Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.430
Хахахаха па луди Жекс држи жвалоњу у шаци, а не он њега. Јулова школица.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze tvoj preCednik da su Srbi pucali, naoruzani do zuba u blindiranim vozilima, a Srbe na Kosovu organizuje Vucicev ortak-mafijas Radoicic
Jel stiglo iz centrale da menjamo temu?Treba li ugasiti Pink zbog promovisanja nasilja i seksa u Srbiji, naročito među mladima? Mislim da da, mnogo više štete nego koristi od te televizije. Vaše mišljenje?
Mitrović je nepopraljiv, dok ne ,,dobije po nosu" nikada se on neće promeniti. Samo malo primiri i nastavi po starom.
A gde si cula da su pucali na Srbe, a da nisu bas Srbi otvorili vatru. Je l si cula to na Novoj SS jer su oni jedini prenosili pogibiju tvog naroda juce u srcu SrbijeKakav ti imaš problem sa tim što Srbi pucaju na one koji pucaju na njih?
To je činjenica , ljudi na svojoj zemlji imaju pravo da pucaju na uzurpatore
Ajde onda i drogu da ne zabranjujemo?Забрањивачи себе зову либералним демократама.
Баш нејасно.
Наркоман ће је наћи и на Месецу.Ajde onda i drogu da ne zabranjujemo?
Pa ne mora do Meseca, Jovanjica je blize.Наркоман ће је наћи и на Месецу.
Све зависи шта тражиш.
Чини ми се да је та ствар успешно демантована.Pa ne mora do Meseca, Jovanjica je blize.
Koluvija vlasnik plantaze marihuane osudjen na kucni pritvor, a tvoj precednik rekao uzivo pred kamerama da je tamo pronadjeno "samo" tona marihuaneЧини ми се да је та ствар успешно демантована.
A gde si cula da su pucali na Srbe, a da nisu bas Srbi otvorili vatru. Je l si cula to na Novoj SS jer su oni jedini prenosili pogibiju tvog naroda juce u srcu Srbije
Treba li ugasiti Pink zbog promovisanja nasilja i seksa u Srbiji, naročito među mladima? Mislim da da, mnogo više štete nego koristi od te televizije. Vaše mišljenje?
Mitrović je nepopraljiv, dok ne ,,dobije po nosu" nikada se on neće promeniti. Samo malo primiri i nastavi po starom.
A tvoji su cutali za to vreme.Ne oni nisu prenosili pogibiju mog naroda, oni su prenosili operaciju službe za koju rade u kojoj su pripadnici mog naroda ubijani
Poenta je da se njihove gazde sačuvaju i utvrde kontrolu nad komadom naše zemlje
Mitrovicu na primer?Ех кад би прохибиција давала резултате ...
А ли не даје, проверено !
Тако да молим неталентоване силеџије
да препусте васпитање нације паметнијима.
Не прави се тако змај, еееј ментоли !
A tvoji su cutali za to vreme.
Ko moze da uvrce ruku Vucicu? Mogu oni koji mnogo znaju o njemu i njegovm okruzenju. 10 ljudi je dalo zivot za Meklarene.Šta si očekivao da kažu tačno?
Ili su ispod stola im uvrtali ruku oni koji su napravili sav taj haos koji je Nova SS prenosila sa ciljem da širi defetizam i katastrofu
Ne postoji ništa otrovnije od Nova SS, N1 i BNTV.. to ko gleda duže od godinu dana ima ozbiljne psihičke probleme
Onda brzo javi tvom trenutnom predsedniku tvoja saznanja jer on kaze da su se srbi sa kosova sami organizovali i napali kosovsku policiju, a kosovska policija je tamo jer je tvoj predsednik potpisao sporazum kojim je izbacio sa kosova srpske institucije zajedno sa srpskom policijomNe oni nisu prenosili pogibiju mog naroda, oni su prenosili operaciju službe za koju rade u kojoj su pripadnici mog naroda ubijani
Poenta je da se njihove gazde sačuvaju i utvrde kontrolu nad komadom naše zemlje
Koluvija vlasnik plantaze marihuane osudjen na kucni pritvor, a tvoj precednik rekao uzivo pred kamerama da je tamo pronadjeno "samo" tona marihuane
To agramski štiftunzi prosledili verzijuOnda brzo javi tvom trenutnom predsedniku tvoja saznanja jer on kaze da su se srbi sa kosova sami organizovali i napali kosovsku policiju, a kosovska policija je tamo jer je tvoj predsednik potpisao sporazum kojim je izbacio sa kosova srpske institucije zajedno sa srpskom policijom
i ostavio na cedilu tvoj narod u srcu Srbije
Tako da preracunaj se jos malo kad govoris o predaji svete srpske zemlje i ko je taj koji je predaje
Ja mislim da ti imas nervni slom jer haoticno i nasumicno pises reci koji nemaju logicke vezeTo agramski štiftunzi prosledili verziju
Nije im uspela nova oluja, šta da se radi kada ujka Sem nije više voljan da prlja ruke za nemačke džukele i njihovu štenad
Ja mislim da ti imas nervni slom jer haoticno i nasumicno pises reci koji nemaju logicke veze
A to se desava kad ti je predsednik organizator jucerasnjeg sukoba i posto mu nije uspela zamisao pa sad kod najvernijih svojih glasaca (citaj: TEBE) izaziva blagi mozdani udar sa buncanjem i nekontrolisanim izborom reci,
A inace o pogibiji svog naroda tokom jucerasnjeg dana nisi mogla da cujes od svog predsednik (zamisli slucajnosti) nego si cula na Novoj S
Tvoj predsednik je posle 20 sati od pocetka pogibije tvog naroda o kojoj si samo mogla da cujes na Novoj S, rekao da su se srbi sa kosova organizovali i napali kosovsku policijuNemam nikakav nervni slom samo sam više ne podnosim tu ogavnu propagandu koju plasirate