Zabava i vožnja

Otvorio sam jednu temu ajde cisto ono pa ima vec skoro godinu dana da vidim da li ima neka zenska osoba koja hoce malo hopa cupa, koja voli slicne stvari, naravno odmah sam naisao na osudu, ismevanje, podjebavanje sto sam realno i ocekivao, bukvalno kao da cu nekoga da silujem.
ma nemora ni to cimni forumaljku na pice odma digne nos
bilo je boljih forumerki ranije mada i tad je bilo povuci potegni

Evo šta se desi kad PITAŠ, čekaš da ti odobre objavu ŠTO ĆE BITI NIKAD

Screenshot_20230702-161227_Chrome.jpg

a brate ulozis im vrijeme badava ovdje mislis kao nesto se desava druzenje neko ustvari jedna velika iluzija
А шта знам јбг, мсм ево далеко било да умре Дарт, пошто је он доста старији и готивимо се, било би ми жао... Али наравно, ипак се ми не знамо ван форума и све то... Има ту доста до тога, ово ипак није право уживо дружење где можемо да видимо чујемо оа и да се вежемо једни за друге
Сад можда је другаије код људи који су овде на форуму од лупам 2004, ал тако ја нешто контам

А шта знам јбг, мсм ево далеко било да умре Дарт, пошто је он доста старији и готивимо се, било би ми жао... Али наравно, ипак се ми не знамо ван форума и све то... Има ту доста до тога, ово ипак није право уживо дружење где можемо да видимо чујемо оа и да се вежемо једни за друге
Сад можда је другаије код људи који су овде на форуму од лупам 2004, ал тако ја нешто контам
od tad sam odje a ko i da nisam...vjeruj
za 20 godina bi i kamen zgotivio al brate to govori o njima

Back