za"za slucaj"

• Začetnik teme Začetnik teme re kabe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
R

re kabe

Gost
NAPISALA SI PAR RECENICA i moglo bi se reci da je tacno.ali,kada citam tako o tome sta je napisano,kao da nisam ja vec neko drugi-kako bi ja videla sebe.
ustvari,jako sam nesrecna,jako usamljena,6 godina skupljenih ruku se molim da mi konacno spadnu ti okovi i ugledam svetlost...osetim toplinu sunca.
nezavisna nisam vec naprotiv!imucna nisam jer zavisim!druga nemam,roditelji su 2000km daleko.
jedini ko mi zasad daje nadu da izdrzim i ko me greje i pomiluje kad zelim da spavam,je on-skorpija koja i jeste 08.11.rodjena kao sto si i ti napisala!
pre spavanja,pomolim se,a njegovo lice kao lice sveca,mi je pred ocima.bojim se da je sve to moja iluzija,jer mi je potrebna ljubav koju odavno nemam.
nisam osoba koja ce kukati i moliti za pomoc,za neku trunku nade,ali da mi je potrebna-potrebna mi je mnogo!JEDAN ODGOVOR CE BITI DOVOLJAN DA ME"PODIGNE IZ MRTVIH"I ISTO TAKO I "ZAKOPA".
ukoliko osetis potrebu da mi pomognes,ucini mi to-uzvraticu!
odgovori mi sto je pre moguce(bilo da zelis ili ne).
hvala ti!
re-kabe

re kabe:
JEDAN ODGOVOR CE BITI DOVOLJAN DA ME"PODIGNE Z MRTVIH"I ISTO TAKO I "ZAKOPA".

Sa ovako napisanim velikim slovima odbijas od sebe jer zelis da prevelis odgovornost na drugog.
Ipak, kao 10 godina stariji (musko sam, slucajno), mogu ti reci da ces se kao osoba ispuniti u najboljem smislu, i da se ispunjenje dogadja zivljenjem a ne zatvaranjem (sto ti volis da cinis sa Marsom u 12. polju).
A sto se tice para i materijalne nezavisnosti, bices prepuna novca i imovine, jer tome i tezis. Mozes li zamisliti kako sam se smejao u svojoj 23. godini, u vreme i nakon hiperinflacije, kada bi mi protumacili natalnu kartu i rekli da cu imati puno novca, a ja ziveo u podrumu, bez dinara da pomislim da izadjem na pice!!!

Tada sam sakupljao duhovna bogatstva sedeci u svom licnom zatvoru. Sada ta bogatstva materijalizujem kroz posao (ne astrologiju).

Hoce li te ovo podici?

materijalna strana me ni najmanje interesuje.bar za sada ne.kad mislim na novac,mislim na stabilnost i rasterecenost.nikad novac nemoze da pobedi ljubav!
VOLELA BIH DA SVI LJUDI IMAJU i neprija mi da gradim vile i kupam se u novcu dok vecina oko mene nema dovoljno ni za goli zivot.ali dobro....
ja se vec jedan duzi period nalazim u totalnom psihickom haosu i ne uspevam da pronadjem izlaz!pomoc mi je jako potrebna jer nisam u stanju da odgonetnem neke stvari.ljubav je u pitanju!
ja znam da svaki covek moze i hoce da pomogne ali opet,toliko ljudi ima i NEMOZES NI SVAKOM POMOCI!
JA TO RAZUMEM!ako te,jos jednom kazem,vuce da mi pomognes,ja cu biti jako zahvalna i UZVRATICU!
HVALA TI!!!

:)

Back