bas mi je milo sto sam hanibal i kvin zanimljiv ko politikin zabavnik...ako hocete ubacicu i ukstene reci...i hogara strasnog...voleo bih da ste vas dve isto tako meni zanimljive...
da li bi nekom bilo zanimljivo da pisem sta smo pili...jeli...sta sam joj rekao..sta je ona meni rekla...jel bi nekom bilo zao da nije bilo nista...sto bi nekog zanimalo koju pozu volim...da li volim oral...anal...sado...mazo...koliko dugo mogu da *****...koliko puta za noc...koliko sam imao...i koliko nisam...
jesu li ove situacije u kojima se nalazim toliko nerealne i nenormalne da nisu moguce...
jesam li ja to nenormalan sto malo cesce menjam devojke...sto pridjem svakoj koja mi se svidja...sto se nisam ozenio sa 19 i napravio par komada i ovde pricao kako deca lepo rastu i znaju da recituju...
ili mozda lazem???..mozda imam jako razvijenu mastu...mozda sam baba od sezdeset pa nemam sta da radim nego se zabavljam po internetu....mozda sam manijak....pedofil...mozda sam homic pa ovde glumim nekog muskarcinu...kako ja da znam da ova hanibal nije musko...ili da kraljica nije lezbejka.....bas me briga ko su i sta su...i da li pisu istinu ili se zayebavaju...kad neko sumlja znaci da malo i veruje...meni je najzanimljiviji lik ovde bio bustura koji ni sam ne zna sta je...i uvek sam voleo da ga citam..i nikad nisam sumljao da li prica istinu ili laze...zato sto me nije interesovalo...jel treba da gledamo filmove samo koji se zasnivaju na istinitoj prici...
ili mozda treba da gradimo popularnost na forumu...yebo te kakva cast...najpopularniji na forumu...ides gradom i hvalis se kako si mnogo popularan na forumu...svi te obozavaju i dive ti se...i muvas zensku i kazes joj hej bre jel znas ti da sam ja mnogo popularan na forumu...i ona ti se preda odusevljeno...jer si ti sad kao zdravko colic...mnogo popularan...bla bla bla...
veceras treba da se vidim sa tom devojkom i da vidimo dalje...i sta ako mi se ne svidi...mozda nemam o cemu s njom da pricam...mozda mi se ne svidja kako se ljubi...i resim da to batalim...jel treba sutra,prekosutra,u sledecih mesec dana da ne muvam nista...da neko ne pomisli o meni nesto lose...ma yebe mi se ko sta misli....