NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ja znam da sam dobra

Hajde ljudi, pustite šale i pošalice. Trebaju mi konkretni odgovori. Šta ženu čini dobrom ljubavnicom? Izgled, iskustvo, ljubav koju oseća prema vama i vi prema njoj...ili nešto deseto?
Recimo - po meni je bitna i "kooperativnost" - ako ne saradjuje - recimo da nece da ide dalje od crne maramice preko lica - onda odmah ide u off mod.
Ili krene da se prenemaze - uf sto to mrzim.
Ispade da sam nabrojao sve sto nije, ali vi samo odradite negaciju...
......Recimo - po meni je bitna i "kooperativnost" - ako ne saradjuje - recimo da nece da ide dalje od crne maramice preko lica - onda odmah ide u off mod.
Ili krene da se prenemaze - uf sto to mrzim.
Ispade da sam nabrojao sve sto nije, ali vi samo odradite negaciju...
Prenemaže kako?
Hajde ljudi, pustite šale i pošalice. Trebaju mi konkretni odgovori. Šta ženu čini dobrom ljubavnicom? Izgled, iskustvo, ljubav koju oseća prema vama i vi prema njoj...ili nešto deseto?
pa ono, ako nece da mu licka cmarcic i te fore![]()
najbolja je ona koja ga ebbe u mozak, koliko da on to i ne primeti, ali taman toliko da odlepi za njomu svakom pogledu i da misli kako je bog.
.ima istine ..........................vid male al je pametna .....![]()
Po čemu se određuje da li je žena "dobra" u krevetu? Zar nije doživljaj sexa individualan? Znači, ono što je tebi super, drugome je loše. Pa me zato zanima, da li postoje neke uopštene karakteristike dobrih ljubavnica?
Prenemaže kako?
najbolja je ona koja ga ebbe u mozak, koliko da on to i ne primeti, ali taman toliko da odlepi za njomu svakom pogledu i da misli kako je bog.
Recimo: zavrsimo, otaljam lirski moment i krene da izvire mudrost iz nje: "Ali ja sa muzem imam odlican sex!!!" (pa sta ces koji q ovde - to sam naravno precutao, ali teeeeeeeeskoooo) - to je ono savesno prenemaganje.
Ili - prvi put cemo da se ljubimo, drugi put mozda, ali moooozda i da se mazimo, a treci put - e to cemo da vidimo, jer... Pa ide lupetanje.
Ili - "Slusaj, ja sam ozbiljna zena, emotivna..." + (bullshit tirada)... A prvo potpitanje je - kako si zena, ako nisi udata? Drugo - jasno ti je da je ovo samo sex? Mislim, receno ti je - sta sad 'oces?
Smesta prestani da gledas Pink.
Pitanje je o dobrim ljubavnicama - ono... sex, rupice boce, a ne qrvanje za pare, kola...
Znači, onda je sex ipak umna a ne fizička stvar? Hmmm...a zašto se onda neprestano govori o lepoti ženskog tela?
Dobro, znači prenemaganje aktivira off dugme. A zašto onda na x tema ovde muškarci cvile kako žene nemaju ni stida ni srama, već insistiraju prve na sexu, ne femkaju se dovoljno, bla, bla...
ti se razumijesh u zhene!?
Znači, onda je sex ipak umna a ne fizička stvar? Hmmm...a zašto se onda neprestano govori o lepoti ženskog tela?
pa ja i ne pričam o qurvanju za pare, kola i slično. i ne znam odakle ti da uopšte gledam Pink
nego, hoće to u nedostatku argumenata...![]()
Zato sto um 'pozitivnije' reaguje na lepotu zensku,
no sex jeste psihofizika, i duhovna i telesna stvar, i sveta i greshna, komletna stvar, dobar sex povezuje coveka i zenu u jedno pa onda u ceo univerzum, itd, nema granice lepote i uzivanja kad je nesto zaista odradjeno kako valja
Dobro, znači prenemaganje aktivira off dugme. A zašto onda na x tema ovde muškarci cvile kako žene nemaju ni stida ni srama, već insistiraju prve na sexu, ne femkaju se dovoljno, bla, bla...
najgore za zensko je kad za partnera ima muskarca "domacicu", muskog puritanca koji ne eksperimentise, uz to brka pojmove moral i slicne fore.
jednom sam nagazila na takvog tupsona.
"svrsavanje po faci???!!! ja NIKADA ne bih tako UVREDIO nijedno zensko!!!!"
OMG, "domacica"
.kad te neka zaludi do ushiju i njeno goovno ti dodje kao shampita .....pa zato shto mushkarac prvo primecuje ochima pa tek onda mozgom .......
Moras prvo da procitas pitanje/temu, onda da razmislis i da se potrudis da odgovoris - ovako u off mozemo da odemo bez problema...
Imam ja argumente, samo moras prvo da pogledas i primenis clan 1.