sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 33.893
Jeste imali nekad zesce zablude u odnosu? Ja imam jednu drugaricu sa kojom se godinama druzim i nekad torbam, nekad jednom u dva meseca nekad jednom u sest meseci, nekad i duze nista i tako. E sad to mi tako godinam udaramo i to je za mene druzenje. Jedino sto ja nju nikad ne pratim u smislu da joj gledam telefon itd. ono ko je zove mene ne zanima itd. A ona meni to sve radi pa se smiri i tako. U tom nasem druzenju ja sam istorbao jos tri zene i ona je znala za to, a isto tako znalo se da mi nismo zajedno. I kako ja nisam s njom zajedno kao par ja odem s njom u drustvo i onda izvalim kako bi torbao ovu ili onu ili kako dugo nisam istorbao neku koja mi vrhunski prazni jaja i ona meni na to "fuj gadis mi se". I to je bilo jako puno puta. Pa cek ko je tu retardiran ona ili ja? Pa zna se ko sta radi i zasto se sta desava, kad je sve razjasnjeno.
Meni se cini da sam ja preveliki romanticar kad joj pustam da se tako ponasa. Doduse i ne smeta mi nesto previse sto me pljuje.
Meni se cini da sam ja preveliki romanticar kad joj pustam da se tako ponasa. Doduse i ne smeta mi nesto previse sto me pljuje.