Zadovoljni i nezadovoljni - mi

Nemoguća Могућност

neće da ladi, tleba da se poplavi
VIP
Poruka
10.316
Povodom: https://n1info.rs/vesti/gradjani-srbije-uvereni-da-dobro-zive-a-cime-su-sve-nezadovoljni/

Građani Srbije uvereni da dobro žive – a čime su sve nezadovoljni?​

Narod Srbije je uveren da dobro živi, nezadovoljan radom vlasti, nema poverenje u institucije i oseća se nemoćno da nešto promeni u svom okruženju kada je u pitanju društveni angažman, pokazalo je najnovije istraživanje Demostata.

U zemlji u kojoj se nervoza i verbalno nasilje može videti gotovo na svakom koraku, a društvo je ozbiljno polarizovano po više osnova, neobično zvuči podatak da je 66 odsto njih zadovoljno svojim životom, a svega 11 odsto je nezadovoljno.

Ljudi u Srbiji su, kako se navodi u istraživanju istraživačko-izdavačkog centra „Demostat“ najviše zadovoljni radnim mestom ili ako su penzioneri bivšim radnim mestom, međuljudskim odnosima na radnom mestu, stambenim uslovima i opštim kvalitetom života, dok političko stanje ima najveći uticaj na nezadovoljstvo.

------------

Malo cudnjikava raspodela. Mi smo narod koji se zali na sve i svasta, a sudeci po drustvenim mrezama ispada da su svi nestos necim nezadovoljni.
A kad dodje do politike. Krs i lom.
Sve u svemu iako paradoksalno deluje prilicno uverljivo.

kako se ovo vama cini?

Sve mečkar do mečkara, kombinacije, varijante. nagodbe, zamene, uslovljavanja...

A najviše kolje ZAVIST

Evo primer:
Da bi "namakli malo preko plate" dogovore se trojica kolega iz Sremčice da smuljaju autodelove pa da valjaju kad ne rade.
Recimo svećice - to uvek ide a upola cene hoće svako

E sad šta se desilo?
Dvojica uredno prodaju, razvili mrežu mušterija firma još uvek ne zna ništa
a TREĆA BUDALA NIJE PRODALA NIŠTA I POČNE DA OLAJAVA OVU DVOJICU...

Naravno sva trojica dobiju otkaz ali je treći uspeo ono: "ako meni ne ide e neće ni tebe" :super: :dash:

Naravno njima strašno kriv Vučić to da ne pominjemo, valjda ne mogu od njega da stignu da pokradu...

Sve mečkar do mečkara, kombinacije, varijante. nagodbe, zamene, uslovljavanja...

A najviše kolje ZAVIST

Evo primer:
Da bi "namakli malo preko plate" dogovore se trojica kolega iz Sremčice da smuljaju autodelove pa da valjaju kad ne rade.
Recimo svećice - to uvek ide a upola cene hoće svako

E sad šta se desilo?
Dvojica uredno prodaju, razvili mrežu mušterija firma još uvek ne zna ništa
a TREĆA BUDALA NIJE PRODALA NIŠTA I POČNE DA OLAJAVA OVU DVOJICU...

Naravno sva trojica dobiju otkaz ali je treći uspeo ono: "ako meni ne ide e neće ni tebe" :super: :dash:

Naravno njima strašno kriv Vučić to da ne pominjemo, valjda ne mogu od njega da stignu da pokradu...

E svasta, danas covek vise ne moze ni posteno da krade!

(doduse ne mi jasno kako su napravili kombinaciju a da firma ne primeti da fali na lageru, al ajd)

Povodom: https://n1info.rs/vesti/gradjani-srbije-uvereni-da-dobro-zive-a-cime-su-sve-nezadovoljni/

Građani Srbije uvereni da dobro žive – a čime su sve nezadovoljni?​

Narod Srbije je uveren da dobro živi, nezadovoljan radom vlasti, nema poverenje u institucije i oseća se nemoćno da nešto promeni u svom okruženju kada je u pitanju društveni angažman, pokazalo je najnovije istraživanje Demostata.

U zemlji u kojoj se nervoza i verbalno nasilje može videti gotovo na svakom koraku, a društvo je ozbiljno polarizovano po više osnova, neobično zvuči podatak da je 66 odsto njih zadovoljno svojim životom, a svega 11 odsto je nezadovoljno.

Ljudi u Srbiji su, kako se navodi u istraživanju istraživačko-izdavačkog centra „Demostat“ najviše zadovoljni radnim mestom ili ako su penzioneri bivšim radnim mestom, međuljudskim odnosima na radnom mestu, stambenim uslovima i opštim kvalitetom života, dok političko stanje ima najveći uticaj na nezadovoljstvo.

------------

Malo cudnjikava raspodela. Mi smo narod koji se zali na sve i svasta, a sudeci po drustvenim mrezama ispada da su svi nestos necim nezadovoljni.
A kad dodje do politike. Krs i lom.
Sve u svemu iako paradoksalno deluje prilicno uverljivo.

kako se ovo vama cini?

Ovaj podatak je baš neobičan. Nezadovoljnih ljudi ima više ali se plaše to da kažu.

Uplašeni su jer ne znaju kako je i zašto ta istraživačka agencija nazvala baš njih.

Ljudi su apatični i žive u strahu zbog politike i lošijeg ekonomskog stanja.

Back