Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 12.404
Немам много фетиша - стопала, ноге, споловило, гуза, стомак, сисе и уста. Коса и очи ме не интересују.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ne voli stomak, on je gejНемам много фетиша - стопала, ноге, споловило, гуза, стомак, сисе и уста. Коса и очи ме не интересују.
Pa sto onda zene tu nose pirsing? Pupak je ok, mislim meni sad nista preterano vau da me izludjuje, mada volim kad ima pirsing, al privlacno u neku ruku da, ako je lep pupak i dobar pirsing.Pa ono, baš je retko da se neko loži na pupak.
Ajde daj neku novu reč za pupak, kako bi ga ti zvaoPa sto onda zene tu nose pirsing? Pupak je ok, mislim meni sad nista preterano vau da me izludjuje, mada volim kad ima pirsing, al privlacno u neku ruku da, ako je lep pupak i dobar pirsing.
Samo rec “pupak” nije sexi uopste
Sto? Ja recimo volim kad devojka ima trbusnjake, npr. Nije obavezno, naravno. Malo sala ne smeta.Ko ne voli stomak, on je gej
Verujem da na nekom drugom jeziku zvuci dobro belly button na engleskom je isto kenjkavo kako bi ga ti zvao? Venetin krater?Ajde daj neku novu reč za pupak, kako bi ga ti zvao
Ja volim kad ima malo salaSto? Ja recimo volim kad devojka ima trbusnjake, npr. Nije obavezno, naravno. Malo sala ne smeta.
Al volim devojke koje treniraju, i znam koliko je tesko i trenirati, i paziti sta jedes, i sama cinjenica da zene imaju prirodno veci procenat masti, zbog trudnoce itd. Zategnuto zensko telo mi je super hot, i vredno postovanja
Ma ne, ja obožavam reč "pupak".Verujem da na nekom drugom jeziku zvuci dobro belly button na engleskom je isto kenjkavo kako bi ga ti zvao? Venetin krater?
Hahaha trbodancejel odlepljujes kada ti odigra trbusnjak?
Valja sve probatiМени је фетиш женска доминација од стране неке дебеле, велике девојке
PupkosnjakHahaha trbodance
rekao bih stvasta o bucama, al koja ostane zlatna je, a i da ne generalizujem previse.Ma on nema fetis prema bucama nego ima manjak samopouzdanja i onda misli da ce lakse buce da smuva.
Pa ako oseti taj motiv ima da leti ko soko iz njenog zivota.rekao bih stvasta o bucama, al koja ostane zlatna je, a i da ne generalizujem previse.
A to amuvati lakse bucu je bas labilno
Ti ono kad te devojka pita, sta te je pricuklo najvise na meni: i sad ona ocekuje da ces reci nesto sto ce skroz da je rastopi, ti kazes lepo pupak frajerskiMa ne, ja obožavam reč "pupak".
A misliš da se ne bi rastopila kad bih joj to rekao?Ti ono kad te devojka pita, sta te je pricuklo najvise na meni: i sad ona ocekuje da ces reci nesto sto ce skroz da je rastopi, ti kazes lepo pupak frajerski
To se zove MilfМени је фетиш женска доминација од стране неке дебеле, велике девојке
To se zove Milf
Dobro stručnjačeMilf je nešto baš potpuno deseto
Nego sta, pitaj forumasice ovdeA misliš da se ne bi rastopila kad bih joj to rekao?
Није до тога.Ma on nema fetis prema bucama nego ima manjak samopouzdanja i onda misli da ce lakse buce da smuva.
Али да је нешто млађи Милф, или бар да је с дугом косом ако је старија. Пре свега карактерни МилфTo se zove Milf
Jos ta trazi da sedne gore totalno nesvesna svoje tezineМени је фетиш женска доминација од стране неке дебеле, велике девојке