- Poruka
- 66.058
Znači ti znaš da je ovo dobro, ali ne možeš da objasniš zašto je dobro.a ne. Ne mogu vam ni ja pomoci.
Verujem da je komplikovano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ti znaš da je ovo dobro, ali ne možeš da objasniš zašto je dobro.a ne. Ne mogu vam ni ja pomoci.
Žvalina skola.Znači ti znaš da je ovo dobro, ali ne možeš da objasniš zašto je dobro.
Ne. Receno je da pojma nemas o poslovanju. i da ti ne mogu pomoci.Znači ti znaš da je ovo dobro, ali ne možeš da objasniš zašto je dobro.
Kolega ekspert je sve rekao. Nema potrebe nastavljati temu. Što se mene tiče može lock.Ne. Receno je da pojma nemas o poslovanju. i da ti ne mogu pomoci.

baka stara, penzija maka, a deca voleNisi se setio da kradeš, ili šta se nisi setio tačno?
Pa nikad nije kasno za kriminal, čitam skoro da je neka baba postala narkodiler u sedamdesetoj.
Priznajem da pojma nemam o firmama jer nije moja oblast. Ali sam radoznala, pa pitam, ako su EU pare oštancane, šta se dešava kada predsednik države uzme silne kredite od EU i zaduži državu ?Kakva crna kontrola pomaze u slucaju da je privatna firma platila radniku za iznajmljeno vozilo 500EUR na dan?
Trebao bi direktora upravni odbor pozati na odgovornos sto rasipa pare.
Problem je mnogo veci i lezi u utopijskom ocekivanju da je zakonskom ragulativom moguce uciniti drustvo postenim.
EU daje ostancene pare i tako kupuju ljude za svoju stvar. Laznim parama ostvaruju relnu moc. Prodati se za EU pare je vece zlo nego krasti.
Ne, ovo je posledica toga sto udbasi kontrolisu sve drzavne firme, i drzavni kapital.Vidi se da nemas pojma s posllovanjem.
Sam sebi napravis prekomerni trosak. Iznajmis privatno vozilo pa platis koliko hoces s minimalnim porezom.
Ovo je posledica razlucitih poreza u sistemu. Zakone postavljaju idioti. I stalno ih stele za sebe.
Ali ljudi, ta bagra je tim novcem mogla da KUPI 60 takvih automobila.
Međutim, ako kupi 60 automobila, gde je tu profit?
Bolje iznajmiti šest komada i ostalih 95% para strpati u džep onome kome treba.
Ovaj stepen drskog lopovluka ove vlasti će se izučavati u godinama koje dolaze.
Evo @snouden već objasnio da je to dobro za sve nas. Zapravo nije baš objasnio, ali je potvrdio na časnu reč. Možda bi pravi ekonomisti poput @Dе Sisti i @Тихи mogli da razumeju, ja svakako ne mogu.SNS krade?
Ma neemogucee....sad ce @Plavooki Treptač aka Sensei aka Mita da ti objasni da on, iako nije za SNS, da to nije kradja nego da blokaderi podmeću lazne dokaze, LOL![]()
Pre ce se nesto objasniti onima u lazi nego nabrojanima.Evo @snouden već objasnio da je to dobro za sve nas. Zapravo nije baš objasnio, ali je potvrdio na časnu reč. Možda bi pravi ekonomisti poput @Dе Sisti i @Тихи mogli da razumeju, ja svakako ne mogu.
Ne sumnjam da reči podrške za taj lukrativni SNS biznis imaju i @HEFESTOS 1, @pertowic, @Mecenaa i @Mastrangello.
eto, demokrate privatizovale NIS i evo sta nam se desilo.Treba sve to privatizovati, ali vi bi se posle drali 'Aaaa, prodaju resurse zapaduuuu!!!'
kad ovako nesto napises uvek mi na um padne dinkic, vesic, zorana, sapic, sultanovac i da ne nabrajam dalje..Kome šta nije jasno krade se šakom i kapom. Do juče nepismen a danas u vrhu politike šta možeš od takvog sns pacova da očekuješ?!??
Све је то добро за раст БДП и нова радна места, а не ко ова опозиција и блокадеееери што у животу нису изнајмили ниједан ауто нити направили ни километар гасоводаEvo @snouden već objasnio da je to dobro za sve nas. Zapravo nije baš objasnio, ali je potvrdio na časnu reč. Možda bi pravi ekonomisti poput @Dе Sisti i @Тихи mogli da razumeju, ja svakako ne mogu.
Ne sumnjam da reči podrške za taj lukrativni SNS biznis imaju i @HEFESTOS 1, @pertowic, @Mecenaa i @Mastrangello.
kad ovako nesto napises uvek mi na um padne dinkic, vesic, zorana, sapic, sultanovac i da ne nabrajam dalje..
problem je sto se politikom svi bave zbog sebe a ne naroda i zemlje...
da su sposobni, radili bi druge poslove i ne bi se bavili politikom.
Prodaja FSB-u nije 'privatizacija'.eto, demokrate privatizovale NIS i evo sta nam se desilo.
nije resenje u privatizaciji nego u prestanku kradje.
u titovo doba se napredovalo bez privatizacije, imali smo fabrike gigante koje su bile medju najjacima u svetu, ali se tad znantno manje kralo, sto bi velja rekao, "kraduckalo se".
ako je ovo zaista istina za rentu automobila onda je ovo stvarno katastrofa.
nije isto.. biras zenu sa dobrim doopetom, ne poravis kompromisTo je isto kao kada ja kazem 'volim da zena ima dobro dupe'.

sta se kralo.. kancelarjski matrerijal.. izgradi se sprat vise zbog par stanova.. mani..daleko sa manje kralo jer je krala samo manjina u mogunosti.Ja ne znam zasto vas roditelji toliko lazu o SFRJ vremenima.
Neka vam lepo kazu koliko su krali svakog dana; svi, po svim firmama, da se ne foliraju previse.
Dosta foliraze.
Ti, mario i zbiljas/Komsa da otvorite Klub ljubitelja SFRJ ekonomije.nije isto.. biras zenu sa dobrim doopetom, ne poravis kompromis![]()