- Poruka
- 74.760
Da li imate nekog da vas ovako grli? Ko bi to bio? Jel ovo ima veze sa seksom ili je nešto drigo u pitanju? Molim mišljenje i iskustva, hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mislim ovih dana, koliko se ljudi malo grle i kako smo svi u principu sami, pa sve da smo i u moru ljudi. A čovek sebe ne može da grli da mu sve prođe, pogotovo ne ovako da sebe grli. Ali kad bi postojalo mesto gde odeš kad ti treba zagrljaj, eh...lepa tema
Postoji. To mesto se zove Neko ko te voliNešto mislim ovih dana, koliko se ljudi malo grle i kako smo svi u principu sami, pa sve da smo i u moru ljudi. A čovek sebe ne može da grli da mu sve prođe, pogotovo ne ovako da sebe grli. Ali kad bi postojalo mesto gde odeš kad ti treba zagrljaj, eh...
Nešto mislim ovih dana, koliko se ljudi malo grle i kako smo svi u principu sami, pa sve da smo i u moru ljudi. A čovek sebe ne može da grli da mu sve prođe, pogotovo ne ovako da sebe grli. Ali kad bi postojalo mesto gde odeš kad ti treba zagrljaj, eh...
Da li imate nekog da vas ovako grli? Ko bi to bio? Jel ovo ima veze sa seksom ili je nešto drigo u pitanju? Molim mišljenje i iskustva, hvala unapred.
evo zašto ja na primer cenim više ženu koja je bila sa ženom. jer mi je bolje to nego da je promenila 500 partnera (penisa)Ovako samo s ženom. Dešavalo se i sa drugim ljudima, ali sam nalazila način da se nekako izvučem i pokažem da mi to ne prija (jer naravno da tu ima xemije)

A otkud ti da ja nisam menjala penise?evo zašto ja na primer cenim više ženu koja je bila sa ženom. jer mi je bolje to nego da je promenila 500 partnera (penisa)![]()

Eto ti ideje za biznis ,,terapija zagraljemNešto mislim ovih dana, koliko se ljudi malo grle i kako smo svi u principu sami, pa sve da smo i u moru ljudi. A čovek sebe ne može da grli da mu sve prođe, pogotovo ne ovako da sebe grli. Ali kad bi postojalo mesto gde odeš kad ti treba zagrljaj, eh...
Često je bitnije ko, nego šta.Eto ti ideje za biznis ,,terapija zagraljem
Da ,zagrljaj od bitne osobe je govor telaČesto je bitnije ko, nego šta.
Svakodnevno...Da li imate nekog da vas ovako grli? Ko bi to bio? Jel ovo ima veze sa seksom ili je nešto drigo u pitanju? Molim mišljenje i iskustva, hvala unapred.
Posle pogleda zagrljaj je najgovorljiviji način da se oseti emocija.Da li imate nekog da vas ovako grli? Ko bi to bio? Jel ovo ima veze sa seksom ili je nešto drigo u pitanju? Molim mišljenje i iskustva, hvala unapred.