ZAGREBAČKI ANTIFAŠISTI obilježili 70. obljetnicu ustanka

mi južnjaci

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.141
Poslednja izmena od moderatora:
čitajte i plačite

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, pokrovitelj svečanosti, tom je prilikom poručio kako se nikada ne smije zaboraviti da su antifašisti i partizani svrstali Hrvatsku na stranu pobjednika u Drugom svjetskom ratu te omogućili nacionalni opstanak Hrvata i hrvatsku državnost tijekom postojanja bivše Jugoslavije i danas moderne Hrvatske.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, pokrovitelj svečanosti, tom je prilikom poručio kako se nikada ne smije zaboraviti da su antifašisti i partizani svrstali Hrvatsku na stranu pobjednika u Drugom svjetskom ratu te omogućili nacionalni opstanak Hrvata i hrvatsku državnost tijekom postojanja bivše Jugoslavije i danas moderne Hrvatske.

Istina. Ivo je pametno uradio što se zahvalio svima koji su jedan takav narod kao što je hrvatski nekako poturili na stranu antifašista na kraju rata.

Samo mi nije jasno kako je mogao ovako otvoreno da se zahvali?

60173714.jpg

:hahaha1: :hahaha:

Pazi samo sliku...:hahaha1: Ne mogu da vjerujem da su konju prekrili oči :hahaha1:

lignja-498.jpg

:eek:

:hahaha1: :hahaha:

Istina. Ivo je pametno uradio što se zahvalio svima koji su jedan takav narod kao što je hrvatski nekako poturili na stranu antifašista na kraju rata.

Samo mi nije jasno kako je mogao ovako otvoreno da se zahvali?

pa kažem ti da smo pametniji od vas. vi ste vaše marginizirali a bili su na ponos i diku cilom svitu. samo vi gurajte dražu (kosti mu nikad ne našli :evil: ) a mi će mo vašim stazama do 80-te :ok:

Back