Zaglupljivanje devojčica u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, posalji na robiju onog sto pretuce svoju zenu, pa je neko smesti u nekakvu "Sugurnu kucu":roll:
Ja nisam cula da zene tuku svoje muzeve, prema tome- otpada. Mada, ti si poznat po svojim neumesnim komentarima, pa ovo o "bolesnom umu", pripisujem tome.

Sledece, ja nisam mislila na FIZICKU snagu, snaga nije samo u FIZICKOM smilsu. DUHOVNO su jace, to odgovorno tvrdim.

Da se JA pitam, rata nikad ne bi bilo. A dokazano sam ZENA:P

Feminizam jesu izmislili muskarci, jer, da nije degradacije zene od strane muskaraca, zena ne bi imala potrebu da se za neka svoja prava BORI!

I, sta jos bi:think:

Ovo prvo ne razumem.

Ja sa cuo da zene tuku svoje muzeve,sao kad mogu,a ne znam sta to otpada?

Ne znam sta je neumesno u tome sto sam rekao da da je bolestan um onaj koji suprotan pol satra za neprijatelja,i jeste bolestan.

Pa ako nisi znala,mukarci se nazivaju jacim polom zbog te fizicke snage a ne psihicke a ti sledeci put napisi sta mislis a ne da mislis ono sto ne napises :mrgreen:

Da se mnogi muskarci pitaju rata ne bi bilo,i sta sad?:roll:

Ne,nisu izmislili muskarci ovo ti je bas onako glup zakljucak,slazem se sa tim da bez akcije nema reakcije,ali feminizam nisu izmislili muskarci nego zene,u protivnom isto tako i nacizam ozemo odobravati drugim faktorima.

A feminizam i nije bas takav kao sto ga neke zene zele predstaviti,to je uglavno skup olosha koje svoje nedostatke i mane pravdaju mushkim ponashanjem,kazem uglavnom.

Nemoj pogresno da me shvatis,ali ako tako postavis stvari i mushkarci mogu da na isti nachin opravdavaju shtoshta pa i neke gore stvari.

Ne,zene nisu ni duhovno jace,medjutim to se ne moze dokazati.:mrgreen:

Nemoj da se ljutis,ali ja mislim da si ti u zivotu maltretirana od strane nekog mushkarca,verovatno muza.:rtfm:

Ovo prvo ne razumem.

Ja sa cuo da zene tuku svoje uzeve,sao kad mogu,a ne znam sta to otpada?

Ne znam sta je neumesno u tome sto sam rekao da da je bolestan um onaj koji suprotan pol satra za neprijatelja,i jeste bolestan.

Pa ako nisi znala,mukarci se nazivaju jacim polom zbog te fizicke snage a ne psihicke a ti sledeci put napisi sta mislis a ne da mislis ono sto ne napises :mrgreen:

Da se mnogi muskarci pitaju rata ne bi bilo,i sta sad?:roll:

Ne,nisu izmislili muskarci ovo ti je bas onako glup zakljucak,slazem se sa tim da bez akcije nema reakcije,ali feminizam nisu izmislili muskarci nego zene,u protivnom isto tako i nacizam ozemo odobravati drugim faktorima.

A feminizam i nije bas takav kao sto ga neke zene zele predstaviti,to je uglavno skup olosha koje svoje nedostatke i mane pravdaju mushkim ponashanjem,kazem uglavnom.

Ne,zene nisu ni duhovno jace,medjutim to se ne moze dokazati.:mrgreen:

Nemoj da se ljutis,ali ja mislim da si ti u zivotu maltretirana od strane nekog mushkarca.:rtfm:

Sve otpada pred ovom konstatacijom da sam u zivotu bila "maltretirana od strane nekog muskarca":eek:
Sto bih dalje razglabala? Cemu? Kome?!
Ako neko, po onome sto sam napisala, samo TO zakljuci, ili s njim - ili sa mnom nesto nije u redu.

A sa mnom je SVE U REDU

I, da dodam: DA JA NISAM BILA DUHOVNO JACA, jedan muskarac bi danas bio pokojnik. Mlad muskarac koji je zeleo da ODUSTANE, samo MOJOM voljom i SNAGOM te iste volje da ubedim, je istrajao. I POBEDIO!

:evil:

blagiš tebi što si omiljen lik medju muškim forumašima jer si uravnotezena.:hahaha:

šta ću, kud ću, što nisam dostigla takav uspeh.:sad2::mrgreen:

neravnoteza o kojoj ja govorim, takve koje ti ne mogu da shvate niti je imaju, niti ovi mačo primitivci za čijom pažnjom skvičiš.:mrgreen:

a i oni potajno sanjaju o bas ovakvim neuravnotezenim kao sto sam ja, dok ih kuci smaraju takve uravnotezene kao što si ti , koja na vecini ovde postova kukumavče i zapomaže.:cool:

evo, to o sanjanju vazi i za ovog ispod mog posta.:mrgreen:

Ето, најбољи доказ да трућаш у празно је ураво то што си се ухватила за тај део поста. :ok:

Срце, треба ти изгледа још доста да растеш, јер не схваташ односе међу половима...мушкарац и жене не постоје да би се такмичили, већ да би се допуњавали и као двоје чинили целину.;)

Ако то никад не укапираш, лако ћеш наћи неког коме треба жена која лупа шамаре и удара шаком о сто. Али да знаш, да те неко на време упозори, то је већ дијагнозе.;)

Ја таква да будем нећу, ја волим што сам жена и савршено се осећам у свом телу.:)

Sve otpada pred ovom konstatacijom da sam u zivotu bila "maltretirana od strane nekog muskarca":eek:
Ako neko, po onome sto sam napisala, samo TO zakljuci, ili s njim - ili sa mnom nesto nije u redu.

