Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 606
Pa nece te majka zvat snajom....Nema toga kod mene.
Gospođa majka me nikad nikako nije zvala osim mojim imenom. Fina žena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nece te majka zvat snajom....Nema toga kod mene.
Gospođa majka me nikad nikako nije zvala osim mojim imenom. Fina žena.
Zašto misliš da se hvalim? To je činjenično stanje.
Koji sad stranci?
Lule samo opušteno naučiće ima kada,ne se sikiramoNeki stranci.
Dođu u Srbiju, u goste, i pitaju šta je to strina, a ti kao Ne znam te primitivne relacije, ja sam mentalno isto stranjiknja, ne poznajem ovaj narod ovde.
Činjenično stanje da ne znaš šta je snaja.
Ali nije kasno da naučiš, a nije ni sramota znati, naprotiv.
Mislim da si sa druge planete čim neznas staje snaja,dever,zet,kum,deda,baba, a u pm vise... dokle smo dosli
Neki stranci.
Dođu u Srbiju, u goste, i pitaju šta je to strina, a ti kao Ne znam te primitivne relacije, ja sam mentalno isto stranjiknja, ne poznajem ovaj narod ovde.
Činjenično stanje da ne znaš šta je snaja.
Ali nije kasno da naučiš, a nije ni sramota znati, naprotiv.
Ne moraš da se pravdaš niko te nije ni pitao, sama si to istakla kao neku vrednost, a sad i potvrđuješ da si kao iznad toga.Šta sad, treba još da se pravdam šo ne znam te srpske nazive za sve i svašta? niti me zanima niti želim da znam. Niti mi je do sada trebalo u životu.
Pa nece te majka zvat snajom....
Teško mogu da ti budem teta, ali hajde...ti si kul, nisi odavle, ja sam teta seljanka (ne nisam )Hvala, teto, na lekciji
Ne moraš da se pravdaš niko te nije ni pitao, sama si to istakla kao neku vrednost, a sad i potvrđuješ da si kao iznad toga.
Bzv...
To je ranije dok su ljudi živeli po selima bilo masovno. Danas se nađe i drugi kandidat za švaleraciju, tj. ne mora se više unutar porodice.Dragi moji moram da vas nesto pitam da li poznajete slučajeve da dever bude sa snahom?????? ŠTA MISLITE O TAKVIM GLUPOSTIMA ?
Bila sam na odmoru i čula sam da u našem kraju to postoji,još šokantnije da bude žena zna da joj muž bude sa ženom od brata kad muje dokazala da zna za to još je dobila po nosu....
Nisi, samo se foliraš.Pda, ja sam iznad svega toga !
Nisi, samo se foliraš.
Tako je Mira Škorić ili neka pevaljka, ne sećam se sad, ispričala angdotu kako je jednom pekla pile i skroz joj zagorelo
Zaključite sami - Mira Škorić je iznad pečenja pileta, ona nije rođena da zna da peče pile.
Netreba da se pravdaš ajde dati pomognem,jel znaš staje NEVJESTA jel razumes na ovom jeziku ako nerazumes na srbskom!!?Šta sad, treba još da se pravdam šo ne znam te srpske nazive za sve i svašta? niti me zanima niti želim da znam. Niti mi je do sada trebalo u životu.
Nismo ni mi odrasli u nekoj drugoj pa znamo staje šurinica,daidža,babo,nana i tako toLule, lule, puno sebi dozvoljavaš.
A nje ti palo na pamet da uopšte nisam odrasla u nekoj srpskoj porodici?
Majka je majka koja me rodilaa ti ne znaš šta je gospođa majka?
Leleee majko moja staću čutiTo je ranije dok su ljudi živeli po selima bilo masovno. Danas se nađe i drugi kandidat za švaleraciju, tj. ne mora se više unutar porodice.
StvarnoLule, lule, puno sebi dozvoljavaš.
Pa nemoj ako neznas o čemu se radi i nemaš pojma ko je koKad i ja pričam sa onima koji leleču.. tako mi i treba.
kaže se blisko je skliskoAl zvuči zeznuto i strašno po uvodnom postu...mora da su bliski
A gdesi učila Srpski jezik i zašto ga pričaš onda?Pričaj arapski,turski,francuski,njemački,..Lule, lule, puno sebi dozvoljavaš.
Lule mi smo posebni,kod drugih to nema,oni između sebe se i nezovu nikako osim imenom,izgleda bude ko kako skim stigne neznaju ni dali su snaje djeverovi jedni drugima mešanacStvarno
A zašto?
Ali ipak moraš da istakneš.
Nisi klinka.
Snaja, dever, strina, zet, ujak, ujna su osnovne relacije, koje svako ko zna srpski jezik mora da zna.
Kako si se sporazumevala sa ljudima u Srbiji do sad.