Да ли је дефинитивно донесен закон или је још у сфери нагађања. Шта мислите хоће ли забранити увоз.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zemlji gde je prosecna starost vozila 17 godina?Да ли је дефинитивно донесен закон или је још у сфери нагађања. Шта мислите хоће ли забранити увоз.
Надамо се да неће.Nikada neće uvesti ako po autu država mazne 300-400 evra.
Taman bi ponovo deca mogla da igraju fudbal na ulici u centru i pomere se jednom u 2 sata kada naiđe auto.pa dobro,s obzirom da smo lideri u regionu,ekonomski tigar koji pokreće čitav Balkan,a bogami i šire,treba uopšteno zabraniti automobile staije od 5 godina...
Time bi smo značajno poboljšali sigurnost na putevima,a dali bi i dobar primer trenutno ekonomski slabijim državama poput Nemačke,Švajcarske ili Francuske
Када ћемо тачно знати?Mislim da još nije zabranjeno. Najavljuju već dugo.
Nece, ovo ovde je kanta za sve i svasta.Да ли је дефинитивно донесен закон или је још у сфери нагађања. Шта мислите хоће ли забранити увоз.
ako ga to ne bi srušilo s vlasti ništa neće ...pa dobro,s obzirom da smo lideri u regionu,ekonomski tigar koji pokreće čitav Balkan,a bogami i šire,treba uopšteno zabraniti automobile staije od 5 godina...
Time bi smo značajno poboljšali sigurnost na putevima,a dali bi i dobar primer trenutno ekonomski slabijim državama poput Nemačke,Švajcarske ili Francuske
Nije istina, zapravo u rat se kreće kad se ima šta krastiKada ponestane šta da se krade ide rat.
a čemu????Razni nivoi recimo tebi će da ukradu plinski sistem iz dačije
Pa nadoplatija sam i za automatsku klimu, rikverc kameru, parking senzore i metalik boju. Za dobiti zaključavanje, tj otvaranje tih vratašca iznutra trebalo se nadoplatiti paket koji je uz to sadržava i hands free otključavanje i el. parkirni kočnicu. Za to su tražili 500 ojrića, procijenio sam da mogu životu, tj voziti bez toga .Čvarak je uzeo neku najjeftiniju verziju bez klime i serva kada nema zaključavanje rezervoara.