zabranjeno voce i povrce

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
126.806
razgovaram sa drugaricom i ona mi prica kako je videla tatinu novu sekretaricu i da izgleda da se zmrznes. (tata joj je vlasnik jedne uspesne privatne firme)
i kaze..kad je mama bude videla nece ta ostati tu.

i sad me je to povuklo da pitam

da li su lepe devojke/zene diskriminisane od vecine ruznijih zena?
da li bi vi dozvolile svom muzu/decku da ima seksi bombu kao saradnicu?
da li ste mozda vi zbog svoje lepote na svojoj kozi osetile tu diskriminaciju?
da li to sto je neko lep odmah znaci da je posao dobio/la pomocu seksa?

razgovaram sa drugaricom i ona mi prica kako je videla tatinu novu sekretaricu i da izgleda da se zmrznes. (tata joj je vlasnik jedne uspesne privatne firme)

Postoji lepa zena - pristojna, uljudna, pristojno obucena.

I postoji lepa zena - kucka.

Zene kucke bi udaljila od svih do kojih mi je stalo.

Ne, nisam nikad bila diskriminisana na taj nacin, jer se po stavu primeti koja zena igra na kartu lepote i atraktivnosti,
a koja je pristojna.

Nema veze da li su druge zene ruznije nego koliko su zadovoljne svojim zivotom. Nije svakome fizicki izgled primaran.
Dozvolila? Ne bih dozvolila sebi da sam sa nekim kome ja nesto dozvoljavam ili ne, i obrnuto. Ne bi mi smetalo. Ne osecam se ugrozeno od strane drugih zena ma kako to pretenciozno zvucalo. Bitan mi je subjektivan osecaj kada sam sa njim, da se osecam opusteno, sigurno, vrednovano na pravi nacin... Ako dodje do nelagode, nesigurnosti, pocne da zulja u njegovoj blizini... vreme je da se povucem, niko drugi nije problem.
Nisam lepa.
Ne znaci. I uzasno me nerviraju takvi stavovi.

mogu da misle šta hoće i da se osećaju kako hoće
ako muškarac oće da švrlja i da se dokazuje po kancelarijskim astalima
radiće to i sa debelom zenom od 55 godina
ako je riba radodajka, daće kom treba i gde treba da dođe do cilja
ako je žena komplekašica videćeš kako se stresa kad vidi bilo kakvo pristojno žensko u svojoj blizini

mogu da misle šta hoće i da se osećaju kako hoće
ako muškarac oće da švrlja i da se dokazuje po kancelarijskim astalima
radiće to i sa debelom zenom od 55 godina
ako je riba radodajka, daće kom treba i gde treba da dođe do cilja
ako je žena komplekašica videćeš kako se stresa kad vidi bilo kakvo pristojno žensko u svojoj blizini

sta fali debeloj zeni od 55 :sad2:

mislis da je muskarcima bitnije da saradjuju sa nekim u cijem drustvu uzivaju nego sa nekim sposobnijim? :)

Da,tako nekako.Radije ce za bliskog saradnika izabrati nekog ko je jako lepe spoljasnosti a malo slabiji na poslu nego obrnuto.Dakle fizicki izgled cesto ima prednost u odnosu na radne sposobnosti.

obostrano
Da, zato sto uglavnom muskarci odlucuju ko ce biti primljen.

Tacno tako.

Не би ми се свидело да ми муж, који је успешан власник приватне фирме, има секс бомбу за сарадницу, јер верујем да би ту дошло до нечега, упркос томе ако и ја лепо изгледам и ако је он добар муж. А мислим и да сви шефови крешу своје секретарице, тако да би најбоље било да му ја будем секретарица.

Не би ми се свидело да ми муж, који је успешан власник приватне фирме, има секс бомбу за сарадницу, јер верујем да би ту дошло до нечега, упркос томе ако и ја лепо изгледам и ако је он добар муж. А мислим и да сви шефови крешу своје секретарице, тако да би најбоље било да му ја будем секретарица.

mislim da ne bi morala da mu sekretarises
dovoljno je samo da ga svakodnevno satires, pa na seks van kuce nece ni da misli

Back