Zablude o sexu bez ljubavi

Ja sam napisala da je sex bez ljubavi gimnastika i to je samo moje mišljenje. Nisam rekla da je to nešto loše, samo valjda ja tako funkicionišem. Sex je za mene vrhunac ljubavi, spajanje dva tijela kad se duše vole. Možda za neke pretjerano romantičarski i kao iz jeftinog ljubića ali šta mogu. I ne smeta mi #poštena.provincijalka 🤷‍♀️ ako cipela odgovara, rado je nosim. Prosto ja moram da osjetim sa partnerom toliku bliskost, ljubav i želju da bih imala sex. Kažu neki sapioseksualka? Ne razumijem se baš u termine.
MeanBaby,
Bila si jednom u pubertetu, isla si na letovanje,..... nije ti se desilo da imas neobavezni seks nakon nekog djuskanja sa dasom kojeg si upoznala tamo?

Mislim jese neko kresne na moru s nekim gde ste tu par dana,gde nema vremena za upoznavanje i dubioze,kako moze nesto to secanje da nadmasi,fala bogu na tome da nije bilo prostora za napusavanje,jer izlazak iz tih vasih vanzemaljskih odnosa zna bas lepo da pobrise sve sta je valjalo
Upravo je to ta stvar, da sa nekim osobama ukoliko bi došlo do bliže interakcije, sve bi se pokvarilo, jer nam jednostavno ne odgovarju.
Ali za sex i telesni kontakt tih problema nema, jednostavno na nivou čula jedno drugome odgovarate i to ne treba kvariti.
ZAto treba biti mudar i staviti odnose tamo gde pripadaju, ne ulaziti dublje u vezu ako se proceni da će biti disaster.

Meni ovo dođe malo kao zamjena teza. Niko nije otvorio temu zašto imate sex bez ljubavi ili objasnite ljudima kako imate sex a ne volite tog nekog. A opet ja moram da se objašnjavam kao da sam osudila nekog za nešto, zašto je za mene takav sex gimnastika. Još malo pa ću morati da se pravdam zašto imam muža a ne ženu ili zašto nismo roditelj 1 i 2 umjesto mama i tata. Apsurd, eto kuda ide ovaj svijet.
otvori ti temu koju hoćeš
bilo je raznh tema o ovome, ali sam ja otvorila o ovoj jer vidim da ima puno "zamena teza".
Ti naravno otvori neku koju misliš da bi tebi pasala.
I niko nije obavezan da piše u svakoj temi, zato ih ima toliko.

Upravo je to ta stvar, da sa nekim osobama ukoliko bi došlo do bliže interakcije, sve bi se pokvarilo, jer nam jednostavno ne odgovarju.
Ali za sex i telesni kontakt tih problema nema, jednostavno na nivou čula jedno drugome odgovarate i to ne treba kvariti.
ZAto treba biti mudar i staviti odnose tamo gde pripadaju, ne ulaziti dublje u vezu ako se proceni da će biti disaster.
Meni je najmanji problem da se nekom normalnom prilagodim,spakujem za sat vremena odem na sejsele da zivim,samo sto je za mene normalan odnos gde otpustamo ponasanjem i ugadjanjem stege,dok mi se cini da nase zene samo zatezu stavovima i zajednicki zivot ne popusta,samo se gomilaju neka nezadovoljstva,sad sam pomislio da su sve postale drugacije posle veze,ja nema sanse,isti kurs 100%

Sad ste me podsetili, na ekskurziji posle III srednje otišli na more blizu vojnog kampa :). Bio jedan vojnik, prišla sam mu uveče u kafiću, mnogo mi se svideo. Kako je reagovao na mene, osmeh, zatim smo igrali. I tom prilikom tako me je priljubio uz sebe da sam se odmah primila. Prošetali se pored mora, to je bio prvi put da sam hvatajući se sa nekim svršila preko gaćica, obučena.. :). Nikada nismo ni imali penetraciju, takav sex, ali sve to što smo radili par dana je bilo tako, da me je mnogo godina kasnije našao na fejsu. I dan danas se povremeno doisujemo, nismo se videli, ali smo u kontaktu. Jendotavno, to se pamti. Ima dvoje dece, porodicu itd.. No eto, o ljubavi nema ni lj. Ali da je ostalo sve do sada, jeste.

Sad ste me podsetili, na ekskurziji posle III srednje otišli na more blizu vojnog kampa :). Bio jedan vojnik, prišla sam mu uveče u kafiću, mnogo mi se svideo. Kako je reagovao na mene, osmeh, zatim smo igrali. I tom prilikom tako me je priljubio uz sebe da sam se odmah primila. Prošetali se pored mora, to je bio prvi put da sam hvatajući se sa nekim svršila preko gaćica, obučena.. :). Nikada nismo ni imali penetraciju, takav sex, ali sve to što smo radili par dana je bilo tako, da me je mnogo godina kasnije našao na fejsu. I dan danas se povremeno doisujemo, nismo se videli, ali smo u kontaktu. Jendotavno, to se pamti. Ima dvoje dece, porodicu itd.. No eto, o ljubavi nema ni lj. Ali da je ostalo sve do sada, jeste.

ih...pa to je bilo pre 40+ godina daj nesto svezije :lol:

tema ... koliko god razmenjivali utiske / prezivljene dogadjaje... nikada necemo moci da u potpunosti
prenesemo TE osecaje.
Osecaje koji su tadasnji partneri nama znacili. Da su mogli da se mere nekim jedinicama pa da prepricavamo
ovako ...
jel bilo lepo - jeste
hoce li se ponoviti - pa nece odrasli smo i imamo drugacije prioritete
da se secamo - DA, zauvek sa vecim ili manjim osmehom na licu

Jesam imao sex bez ljubavi, par puta, i meni licno je smor...ali pivu u meni nije :D

i da krucijalno ti sexici bez ljubavi su bili "blicko" znaci samo taj put i nikad vise
jer prosla je noc i sva magija i prosla je euforija i njih i mene i tako ... znate vec :D
Takvi sexovi su upravo najbolji na moru ili tako na nekom putovanju...
No, to mi se dugo, dugo nije desilo, već dugo idem sa nekim koga već poznajem na more, valjda je to vezano za ranu mladost

A i drugo je bilo vreme ekskurzija, ono kada ideš sa školom na more, društvo ogromno, uvek ima neko dopadljiv :)

Napisala je ako nema poštovanja. To znači d aosećaš da te neko ne poštuje. Zašto bi sa takvom osobom imao sex?
To o čemu ti pišeš, i ta osoba mora da se dopadne. Dakle, osećaš da je generalno ok i da te poštuje kao osobu. Da se plašiš da će da te šamara, nipodaštava itd, ne bi ni otišao sa njom, jel? Uostalom sex bez ljubavi nije samo za te slučajeve koje su poprilično rizični, kada nekog uopšte ne znaš. Može biti, a li ne mora.
Cim nekome ne znacis nista
Vec mu treba praznjenje
Tu nema postovanja

Back