nemamime1234
Obećava
- Poruka
- 53
Pa ženski pupak, ali u poslednje vreme mi se sviđa ta ideja da me neko zajebava zbog togaJe li tvoj fetiš ženski pupak, ili baš da te neko zaj*
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ženski pupak, ali u poslednje vreme mi se sviđa ta ideja da me neko zajebava zbog togaJe li tvoj fetiš ženski pupak, ili baš da te neko zaj*
A dobro brate kako? Da te naziva imenima pupko pupkoje ili u fazonu pateticni stvore palis se na pupak, ili trece?A daj, ja kad sam video obaveštenje taman sam se ponadao da će neko da me zajebava zbog mog fetiša... Ništa onda, srećno sa bodibilderkama
Pa ono, više ovo patetični stvore, pališ se na pupak.A dobro brate kako? Da te naziva imenima pupko pupkoje ili u fazonu pateticni stvore palis se na pupak, ili trece?
Pa i kad jesi. Infantil, fali ti stomace mamino. A i to pupak. Masis rupe, imas neku impotentnu tendenciju, da se osetis sejf s njim. A to je pateticno. Mala ti alatka brate vrvtno.Pa ono, više ovo patetični stvore, pališ se na pupak.
Hahah, pa ne baš ovako, ali hvala tiPa i kad jesi. Infantil, fali ti stomace mamino. A i to pupak. Masis rupe, imas neku impotentnu tendenciju, da se osetis sejf s njim. A to je pateticno. Mala ti alatka brate vrvtno.
Nema na cemu drug.Hahah, pa ne baš ovako, ali hvala ti
E sad više ne znam ni jaNema na cemu drug.
Kako si ti mislio jbga?
Ma bio si nesiguran oko toga. Palis se na pupak nista strasno. Nadji neku cicu s lepim stomakom, iskljuci svetla, upali lampu ispred njenog stomaka i kazi joj da dise. I kad bude krenula ti ga izdrkaj.E sad više ne znam ni ja
A ne pali to mene, ja bih samo da joj se igram sa pupkom.za nas sa mikro penisima - pupak je alternaiva
Misliš?Ех да задиркују.. То су осуде.
Taj fetis stomaka postoji jos od drevnih vremena. Nije cudo sto su na dvorovima drzali trbusne plesacice.Znači evo šta me loži:
Volim da ljubim devojku po pupku, da joj dodirujem pupak, golicam ili samo gledam. Generalno me loži ceo stomak, ali pupak najviše.
Fetiš stomaka da, ali ne znam baš koliko je fetiš na pupak čest.Taj fetis stomaka postoji jos od drevnih vremena. Nije cudo sto su na dvorovima drzali trbusne plesacice.
Sta bi ti konkretno radio? Stavio joj prst u pupak i okretao u krug?Fetiš stomaka da, ali ne znam baš koliko je fetiš na pupak čest.
Значи може да буде оваква и онаква али ако те пупак одради њен си ?Fetiš je: ženski pupak.
Зависи.....ако је пупак дубљи....ко зна.....Sta bi ti konkretno radio? Stavio joj prst u pupak i okretao u krug?
Pa sa stomakom bih svašta mogao da radim. Npr. mazim, ljubim, golicam... E sad sa pupkom bi bilo malo teže. Jer kao ono, loži me pupak a ne mogu mnogo toga da radim. Ali da, to što si naveo bih radio.Sta bi ti konkretno radio? Stavio joj prst u pupak i okretao u krug?
Pa ne može baš da bude ovakva i onakva. Mislim ono, stomak i pupak su veliki plus, ali nije jedino što me privlači.Значи може да буде оваква и онаква али ако те пупак одради њен си ?
Мислим мени је и фетиш са стопалима смешан, а ово ми је урнебесно хаха мозак је чудо
Зависи.....ако је пупак дубљи....ко зна.....
A šta ćeš, ima nešto zanimljivo tu.Мислим мени је и фетиш са стопалима смешан, а ово ми је урнебесно хаха мозак је чудо
Не мислим него знам. Читам коментаре по фејсбуку и по новинама.Misliš?