Ravnogorac65
Aktivan član
- Poruka
- 1.146
Ništa se nije promenilo,ista je priča i danas.Ćacad,radnici na odredjeno,primaoci pomoći,drže ovu vlast a na svoju štetu,zadovoljni su robovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato imamo našeg poštovanog gospodina Piculu koji je zakleti neprijatelj HDZ-a.Ima i HR svoje robove. To su sve uhljebi i glasači HDZ-a.
Zato imamo našeg poštovanog gospodina Piculu koji je zakleti neprijatelj HDZ-a.

Nije Picula problem,nije problem niko spolja,unutrašnji ,,zadovoljni rob,, je ono što uništava Srbiju.
Није баш тако, кућне робове и могу да разумем, имали су неке привилегије, али ћацад којима је испран мозак и који бесплатно подржавају Вучића су гори од ових што то раде из интереса.Pogledajte prilog 1849831
Ništa se nije promenilo,ista je priča i danas.Ćacad,radnici na odredjeno,primaoci pomoći,drže ovu vlast a na svoju štetu,zadovoljni su robovi.
Kad god kažemo da Srbija treba da bude svoja jave se Unipolarni RoboviPogledajte prilog 1849831
Ja gledam u svoje dvorište,ne znam šta se radi preko ,,ograde,, već šta je problem kod nas.To unistava svet, ne samo Srbiju.
On je oportunist koji je jedino zakleti prijatelj europarlamentarne plaće.Zato imamo našeg poštovanog gospodina Piculu koji je zakleti neprijatelj HDZ-a.
imamo vlast srbije a i opoziciju koji su dogovorno za i protiv pomenutog gdinaZato imamo našeg poštovanog gospodina Piculu koji je zakleti neprijatelj HDZ-a.
Ako obratiš pažnju, niko u Srbiji nema nikakvu smislenu kritiku na rad dotičnog gospodina. Samo neke gluposti i ad hominem nebuloze.imamo vlast srbije a i opoziciju koji su dogovorno za i protiv pomenutog gdina
Pogledaj moju prethodnu poruku.On je oportunist koji je jedino zakleti prijatelj europarlamentarne plaće.
Nije on nikakva oporba HDZ-u.Pogledaj moju prethodnu poruku.
Šta bi bila konkretna zamerka tačno?
a sta sam ja rekao nego to?Ako obratiš pažnju, niko u Srbiji nema nikakvu smislenu kritiku na rad dotičnog gospodina. Samo neke gluposti i ad hominem nebuloze.