Zablude o sexu bez ljubavi

Секс без љубави је као кад сам једеш чоколаду. Прија ти, наравно, топи се на непцима. 🙂

Али си сам у томе, без обзира што поред себе имаш друго тело. А и то тело је само.

Зато и не траје дуго, нормалан човек неће самоћу.

Da li je zabluda da osobe koje su sklone neobaveznom seksu imaju manji potencijal vernosti?
Meni se cini sasvim logicim... Neko ko uziva u menjanju partnera, uvek sa nekim novim tesko ce shvatiti kako jedna penetracija, neizdrz, trenutak strasti, moze uticati na partnera koji nije sklon tome kao I na celu porodicu ako je ima... Zato se cesto cuje ali nije mi nista znacila/o

Секс без љубави је као кад сам једеш чоколаду. Прија ти, наравно, топи се на непцима. 🙂

Али си сам у томе, без обзира што поред себе имаш друго тело. А и то тело је само.

Slazem se

Narocito danas, muskarci moraju da budu sigurni da zele s nekim sex da bi se zajebavali oko muvanja, dok zene cekaju " vrednu priliku " koja se ne propusta. Cak i kada zena prva pridje, nista ne znaci, jer se mozda igra, tek tada narocito znaci da mozda nekoga prvocira ili pravi ljubomornim, polazeci od svojih poriva.

Da li je zabluda da osobe koje su sklone neobaveznom seksu imaju manji potencijal vernosti?
Meni se cini sasvim logicim... Neko ko uziva u menjanju partnera, uvek sa nekim novim tesko ce shvatiti kako jedna penetracija, neizdrz, trenutak strasti, moze uticati na partnera koji nije sklon tome kao I na celu porodicu ako je ima... Zato se cesto cuje ali nije mi nista znacila/o
Тема не мора нужно да се односи на мењање партнера (мада...је и то тотално цоол).

Ovo je jedina stvar, ta samoća, koja čini tu stvar nepotpunom...

Mada. Čovek nekada u nedostatku prijatelja bira da provede vreme i sa ljudima koji ga ne vole, oseća se i tada sam, ali opet ublaži neku usamljenost. I to je pitanje, naravno. Isto je i ovde na forumu. Ako sam već usamljena a ovde ima malo onih koji me vole, ne osećam se dobro.

Ja sam napisala da je sex bez ljubavi gimnastika i to je samo moje mišljenje. Nisam rekla da je to nešto loše, samo valjda ja tako funkicionišem. Sex je za mene vrhunac ljubavi, spajanje dva tijela kad se duše vole. Možda za neke pretjerano romantičarski i kao iz jeftinog ljubića ali šta mogu. I ne smeta mi #poštena.provincijalka 🤷‍♀️ ako cipela odgovara, rado je nosim. Prosto ja moram da osjetim sa partnerom toliku bliskost, ljubav i želju da bih imala sex. Kažu neki sapioseksualka? Ne razumijem se baš u termine.
a jel si ti gimnasticarka? :per:

Ovo je jedina stvar, ta samoća, koja čini tu stvar nepotpunom...

Mada. Čovek nekada u nedostatku prijatelja bira da provede vreme i sa ljudima koji ga ne vole, oseća se i tada sam, ali opet ublaži neku usamljenost. I to je pitanje, naravno. Isto je i ovde na forumu. Ako sam već usamljena a ovde ima malo onih koji me vole, ne osećam se dobro.

Људи беже од самоће јер је неприродна.

Back