Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 10.764
Нема ни он ништа против. Рекао жени да му се много свиђаш. Посебно твој ботоксpa kad smo kod legije
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема ни он ништа против. Рекао жени да му се много свиђаш. Посебно твој ботоксpa kad smo kod legije
alo nemam botoxНема ни он ништа против. Рекао жени да му се много свиђаш. Посебно твој ботокс
Ја сам негде прочитао да имашalo nemam botox
Svašta, otkud ti to palo na pamet !Иначе би то биле жешће оргије
tvoj problemЈа сам негде прочитао да имаш
meni bi bilo gore svekar i snaja
Дрндам те Тестирам твоје стрпљење. Или шта год @andjelijaa мисли да радим.Svašta, otkud ti to palo na pamet !
Ovo mi bljakić tema.
tvoj problem
Nemoj me sad i ti trebaće mi još pola sata, da ovo provalimmeni bi bilo gore svekar i snaja
Дрндам те Тестирам твоје стрпљење. Или шта год @andjelijaa мисли да радим.
Сналази се. На скали од 1 до 10, рецимо да је солидна седмица.Pade na testu, kao brus na maturskoj večeri?
Село гори а баба се чешља?
Kada bih još znala šta su to dever i snaha i to... ne znam baš te porodične odnose
jel su rod ili nisu?
Nisu zamenili nego jedan budala jedan jadan nezna stase desavabraca zamenila zene,sta sad?mislila si da to ima samo u bajkama?
Pa sta si ti u kuci gde se udaš?kako se zove to na tvoj jezik?meni generalno nije smešno...samo ne kapiram.
pa dobro,saznace u nekom momentuNisu zamenili nego jedan budala jedan jadan nezna stase desava
Nisu zamenili nego samo jedan se zakuco u snajku.?a drugi jadnik to neznaПа јесу заменили жене или нису?
Nauči
Stvarno ne razumem zašto se ljudi hvale kako ne znaju porodične odnose.
Jer ako ih znaš onda si šta: seljak, antievropejac, štrokav, krezub...
Na ovo moram da prevrnem očima...
Stranci te pitaju, a ti kao ne znaš, nisi odavle, ti si kul...
Gori ste od ovih devera i snaha ko god da su kome šta
Pa sta si ti u kuci gde se udaš?kako se zove to na tvoj jezik?
Mislim da si sa druge planete čim neznas staje snaja,dever,zet,kum,deda,baba, a u pm vise... dokle smo dosliZašto misliš da se hvalim? To je činjenično stanje.
Koji sad stranci?
Pa nemora kod tebe biti valjda si čula nekad i znaš staje snaja ?????jbtNema toga kod mene.
Gospođa majka me nikad nikako nije zvala osim mojim imenom. Fina žena.