Zabrana uvoza Euro 3 i Euro 4 polovnjaka

pa dobro,s obzirom da smo lideri u regionu,ekonomski tigar koji pokreće čitav Balkan,a bogami i šire,treba uopšteno zabraniti automobile staije od 5 godina...
Time bi smo značajno poboljšali sigurnost na putevima,a dali bi i dobar primer trenutno ekonomski slabijim državama poput Nemačke,Švajcarske ili Francuske

pa dobro,s obzirom da smo lideri u regionu,ekonomski tigar koji pokreće čitav Balkan,a bogami i šire,treba uopšteno zabraniti automobile staije od 5 godina...
Time bi smo značajno poboljšali sigurnost na putevima,a dali bi i dobar primer trenutno ekonomski slabijim državama poput Nemačke,Švajcarske ili Francuske
Taman bi ponovo deca mogla da igraju fudbal na ulici u centru i pomere se jednom u 2 sata kada naiđe auto.

ako ga to ne bi srušilo s vlasti ništa neće ...

sam će sići kad bude iznemogao tigar...

Kad smo kod mog bolida iz prijateljske socijalističke Rumunije, imam jednu malu zamjerku u vezi plinskog sustava. Otvor za tankanje plina je odma pokraj onoga za benzin. Imaju taj zajednički otvor kojeg otvoriš tek tako rukom, dok ovaj otvor za benzin moraš otključati. otvor za plin samo odvrneš rukom i imaš pristup tankanju plina ali i eventualnom ubacivanju već nečega u taj isti otvor...

Čvarak je uzeo neku najjeftiniju verziju bez klime i serva kada nema zaključavanje rezervoara.
Pa nadoplatija sam i za automatsku klimu, rikverc kameru, parking senzore i metalik boju. Za dobiti zaključavanje, tj otvaranje tih vratašca iznutra trebalo se nadoplatiti paket koji je uz to sadržava i hands free otključavanje i el. parkirni kočnicu. Za to su tražili 500 ojrića, procijenio sam da mogu životu, tj voziti bez toga .

Back