vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
A tema je: Zbog cega pro zapadno orijentisanim vodjama Srbije nije u interesu da se govori istina nego samo laz i demagogija... Sve u cilju unistavanja naroda pod okriljem demokratije...
Може и тако.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tema je: Zbog cega pro zapadno orijentisanim vodjama Srbije nije u interesu da se govori istina nego samo laz i demagogija... Sve u cilju unistavanja naroda pod okriljem demokratije...
Ako smo kod rezultata, tu definitivno vodi Kostunjavi........... najvece plate, najpovoljniji krediti, rast proizvodnje, stabilan kurs, rast rezervi, smanjenje nezaposlenosti, sloboda medija a samo jedna velika privatizacija (telenor)...... Sve sto je eventualno bilo do njega.
Ali, to nije tema.
E ako si ga ti ovako cuo, ja ne moram ni da slusam. Sve mi je jasno!Ovaj veze nema sa evrospkim vrednostima i evropskim drustvima, govor je oloski, cist prljavi nacizam i sovinizam.
Da, a i to sto se pod evropskim vrednostima podazumeva i obavezno konzumiranje otrovne hrane,besomucno uzimanje kredita koje necemo moci da vratimo... A istina ne sme da se prica? Gde je tu sloboda govora i pružanje istine narodu???
Војислав Коштуница је потписао Споразум о стабилизацији и придруживању са ЕУ због којег, по његовом сопственом признању, данас имамо губитке који се мере милијардама евра.
Такође, за време владе Војислава Коштунице више Срба је изручено Хагу него за време влада Зорана Ђинђића и Мирка Цветковића заједно.
СРС нема шта да тражи у коалицији са таквим људима.
Daj, ne brukaj se vise. Imas internet, proguglaj malo pre nego sto napises nesto kao tvrdnju jer ispada da pises lazi.
Нема у последњих сто година.
То је тачно.
Ђинђић није имао времена да покаже да ли је заиста "добар" или "лош"
Вучић је тек (реално) две године на сцени али одаје утисак некога ко хоће да нешто мења.
Лично га не волим и не допада ми се пуно од онога што ради али ценим да је још увек прерано за коначну оцену.
Коштуница је по мени био прави политичар али је имао килаву странку и није утегао све државне структуре да раде као целина.
Ja ne videh da je neko propao finansijski od nasih politicara, izgleda da ove pljacke rade iz licnih ubedjenja. A kriminal im dodje kao neka skola gde se usavrsavaju
Pa nisu svi isti, u pravu si . Neki imaju po 3 stana, a neki i po 5 stanova. Rekorder je onaj Uskokovic iz EPS, on je imao 22 stana i neke kuce.Нико није пропао али има оних који ису ни профитирали.
Немојмо сада неку комунистичку ураниловку да су сви исти.
дсс је плански уништен, налогодавци тога су на западу а извршитељи су "домаће" лутке од крви без трунке идеје
дсс је плански уништен, налогодавци тога су на западу а извршитељи су "домаће" лутке од крви без трунке идеје
ДСС је уништен кад је изгубљена сврха њиховог попстојања. Немојте се заносити да су Коштуница и ДСС неки велики патриоти. То је само још једна заблуда. ДСС је био режим досманлијског режима, у време Коштунице је највише Срба послато у Хаг, док су шиптарски терористи пуштани на слободу, дешавао се прогон Срба са Косова, а Коштуницва ништа није предузео да затити Србе, итд.
Или да не помињем антисрпске потезе Коштуницине новијег датуа, као што је на пример његов позив да се гласа за СНС и Николића.
То су чињенице.
Moze se o svemu tome diskutovati. Ali, cak da je sve bilo tako, svakome ko nije gledao kroz partijske naocare je bilo vidljivo ovo sto je kolega @Sajens napisao.
Zapadu Kostunica vise nije trebao od trenutka kada je Kostunica shvatio da je bio u grdnoj zabludi "glede" zapadne demokratije.
U depesama Vikiliksa se sve lepo moze videti.
Занимљиво је како сви "грдну заблуду западне демократије" схвате онда када више нису на власти, или напротив схватају је док су у опозицији, а кад зајашу на власт одлуче да врло свесно верују у заблуду.
Тако је Коштуница ту заблуду схватио тек кад је сишао са власти. Сад нам и Пајтић прича о "српској Србији пре европске Србије", а она два несрећника што су границу поставили код Карловца-Карлобага-Огулина-Вировитице да не спомињем.
Србији неће бити драстично боље док већина жутих функционера не заглави у келијама због свега што су покрали.
Opet nisi bio pazljiv na casu.
Depese Vikiliksa kazu da je to bilo dok je Kostunica bio na vrhuncu vlasti. Sa vlasti je sisao bas iz tih razloga i demonizovan je do granica smeha. Pogledaj samo na kakvom tapetu i od kada je bio kod "Drugosrbijanaca". Ti isti su danas najveci promoteri Vucica. Pokusaj da uporednom analizom dodjes do zakljucka.
Kostunica je zavrsio svoju politicku karijeru i nema potrebe dagledavati ga i dalje iz partijskog ugla SRS.
Malo ti je tužan pokušaj da milion puta vidjenim klipovima žutog preduzeća starim po par godina ili meseci utešiš sebe zbog konačnog raspada voljene ti vanparalamentarne stranke , al ajde ako je iz terapeutskih razloga da podržimo .
Потпуно ми је свеједно кад је он то схватио. Мене само занима шта је урадио.
Помогао је ДОС-у да дође на власт, изручио гомилу Срба Хагу...
Можда он данас и јесте искрени патриота, али сад је већ касно. Требало је 5. октобра да буде патриота па да не дозволи ДОС-у да уради све што је урадио.
Opet nisi bio pazljiv na casu.
Depese Vikiliksa kazu da je to bilo dok je Kostunica bio na vrhuncu vlasti. Sa vlasti je sisao bas iz tih razloga i demonizovan je do granica smeha. Pogledaj samo na kakvom tapetu i od kada je bio kod "Drugosrbijanaca". Ti isti su danas najveci promoteri Vucica. Pokusaj da uporednom analizom dodjes do zakljucka.
Kostunica je zavrsio svoju politicku karijeru i nema potrebe dagledavati ga i dalje iz partijskog ugla SRS.
Vecina tih "zutih funkcionera" je vec zavrsila na visokim funkcijama u SNS-u.
Dakle, nece Srbiji biti dobro dok ne dodju neki novi, mladi i nekompromitovani. Kako i kada ce takvi doci, sam Bog zna. Ali, da ce doci, nema dileme posto nema alternative tome.
Споразумно.
Без хапшења.
Каква гнусна лаж ДСС-а и Коштуњавог!
Јесте, "нема хашпења", али по систему дословно оваквом : пријави се сам да те ми би не би хапсили у ујутро и стављали ти лисице, а добићеш и неку ловицу од нас да нико не зна, јер смо дали гаранције Трибуналу да ће се цео војни и полицијски врх који је бранио замљу од агресије Нато пакта наћи у Шевенингену.
Та "комбинација" можда највише осликава карактер недићевца Коштуњавог и његовог режима који је НАЈВИШЕ ШТЕТЕ нанео Србији.
A istina je da se u Srbiji vodi jedna ista politika poslednjih 25 godina a svejedno je ko je na vlasti sve dok izvršavaju naređenja bilderbeg grupe. ..
pa i ja vidim da nesto smrdi...