Toxique
Veoma poznat
- Poruka
- 10.806
Znamo da muškarci vole da pogledaju lepu guzu kod žene ili da poseduju takvu guzu,e sad moje pitanje je zašto su žene u poslednjih par godina počele da hvataju muškarce za guzu,i gledaju za dobrom muskom guzom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je pitanje za žene...al računam da imaju isti razlog da vole muška dupeta kao i muški ženska dupetaZnamo da muškarci vole da pogledaju lepu guzu kod žene ili da poseduju takvu guzu,e sad moje pitanje je zašto su žene u poslednjih par godina počele da hvataju muškarce za guzu,i gledaju za dobrom muskom guzom?
in vino veritasPrica mi danas kolega kako je bio na nekoj zurci sa ženom a neka opajdara ga izvatala,ja to nisam nikad radila.Dobro lazem jesam jednom ali sam bila u pripitom stanju![]()

Koji?to je pitanje za žene...al računam da imaju isti razlog da vole muška dupeta kao i muški ženska dupeta

Znamo da muškarci vole da pogledaju lepu guzu kod žene ili da poseduju takvu guzu,e sad moje pitanje je zašto su žene u poslednjih par godina počele da hvataju muškarce za guzu,i gledaju za dobrom muskom guzom?
Oči.a broj 1
Да.Oduvek mi je pogled broj dva bio na muškoj zadnjici zategnutoj finoj zgodnoj![]()

Mora maloIdote radite nesto pametnije..... Matori ljudi zevaju na forumu i pricaju o guzicama![]()

?
Tražim zgodno dupence po internetima.
![]()
mesnato, sočno, blizu spolovila...itd![]()
Slazem seOduvek mi je pogled broj dva bio na muškoj zadnjici zategnutoj finoj zgodnoj![]()
Malo je žensko čini mi seШта кажеш за оно што сам ја нашао?
![]()