Za žensku populaciju - dimenzije penisa koje vam odgovaraju (dužina i debljina)?

idealno je kad zna da jebbe sa tim što ima.. nikad mi dobar sex nije zavisio od veličine..
E sestro slatka, Kinez sa svojih 9-10cm napravio 2,5 milijarde,
a ovaj sa čitavih 11 (bez jaja) doš'o da pita na Krstarici...
Strašno!
:kafa:

- - - - - - - - - -

Možete napisati od - do, dakle šta vam je prihvatiljivo i šta vam je idealno... dužina i debljina muškog polnog organa.

Vidi ovako, stvar je delikatesna...
Naša nacija je u problemu - dal' se hvaliti ili biti ponosan što nemaš čime?!

Evo ukratko: nas su svojevremeno osvojili Turci pa je došlo do mešanja.
Nauka kaže da je Slovenima oko 11 do 13 a ovima sa istoka mašala, mašala...

E sad, ako si Sloven - a šta te briga, sačuv'o si obraz za 500 godina.

- - - - - - - - - -

Evo ukratko na ćirilici da ti objasnim:
Не треба њој куpaц за очи :deda:

Neka saznanja je obelodanila i zvanična medicina ali se neke zakonitosti još uvek utvrdjuju neumorno
Svaki radni dan po osam sati.
Tako je recimo utvrdjeno da ako majka ima velike sise, onda će ih imati i ćerka.
Što se tiče muških nije jasna povezanost, čak ni ćale nema veze, tako da je najbolje pitati
kad se familija skupi na Slavi ko je oborio porodični prosek?

Da si sprcala toliko u guzicu i ti bi znala.

jel mora baš u guzicu? :(

- - - - - - - - - -

Nekada, dok smo bili mladi i ludi, smo MERILI, jer muske to uvek zaniuma...:per:

Pa odatle podaci.

Nauka kaze da najmanji ima zuta rasa a nejvece crna.

Mi beli smo na sredini.

ja evo ne znam kako ti nisi gej, al ozbiljno.. :lol:

Razglabanja o duzini,sirini i verovatno visini penisa,zaista je trla baba lan,da joj prodje dan. Medjutim,pitanje gej populacije,i njihov odnos prema dobijanju dece,
sasvim je druga stvar.Dakle ovako. Gej muskarci,da pred okolinom ne bi odali svoju natranost u seksualnom ponasanju,obicno naprave po jedno dete.To sto je jedan
deo gejeva ozenjen,i ima dete,to ne znaci da oni paralelno ne odrzavaju vezu sa drugim gej muskarcima.Kod nas u srbiji,nije bas pozeljno biti oznacen kao gej muzkarac
a bogami,nije pozeljno ni lako ni zenama koje su lezbejke. Nisam cuo da neka lezbejka,stupa u brak sa strejt muskarcem.Ali gej muskarci,obicno se fiktivno ozene,
naprave jedno dete (imaju semenu tecnost), pa se posle par meseci razvedu i nastave da tra:sad2:ej partnere.!

Razglabanja o duzini,sirini i verovatno visini penisa,zaista je trla baba lan,da joj prodje dan. Medjutim,pitanje gej populacije,i njihov odnos prema dobijanju dece,
sasvim je druga stvar.Dakle ovako. Gej muskarci,da pred okolinom ne bi odali svoju natranost u seksualnom ponasanju,obicno naprave po jedno dete.To sto je jedan
deo gejeva ozenjen,i ima dete,to ne znaci da oni paralelno ne odrzavaju vezu sa drugim gej muskarcima.Kod nas u srbiji,nije bas pozeljno biti oznacen kao gej muzkarac
a bogami,nije pozeljno ni lako ni zenama koje su lezbejke. Nisam cuo da neka lezbejka,stupa u brak sa strejt muskarcem.Ali gej muskarci,obicno se fiktivno ozene,
naprave jedno dete (imaju semenu tecnost), pa se posle par meseci razvedu i nastave da tra:sad2:ej partnere.!

A nekada i takva deca imaju dva tate ili dve mame.

To se dogadja u narodu....

Da si sprcala toliko u guzicu i ti bi znala.

:guza:Ovako mislis?
Nekada, dok smo bili mladi i ludi, smo MERILI, jer muske to uvek zaniuma...:per:

Pa odatle podaci.

Nauka kaze da najmanji ima zuta rasa a nejvece crna.

Mi beli smo na sredini.
Samo,jesu li vam rekli da se ne meri toplomerom?Tamo ce i kinezi da imaju vise od 18....

idealno je kad zna da jebbe sa tim što ima.. nikad mi dobar sex nije zavisio od veličine..

- - - - - - - - - -

a i jbbt otkud znam dimenzije, nisam nikad bila dobra u odokativnom određivanju mere, a neću da nosim valjda metar sa sobom..

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Strašno!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ah, sto ti lupetas, kaakve veze imamo sas Turci, proceri koje halo grupe imamo, :)

Naučnici sa Univerziteta u Meksiku i Univerziteta iz Kalifornije okupili su 75 žena uzrasta od 18 do 65 godina, koje su u heteroseksualnim vezama i imaju stalne seksualne odnose. One su imale zadatak da pogledaju 3D prikaz penisa raznih veličina i debljina, od 10 do 21,5 cm i da izaberu penis po svom "ukusu".

Naučnici su došli su do saznanja da je veličina 16 centimetara idealna veličina penisa prema mišljenju većine žena.

https://www.srbijadanas.com/muskara...ile-ovo-je-idealna-velicina-penisa-2018-02-18

Strašno!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Što se tiče čuvanja slovenskog obraza, čuvam ga ja na drugi način, što poštujem poreklo i pripdnost, a ovo sam pitao žensku populaciju, iz radoznalosti kakve dimenzije njima najviše odgovaraju, jer sam nailazio a i kroz proču saznavao da ima i onih koje budu zadovoljne manjim primercima, i onih koje odbijaju muškarce ako nisu obdareni... nekima odgovaraju tanji a duži, nekima je debljina itekako bitna... žao mi je što se samo jedna ženska osoba javila, kao da je ovo muška tema :)

QUOTE=хероина;37099901]idealno je kad zna da jebbe sa tim što ima.. nikad mi dobar sex nije zavisio od veličine..

- - - - - - - - - -

a i jbbt otkud znam dimenzije, nisam nikad bila dobra u odokativnom određivanju mere, a neću da nosim valjda metar sa sobom..[/QUOTE]

Palac, stopa, dva, tri, osam prsta , a saka najbolja meraka...

Uostalom, treba znati jer ovi muskarci uvek lazu, pa treba da se izletis negde, neuka...

Back