Zaborav

martta

Aktivan član
Poruka
1.369
Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?

Da li neko može da vas zaboravi za tri dana a pritom je govorio: ti si moja duša, ti si meni sve, moj zivot, moja sreća, ne mogu bez tebe, seks sa tobom je ludilo ili ljudi sve to lažu iz nekog razloga?
Da zaboravi verovatno ne, da skroz prekine komunikaciju/ostalo definitivno može.

Mislim da je moguce, dok te mami i medom te hrani. A i gore navedeno, prelepo receno "u teranju" se svasta se kaze.
Ali, ako ke bila sema samo, bez icega dobljeg, dosadi i ćao.
Ne lazu svi ljudi, naravno.

Moze, ako je to „duso, zivote moj“ bilo pevanje šlagera, tj. neiskreno ili ako je devojka napravila nesto sto ga je prenerazilo i ugasilo mu emocije.

Може.

Није лаж већ умишљај.како дође тако и оде

Pa jedino onaj koji je upravo imao sex.
Taj je ok.

Празна муда у преводу. Грешка

Па дај сизифе, ја сам са једном форумашицом твојом познаницом био 20 сати у кревету, 4 х. Када сам скоро црко и малаксао 5х остао сам у њој иако у мудима ништа више није било. Ерекција без сперме јесте необјашњива страст мушкарца ка жени

Back