- Poruka
- 15.711
Pa, posalji na robiju onog sto pretuce svoju zenu, pa je neko smesti u nekakvu "Sugurnu kucu"
Ja nisam cula da zene tuku svoje muzeve, prema tome- otpada. Mada, ti si poznat po svojim neumesnim komentarima, pa ovo o "bolesnom umu", pripisujem tome.
Sledece, ja nisam mislila na FIZICKU snagu, snaga nije samo u FIZICKOM smilsu. DUHOVNO su jace, to odgovorno tvrdim.
Da se JA pitam, rata nikad ne bi bilo. A dokazano sam ZENA
Feminizam jesu izmislili muskarci, jer, da nije degradacije zene od strane muskaraca, zena ne bi imala potrebu da se za neka svoja prava BORI!
I, sta jos bi![]()
Ovo prvo ne razumem.
Ja sa cuo da zene tuku svoje muzeve,sao kad mogu,a ne znam sta to otpada?
Ne znam sta je neumesno u tome sto sam rekao da da je bolestan um onaj koji suprotan pol satra za neprijatelja,i jeste bolestan.
Pa ako nisi znala,mukarci se nazivaju jacim polom zbog te fizicke snage a ne psihicke a ti sledeci put napisi sta mislis a ne da mislis ono sto ne napises

Da se mnogi muskarci pitaju rata ne bi bilo,i sta sad?
Ne,nisu izmislili muskarci ovo ti je bas onako glup zakljucak,slazem se sa tim da bez akcije nema reakcije,ali feminizam nisu izmislili muskarci nego zene,u protivnom isto tako i nacizam ozemo odobravati drugim faktorima.
A feminizam i nije bas takav kao sto ga neke zene zele predstaviti,to je uglavno skup olosha koje svoje nedostatke i mane pravdaju mushkim ponashanjem,kazem uglavnom.
Nemoj pogresno da me shvatis,ali ako tako postavis stvari i mushkarci mogu da na isti nachin opravdavaju shtoshta pa i neke gore stvari.
Ne,zene nisu ni duhovno jace,medjutim to se ne moze dokazati.

Nemoj da se ljutis,ali ja mislim da si ti u zivotu maltretirana od strane nekog mushkarca,verovatno muza.

.....feministkinjo jedna