zadnji voz ka sretji

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
sad bas gledam neke slike na FB-u sa jednog vjencanja u crnu goru, mlada je izuzetno lijepa (ali bas nije da pricam vec stvarno jest) a on njen cojek ili ti mladozenja pa ono neki prosjek a mozda cak ispod prosjeka ----> uopste nisu par msm pitala sam se dje su joj oci bile?

zatim odem na jedan drugi profil dje je takodje protutnjela svadba i vidim istu "situvaciju"

sad ja imam dvije teorije a) ili je na ovom balkanu procentualno vise lepih devojaka nego momaka ili b) devojke se protutnje pa onda uhvate nekog dobricu pomalo i naivca
:confused:

a bogami se samo manita devojka udaje pametne zive skupa pa cim krene neko nekog da zaiebava koferce se pakuje

zivot je kratak da bi se gubilo vrijeme gledajuci kako je vazda jedan te isti pored tebe ..ko je jos zeljan da prati proces starenja pored sebe?

Još nisu upoznala takvu osobu, a veruj mi kada je upoznaš sve će ti biti jasno...;)

ja sam ti grdni protivnik vjencanja! ta ideja "dok nas smrt ne rastavi" je iz vremena gde nije bilo penicilina (dakle ubode ih trn u nogu i umiralo se) i gde je narod umirao sa ceteres godina! ja mislim da oni nisu bili svjesni da u danasnje doba treba da zivis i po 50 godina SKUPA a cesto i vise po njemackoj ih ima i sa 60 godina braka

da te uFati jeza

alo?

ja sam ti grdni protivnik vjencanja! ta ideja "dok nas smrt ne rastavi" je iz vremena gde nije bilo penicilina (dakle ubode ih trn u nogu i umiralo se) i gde je narod umirao sa ceteres godina! ja mislim da oni nisu bili svjesni da u danasnje doba treba da zivis i po 50 godina SKUPA a cesto i vise po njemackoj ih ima i sa 60 godina braka

da te uFati jeza

alo?

Pa dobro svako ima neko svoje viđenje stvari...:)

Mislim sa jedne nastrane strane si i ti u pravu, mada ne vidim ništa loše ni u braku...

msm jelde ajde da se zezamo

ne vidis nista lose u braku jer podsvesno imas na umu opciju "ko ga iebe ako ide ide ako ne RAZVOD"

podmooklo:think::think::think:

Pa ne baš tako...mislim što ako se dvoje ljudi voli, i ceni da će im biti lepo, da je vreme da osnuju porodicu...što da se ne venčaju...i ozakone svoju vezu...naravno ako ne ide, al' baš ne ide, uvek postoji opcija razvoda...

Sa druge strane, neko može da se voli...a da opet ne stupi u brak i može sa nekim srećnije da živi iako nisu ozakonili vezu...sve je stvar ljudi i njihvi ličnih pogleda...

sad bas gledam neke slike na FB-u sa jednog vjencanja u crnu goru, mlada je izuzetno lijepa (ali bas nije da pricam vec stvarno jest) a on njen cojek ili ti mladozenja pa ono neki prosjek a mozda cak ispod prosjeka ----> uopste nisu par msm pitala sam se dje su joj oci bile?

zatim odem na jedan drugi profil dje je takodje protutnjela svadba i vidim istu "situvaciju"

sad ja imam dvije teorije a) ili je na ovom balkanu procentualno vise lepih devojaka nego momaka ili b) devojke se protutnje pa onda uhvate nekog dobricu pomalo i naivca

e,sad ja :P

:rotf:

kaze se poslednji,a ne zadnji :P:rotf:

jer ako je zadnji ondak postoji i prednji,jel da....:rotf:

ma cudo jedno kad se coek zamisli....;):P

:rotf::per:

sta vas briga ako se vole ;):P

Ja sam muškarac ispod proseka i imam lepu ženu......šta joj bi? :eek: :think: :cry:

Back