A sa mnom je SVE U REDU

I, da dodam: DA JA NISAM BILA DUHOVNO JACA, jedan muskarac bi danas bio pokojnik. Mlad muskarac koji je zeleo da ODUSTANE, samo MOJOM voljom i SNAGOM te iste volje da ubedim, je istrajao. I POBEDIO!

Ma kake' ta moja konstatacija ima veze sa pricom,sto si se toliko uskoprcala,ko da je bitno.........a jesi,jesi ja nikada ne gresim ;)....i to nije lepo.

Dobro,dobro sa tobom je sve u redu.......verujemo ti,ne moras odma da se pravdas,ovde te barem niko ne zna :mrgreen:

Eto ti sa mnom ne mozes ni normalno da pricas,a sve zato sto sam muskarac :(.....feministkinjo jedna :evil:

A sa mnom je SVE U REDU

al ti je taj slozio pricu, za malo ...neznosti

damanamotoru.jpg

danas u bgdu

to je dama, bez zezanja i bez diskriminacije

Ako je muškarac pravi on i treba da je u stanju da sve obezbedi. Druga je stvar to što on to ne morada radi i neće da guši ženu koja je sposobna da sebe sama obezbedi. Ali je bitno da on to može i da je spreman da to i učini za nju. A moći i raditi nisu iste stvari.

Ovo drugo se danas ocekuje , znaci da dobro finansiras , to vecina podrazumeva .Sta to znaci ako je 'pravi' treba sve da obezbedi , znaci ako ne moze sve da obezbedi SAM on nije pravi ?

Ovo drugo se danas ocekuje , znaci da dobro finansiras , to vecina podrazumeva .Sta to znaci ako je 'pravi' treba sve da obezbedi , znaci ako ne moze sve da obezbedi SAM on nije pravi ?

Naravno. Stvar je u tome da je on sposoban, da je on neko ko bi, da je to potrebno, mogao sam da podigne decu na najbolji način i da im obezbedi kvalitet života. A to znači da dovoljno zaradjuje. Nije stvar u tome da on te pare daje ženi, ona može da sama zaradjuje i da svoje potrebe sama zadovoljava i bude nezavisna, ali je stvar u tome da je on dovoljno uspešan da bi mogao da obezbedi i nju i decu ako bi to bilo nužno. Njegov posao je da bude uspešan i to je jednostavno prirodno. Sve drugo je neprirodno. A kad ženi treab sin ona ga rodi, ne treba joj muž da joij igra tu ulogu.

Naravno. Stvar je u tome da je on sposoban, da je on neko ko bi, da je to potrebno, mogao sam da podigne decu na najbolji način i da im obezbedi kvalitet života. A to znači da dovoljno zaradjuje. Nije stvar u tome da on te pare daje ženi, ona može da sama zaradjuje i da svoje potrebe sama zadovoljava i bude nezavisna, ali je stvar u tome da je on dovoljno uspešan da bi mogao da obezbedi i nju i decu ako bi to bilo nužno. Njegov posao je da bude uspešan i to je jednostavno prirodno. Sve drugo je neprirodno. A kad ženi treab sin ona ga rodi, ne treba joj muž da joij igra tu ulogu.

Pitanje je koji su to standardi 'kvaliteta' zivota u pitanju ? koliko velika ta plata treba da bude da bi zadovoljila potrebe i koliko to 'dovoljno' treba da bude? Realno neki dobar standard moze da ispuni negde oko 5 % muskaraca u ovoj zemlji vecina zivi skromno ipak je ovo Srbija

Pitanje je koji su to standardi 'kvaliteta' zivota u pitanju ? koliko velika ta plata treba da bude da bi zadovoljila potrebe i koliko to 'dovoljno' treba da bude? Realno neki dobar standard moze da ispuni negde oko 5 % muskaraca u ovoj zemlji vecina zivi skromno ipak je ovo Srbija
Nemoj da se ženiš ili uvezi neku strejndžerku iz pasivnih krajeva,i mirna Bačka.Nije sve u novcu,nešto je i u vaspitanju.

Muskarac treba da radi , zaradjuje , obrazuje se ali isto tako i zena ako smo ravnopravni , treba zajedno da ucestvuju u snosenju troskova jer jedna plata za porodicu retko kada moze biti dovoljna ako zena ide za nekim samo zato sto je bogat i sto joj moze obezbediti porodicu , bez ljubavi to je klasicno sponzorstvo

Muskarac treba da radi , zaradjuje , obrazuje se ali isto tako i zena ako smo ravnopravni , treba zajedno da ucestvuju u snosenju troskova jer jedna plata za porodicu retko kada moze biti dovoljna ako zena ide za nekim samo zato sto je bogat i sto joj moze obezbediti porodicu , bez ljubavi to je klasicno sponzorstvo
To je teoretski tačno,samo pogrešno su te vaspitali.Mi jesmo ravnopravni ali su žene uvek ravnopravnije.

i zato si odluchio da ne idesh u shkolu.....:think:

....i zato si odluchio da ne radish....:think:

Зато сам,хвала Богу,још одавно одлучио да будем самосталан,а не роб коју ће мафија да клепа по ушима.

i, naravno ne placash porez...samo zato shto su mafija ...samo se ti drzi "Dveri i drzava ce da cveta..patriJoto!

Ne zna, šta da ti kažem. uspeh je najveći afrodizijak. Imaš u islamskom pravu ono o četiri žene, ali imaš pravo na njih samo ako možeš da ih izdržavaš :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back