Загађење ваздуха у СФРЈ

Heidfeld fan

Buduća legenda
VIP
Poruka
25.010
Узимајући у обзир да су Сарајево и Београд а и Скопље неки од најзагађенијих градова у свету последњих година. И знајући да некадашњи велики привредни субјекти више углавном не раде постављам питање из наслова.

Волео бих да расправа буде са што више чињеница и овјективних осврта да би сагледали и упоредили две епохе.

п.с. Ако уредништво сматра да тема припада неком другом подфоруму нека је слободно тамо смести.

Узимајући у обзир да су Сарајево и Београд а и Скопље неки од најзагађенијих градова у свету последњих година. И знајући да некадашњи велики привредни субјекти више углавном не раде постављам питање из наслова.

Волео бих да расправа буде са што више чињеница и овјективних осврта да би сагледали и упоредили две епохе.

п.с. Ако уредништво сматра да тема припада неком другом подфоруму нека је слободно тамо смести.
govoris neistine

https://www.iqair.com/ca/world-air-...nBCKIEq3dzAUVVVHWtVYQ2r-Uh8horJbEPX7Rsve8FluT

Хвала за везу али не користим и не признајем непријатељске странице.

п.с. Пошто је пре десетак дана по Ем-Ес-Ену велики део једне београдске општине био 2-3 дана узастопно у “зони смрти” не бих рекао да куцкам неистине.

Хвала за везу али не користим и не признајем непријатељске странице.
Daa ...naravno reklla ti pokojna mileva o zagađenju u Srbiji i čemu tvoj stav ...

"Волео бих да расправа буде са што више чињеница и овјективних осврта да би сагледали и упоредили две епохе.",

Ako te ne zanimaju činjenice..?

Ми се у градовима навикнемо на свашта као пацови..... Тек кад одеш у неку природну средину где је ваздух стварно чист и где је храна стварно домаћа е онда тек схватиш у каквом брлогу живиш, шта дишеш и шта једеш. Ми у граду смо сви тешка сиротиња по том питању

Nije bilo sjajno stanje u SFRJ po tom pitanju , a to se vidi i po kulturi koju narod ima, danas kad dodje bosanac u BG on uziva u dimu , od lozenja drva i hladnoci da mu malo pecka lice...navika..

To je bolje ali nije dobro , a tu je i neki domaci koji da bi usparao i ogrejao se lozi plastiku i sundjere i gumu , a to rade i kinezi samo njihova je tek posebno cudo..

Svest nikakva, pamet nikakva, tako je kako je...ali posto je tema o SFRJ, tamo se drzava umesala u gajenje koza, i to je dobro , ali se nije umesala kod edukacije kako se i sta lozi , tj tu se nije mesala i onda je ostalo izvorno glup narod..

Cim se nije umesala nije se umesala ni u privredu , i tako da je bilo lose stanje...To je mozda jedina stvar gde je bilo lose stanje i ako je tacno ono za otimacinu beba, to su dve stvari , vode su bile zasticenije, ne od kanalizacije nego od industrijskih otrova..

Daa ...naravno reklla ti pokojna mileva o zagađenju u Srbiji i čemu tvoj stav ...

"Волео бих да расправа буде са што више чињеница и овјективних осврта да би сагледали и упоредили две епохе.",

Ako te ne zanimaju činjenice..?

Тема није политичка и односи се пре свега на повесне ствари.

п.с. Ти ако си члан СНС-а ја идкрено разумем зашто си нервозан.

Ми се у градовима навикнемо на свашта као пацови..... Тек кад одеш у неку природну средину где је ваздух стварно чист и где је храна стварно домаћа е онда тек схватиш у каквом брлогу живиш, шта дишеш и шта једеш. Ми у граду смо сви тешка сиротиња по том питању

У 90% случајева грађани су сиротиња данас.

Back