Za Zapad smo već u Briksu, pa bismo mogli i da uđemo

То би било одлично, ослонити се на Бугарску, тај стуб цивилизације, стабилности, и имућности.
Nije stvar osloniti se ,nego imati kanal preko kojeg ćeš trgovati sa tim Briksom,ovako si zatvoren sa svih strana.
Bugari su zavetni narod kao i mi,tako da jesu pojam duhovnosti u odnosu na Barbare

Nije stvar osloniti se ,nego imati kanal preko kojeg ćeš trgovati sa tim Briksom,ovako si zatvoren sa svih strana.
Bugari su zavetni narod kao i mi,tako da jesu pojam duhovnosti u odnosu na Barbare

"Барбаре"? Мислиш на оне који су нумерички највећи део становништва чланица БРИКС-а?

Заветни народ.

Ћао!

Ja sam totalno za to da udjemo u BRICS, u inat svima :D nek budemo jedina zemlja u ovom delu Evrope koja je tamo, bas bi bila dobra fora. A i svakako je pravednija strana, ne seje horor i pokolj po celom svetu. Vise je u skladu sa pravosljavljem.
Ma kakvi... Rusi, Indijci, Brazilci, Kinezi sve su to divne nacije koje poštuju druge ljude i ne ugnjetavaju niti ubijaju ikoga, takoreći anđelčići mali swatki :mrgreen:

Ma kakvi... Rusi, Indijci, Brazilci, Kinezi sve su to divne nacije koje poštuju druge ljude i ne ugnjetavaju niti ubijaju ikoga, takoreći anđelčići mali swatki :mrgreen:
Jeste, u pravu si, Indija je bacala atomske bombe po drugima, napravila invaziju i pokolj u Koreji, Vijetnamu, bliskom istoku, Jugoslaviji itd.

Poznato je da Indus voli da dodje da uvodi demokratiju raznosenjem dece u vazduh i kradjom nafte i ostalih prirodnih resursa. A i Indus je po nama bacao kasetne bombe, uranijum, gadjao rafinerije, bolnice, vozove i evo oce i Kosovo da nam uzme mamicu mu I
indusku garavu...

Jeste, u pravu si, Indija je bacala atomske bombe po drugima, napravila invaziju i pokolj u Koreji, Vijetnamu, bliskom istoku, Jugoslaviji itd.

Poznato je da Indus voli da dodje da uvodi demokratiju raznosenjem dece u vazduh i kradjom nafte i ostalih prirodnih resursa. A i Indus je po nama bacao kasetne bombe, uranijum, gadjao rafinerije, bolnice, vozove i evo oce i Kosovo da nam uzme mamicu mu I
indusku garavu...
Vidi se da ne znaš ništa o Indiji :D

Tamo su ubistva i generalno smrt na ulici kao dobar dan.

"Tukli su me školi, zato sad idem u sataniste jer me oni nisu tukli"
Deluje mi da su ti logika i inteligencija baaas slabe strane. Ne brini, pokusacu da te naucim, dok te djavo skroz ne uzme pod svoje.

Na zapadu su satanisti, oni hoce da nam uce decu pederastiji, woke vrednostima. Tamo cveta pedofilija, satanisticki obredi, agresija prema drugim narodima, promocija imbecilije itd.

Istok, iako naravno ima mana, je jos uvek koliko-toliko okrenut tradicionalnom vrednostima. Neces naci tamo da njihove poznate licnosti muce i ubijaju decu da bi iz njih cedili hormone od kojih izgledaju mladje, ili ostrvo gde dolaze glumci i politicari da karaju malu decu itd.

Deluje mi da su ti logika i inteligencija baaas slabe strane. Ne brini, pokusacu da te naucim, dok te djavo skroz ne uzme pod svoje.

Na zapadu su satanisti, oni hoce da nam uce decu pederastiji, woke vrednostima. Tamo cveta pedofilija, satanisticki obredi, agresija prema drugim narodima, promocija imbecilije itd.

Istok, iako naravno ima mana, je jos uvek koliko-toliko okrenut tradicionalnom vrednostima. Neces naci tamo da njihove poznate licnosti muce i ubijaju decu da bi iz njih cedili hormone od kojih izgledaju mladje, ili ostrvo gde dolaze glumci i politicari da karaju malu decu itd.
Koje tradicionalne vrednosti?

Komunizam, ispiranje mozgova, državna tortura i diktatura, indijski izopačeni srednji vek u kojem i dalje živi većina itd.

Svakakvih gadosti sam se nagledao iz Kine i Indije, mnogo gore verzije izopačenosti od SAD. SAD je isto pukla, ali makar se Evropa još uvek drži neke normalnosti

Serbia is weighing a major geopolitical decision: joining BRICS as an alternative to the EU. Serbian Deputy Prime Minister Aleksandar Vulin has pointed out that BRICS, a bloc with members like Russia and China, offers an appealing, non-restrictive path forward. A recent poll in Serbia even shows that 46% of citizens prefer BRICS over the EU. Yet, President Vucic remains committed to EU accession as Serbia balances Eastern and Western interests.

25,975 views Oct 29, 2024

Da li se radi o politici balansiranja ili ozbiljnoj izlaznoj strategiji?

Ili je samo Zapadno zaoštravanje pred majdanizaciju Srbije?

I EU odgovara da Srbija bude u BRIKSu

Da preko nas imaju vezu sa Rusijom.

Koliko god prdeli i pricali gluposti, EU generalno ne moze bez Rusije i njene energije i drugih proizvoda.

Jer sve druge alternative su neuporedivo skuplje.

I to isto naravno, ali rusofilima to nije bitno, bitno je samo ko ih "nije tukao"
Ej, Indija ukinula Periodni sistem elemenata za osnovce i srednjoskolce, jedino ce studenti da uce isti.
Onda Kina koja dronovima uteruje ljude nazad u kuce ako izadju van dvorista, kobajagi ''zbog korone'' i koja cenzurise i hapsi sve zivo. To je samo vrh ledenog brega.

I takvi bi da vladaju svetom.

Ej, Indija ukinula Periodni sistem elemenata za osnovce i srednjoskolce, jedino ce studenti da uce isti.
Onda Kina koja dronovima uteruje ljude nazad u kuce ako izadju van dvorista, kobajagi ''zbog korone'' i koja cenzurise i hapsi sve zivo. To je samo vrh ledenog brega.

I takvi bi da vladaju svetom.
Iz Kine nam je stigao ovaj botovski sistem. Radnička prava na minimumu, nulta svest o raznim stvarima (pogledaj Zijin šta čini u Boru npr. u Kini je još gore stanje). Takođe sam se nagldao svakakih gadosti iz Kine na 4chan-u, ništa se po tome ne razlikuju od SAD...

Indiju ne bih ni komentarisao...

Back