelj naklonosti ka nekoj osobi...
I nekako sam uvek više volela da budem bata (jer bate se zagrle i potapšu po ramenima, a seke se ljube, u obraze onako licemerno dosta često ).
Nego, ozbilljno...
Šta je vama tako nekako najveći pokazatelj da vam je eto neko tako drag.. ili da ste vi nekom dragi.. tj. pokazatelj osećanja..
Ehehehe..ovaj, jer ja npr. ne smem ni da napišem, a ne da kažem.. mislim, to mi je bzvz.. tako ta govorenja.. teška sam na rečima, mislim, ne umem.. i ne volim.. smatram da reči mogu da obezvrede i da su nepotrebne... a opet, veliki broj ljudi smatra da osećanja treba iskazivati rečima... (pride, ne mislim samo na ljubavna i sva tako neka pozitivna, davno sam ustanovila da imam problem u komunikaciji svake vrste, kukavica sam pa šta, ali to sad nije tema )
Ali eto, umem da grlim i da ljubim a i volim, nije da ne volim...
I da, da li ste nekad možda bili u vezi sa nekom osobom koja možda krije osećanja.. tj, baš ne ume da ih pokaže ali ni da ih prihvati... ili ste možda baš vi jedna od tih osoba?!
Hajde, hajde, ne budite stidljivi, znate da nama možete reći/pokazati sve
Jer, mi smo tu, za vas
Naravno da volim da se grlim (ne sebe, nego drage mi ljude ) jeste, poljubac u obraz je njesra, hug je hug, tu mogu lepo da se ispolje emocije
najbolji je pogled... kad oboje cute i samo se posmatraju, neprekidno... to je najbolji pokazatelj da mu znacis...
Kako mogu da teku misli, za vreme tih pogleda:
Ona: <sva romanticna u sebi>
On: ("Dokle ce da blene u mene? Ae skreni taj teleci pogled, treba da stignem na kres i sa drugom varijantom, pre tekme i piva...")
----
Htedoh reci, a neko je vec napisao: dela, samo dela.