Жабарски дуче и Путинов другар

Ne, ali mi je dosta tog neukusa i javnog nemorala koji dolazi iz Italije! U poslednje vreme.
A nisu obicni ljudi takvi...zapravo, Berluskoni je parodija pravog italijanskog ljubavnika.:cool:
Bruka naciju!

Netačno.
On im je osvetlao obraz. Ne klanja se americi, a u godinama kad drugi ljudi idu od jednog urologa do drugog on je još u stanju da vara ženu i to sa maloletnicama. :per:

ON JE MOJ UZOR. KAD PORASTEM OĆU DA BUDEM KAO ON!!!
:lol::lol::lol::cool:

Ja sam cuo da ne voli ni pedere, mora da je to zato sto je prikriveni *****, a?

Svaka cast Silviu sto zeza crncica i dize pritisak svima koje to boli.
Moguće i da je latentni gej, što da ne? Drtina je očito slučaj za psihijatriju, svašta bi se tu iskopalo. Možda mu je na nekim drogiranim i pijanim orgijama neki ****** greškom ugur'o, eto ti razloga da mrzi i pedere i crnce. :eek:
No, ono interesantno je kako se seljoberi raznih vrsta poistovećuju sa seljoberom nad drugim seljoberima, dakle, multiseljoberu. To je već masovni psiho fenomen. Kao ono, wow, zeza Obamu, on je faca. Sigurno bi mogao, da to hoće, i da prdne na večeri u Obaminoj kući. Kakav je tek to domet, skoro pa ko Boris Jeljcin. :super:

Moguće i da je latentni gej, što da ne? Drtina je očito slučaj za psihijatriju, svašta bi se tu iskopalo.
No, ono interesantno je kako se seljoberi raznih vrsta poistovećuju sa seljoberom nad drugim seljoberima, dakle, multiseljoberu. To je već masovni psiho fenomen. Kao ono, wow, zeza Obamu, on je faca. Sigurno bi mogao, da to hoće, i da prdne na večeri u Obaminoj kući. Kakav je tek to domet, skoro pa ko Boris Jeljcin. :super:

Da li ti, druze, mislis da je to dopustivo jednom naprednom i svesnom pojedincu da zeza druga crnca?

Ja mislim da nije.

Moguće i da je latentni gej, što da ne? Drtina je očito slučaj za psihijatriju, svašta bi se tu iskopalo. Možda mu je na nekim drogiranim i pijanim orgijama neki ****** greškom ugur'o, eto ti razloga da mrzi i pedere i crnce. :eek:

A sa kim se ti poistovećuješ? Sa Janezom Drnovšekom možda? :rumenko:
Drnovsek_17394t.jpg

Poslednja izmena:

A jel ti mozes da zezas Obamu?Ili si malkice ljubomoran i u isto vreme ga mrzis i divis mu se?:klap:

Ovaj crnac nije naš drug, on ja imperijalista i shodno tome naš klasni neprijatelj. :rtfm:

Nije to tek tako, druze.

Drug crnac jeste imperijalista, ali je istovremeno i crn. Mi smo duzni da kazemo "ne!" fasizmu itd, ali smo i duzni da kazemo "da!" napacenim manjinama i ostalim proleterima.

A drug Obama je i rekao da zeli buducnost harmonije i srece za sve nas, tako da...

Pa to, Cupika, nesreco, sto si sad lupila "o kakvi su to ljudi, nemaju svoju decu pa moraju da trpe tudju" ili tako neku glupost

haha

pa si sad izbrisala jer te bio blam

jao Cupika, jao :D

Nisam izbrisala jer me je bilo blam, nego zato sto izlazi iz konteksta teme. I poruka je bila upucena korisniku, a glasila je da preljubnici kad napustaju svoje porodice, onda ce da cuvaju tudju decu, kad nece svoju, evo sad kazem bez "stida"!

A to sto ti volis da "viris' u tudje postove u jednoj milisekundi, to vise govori o tebi nego o meni.;)

Ja nikad u tvoj post ne bih zavirila tako brzo, nego natenane, od moranja, od "nemaj kud".;)

Back