Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa spremio se covek, zna sta voli da cujete, to rekao, udario recku i otisao dalje. Sta ti nije jasno.Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Da zaboravi verovatno ne, da skroz prekine komunikaciju/ostalo definitivno može.Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Moze, ako je to „duso, zivote moj“ bilo pevanje šlagera, tj. neiskreno ili ako je devojka napravila nesto sto ga je prenerazilo i ugasilo mu emocije.Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Mzskarci uglavnom ne cute kad im nesto smeta :/ Priča više zvuči kao pevanje šlagera.Moze, ako je to „duso, zivote moj“ bilo pevanje šlagera, tj. neiskreno ili ako je devojka napravila nesto sto ga je prenerazilo i ugasilo mu emocije.
Najverovatnije je to u pitanju, ali bukvalno moze da bude i da ga je odjednom zestoko uvredila, necim ponizila, sto je u njemu izazvalo kardinalan zaokret i promenu osecaja.Mzskarci uglavnom ne cute kad im nesto smeta :/ Priča više zvuči kao pevanje šlagera.
kad napunis 18 godina samo ce ti se kaze.Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
E, a zamisli da si to sve bukvalno shvatilaDa li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Može biti, al valjda bi znala da jeste?Najverovatnije je to u pitanju, ali bukvalno moze da bude i da ga je odjednom zestoko uvredila, necim ponizila, sto je u njemu izazvalo kardinalan zaokret i promenu osecaja.
A kako da shvatim?E, a zamisli da si to sve bukvalno shvatila![]()
Kako znati da neko nije u teranju?Svašta govore ljudi u teranju. (važi i za muškarce i za žene)
Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Svašta govore ljudi u teranju. (važi i za muškarce i za žene)
Pa jedino onaj koji je upravo imao sex.Kako znati da neko nije u teranju?
Zauzet?
Pa da labilniМоже.
Није лаж већ умишљај.како дође тако и оде
Kako da znam da se upravo seksaoPa jedino onaj koji je upravo imao sex.
Taj je ok.
Pa jedino onaj koji je upravo imao sex.
Taj je ok.