GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Da li vam se desilo da dok ljubite neku devojku osetite ukus predhodnih kita koje su tu bile pre vaseg jezika i da li ste se trudili da ih izbrojite? Mozda vam se ukus neke posebno svideo?
Da li vam se desilo da dok ljubite neku devojku osetite ukus predhodnih kita koje su tu bile pre vaseg jezika i da li ste se trudili da ih izbrojite? Mozda vam se ukus neke posebno svideo?
nisam imo posla s dronfuljama...
Pa cisto se covek po nekad zapita gde mu je partner jezik sve gurao, pa sad treba da ga poljubi. Palo mi nesto na pamet danas to u toku necega
Pa cisto se covek po nekad zapita gde mu je partner jezik sve gurao, pa sad treba da ga poljubi. Palo mi nesto na pamet danas to u toku necega
Ma jok osetila sam ukus svoje, pa se upitah da li racku ima ukus racku ili je to necija pica pre mene
A da li se tebi desilo da se ljubiš sa dečkom i da osetiš zadah kite iz njegovih usta ?
Ako jeste, onda znaš kako je meni kad savatam pijanu ribu tokom vikenda.
Ma jok osetila sam ukus svoje, pa se upitah da li racku ima ukus racku ili je to necija pica pre mene
...
...kad ti sama ne razlikuješ miris svoje ****** od mirisa njegovog kurrca, misim...ne znam šta da ti kaem...
![]()
A kako znas da je to miris qrca, a ne neke ckepi pre tebe?![]()
Upotrebi ti lakmus papir...svaka pica ima svoju pH vrednost.Ko otisak prsta.![]()
ceniš da će bude visoka kiselost...?