Za Vesticu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

GROM777

Početnik
Poruka
5
Vestice reci mi kako toliko znas o skorpijama?Reci mi koji si znak!I ako mi kazes ovo vodim te na piche!!Kako se slazu Muska skorpija|strelac i Zenski rak|blizanac.Ozbiljan sam za piche!CAO
 
GROM777:
Vestice reci mi kako toliko znas o skorpijama?Reci mi koji si znak!I ako mi kazes ovo vodim te na piche!!Kako se slazu Muska skorpija|strelac i Zenski rak|blizanac.Ozbiljan sam za piche!CAO

RAK

Dom je ovom znaku najbitnija stvar na svetu, jer je ovaj znak veliki zaštitnik porodice i tradicije. Rakom upravlja Mesec i emocije ovog znaka se često menjaju pod uticajem ove planete. Ukoliko ga upoznas u najvišoj tački pozitivnog raspoloženja, verovatno će te osvojiti svojom nežnošću i odanošću. Raspoloženja Raka mogu ići od mirnog poput reke do uznemirenog i strasnog poput bure na moru, što je prirodno za sve vodene znake. Bilo kako bilo, Rakovi veoma bogato nagrade one mornare koji umeju da plove ovakvim vodama.
Pripadnici ovog znaka imaju razvijen osećaj da pronađu pravu osobu za sebe. Šarm koji takođe poseduju osobe rođene u ovom znaku kombinovane sa njihovim zaštitničkim i nežnim ponašanjem, mogu biti pravo ljubavno oružje, kojem malo ko može da odoli. Rak voli da se oseća sigurnim i voljenim i zato će partner koji pamti datume rođendana ili godišnjice, ili koji naprosto otvori šampanjac bez nekog posebnog razloga, biti nagrađen nežnostima i ljubavlju. Ukoliko Rak pravi ljubomorne scene partneru, to radi samo iz razloga da ojača njihovu vezu. Idelan partner za Raka je onaj koji voli dom i može po ceo dan da boravi u njemu.
Kao i većina stvari u njihovom životu i seks je jedna od njih koja ide sporim tokom. No, ukoliko učinite prave korake, taj spori ples se može lako pretvoriti u najstrasniji tango. Rak nije seksualni akrobata, ali zato može priuštiti veliko seksualno uzbuđenje na mnoge druge načine. Rakovi imaju osećaj za svog partnera i uglavnom osete šta je to što žele u seksu. Ženska strana Raka je takođe prisutna u seksu i zato i oni vole da nekad prepuste partneru da vodi ljubavnu igru. Raku je seks najbolji, ako je povezan sa ljubavlju. Kao i većina vodenih znakova, najviše voli da vodi ljubav na plaži ili u moru.
 
ŠKORPION - RAK

Mozes biti siguran da se u astroloskim krugovima ova kombinacija preporucuje sa velikim aplauzima, bez obzira da li se radi o poslovnoj, prijateljskoj ili ljubavnoj vezi. Znaci, u pitanju su dva znaka koja vezuje isti element -- voda, a zatim, velike slicnosti koje se prepoznaju kroz polje psiholoskog ili emotivnog izrazavanja.

Napominjem, ukoliko postoji sansa za izbor, onda je bolja varijanta zena Rak i muskarac Skorpion, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Skorpion i muskarac Rak, a da to ne predstavlja veliku razliku. U svakom slucaju, Skorpion je taj koji poseduje onu magnetsku privlacnost i ogromnu energiju koja na jednu Racicu deluje ne samo kao zivotni oslonac, vec kao neiscrpna inspiracija i najbolji podsticaj.

Ponekad susret ova dva znaka donosi fatalnu privlacnost jer Skorpion inspirise svoju partnerku u duhovnom, emotivnom i erotskom smislu. Pri tome, ne treba zaboraviti da Skorpion obozava svoju partnerku jer ona je veoma zenstvena, sentimentalna i senzualna, zatim, Racica ume u potpunosti da se preda svom ljubavnom partneru tako da oboje dozivljavaju pravi ljubavni zanos.

U skladnoj ljubavnoj vezi Skorpion ima inicijativu i pothranjuje svoj muski ego, dok zena Rak ispunjava svoju emotivno potrebu za pripadanjem i potpunim predavanjem. Medjutim, postoje i neke dramaticne situacije, kada Skorpion postaje isuvise ljubomoran, osvetoljubiv i beskrupulozan, a tada Racica spasava svoju glavu tako sto odlazi bez pozdrava.

Ali, ukoliko se zena Rak ponasa isuvise teatralno i ukoliko uporno brani svoju potrebu za nekakvim sarenolikim susretima i kontaktima, onda Skorpion priprema veliku osvetu, zatim uzvraca ljubavni udarac i na kraju odlazi bez milosti.

Medjutim, ne treba pricati o rastancima jer kombinacija ova dva znaka predstavlja fantastican spoj i zbog toga Vasa poslovna, prijateljska ili emotivna veza traje dovoljno dugo i na zajednicku srecu predstavlja "pun pogodak".
 
Ne brini ima nade... sve je samo pitanje razumevanja i obostrane spremnosti da se usklade stavovi. Naravno, na osnovu opstih karakteristika ovo uopste nije preporucljiva veza ali veruj mi ima i katastrofalnijih.
Uopste gledano zemljani znaci (bik, devica i jarac) i vatreni (ovan, lav i strelac) nisu stvoreni jedni za druge. Ovi vatreni ne mogu da shvate prizemnost i proracunatost zemljanih znakova, a zemljani pak energicnost i potrebu za stalnim kretanjem vatrenih znakova ocenjuju kao nestalnost i prevrtljivost.
Bik spada u najvatrenije zemljane znake i u zavisnosti od podznaka a i ostalog, mogu biti cak i odusevljeni vatrenim znacima. Pogotovo muskarci bikovi koji od zena ocekuju da dobro izgledaju(provokativno ali elegantno), da su vesele, komunikativne i sarmantne i pre svega inteligentne i obrazovane, a to koliko znam nimalo nije tesko zenama cijim znakom vlada vatra.

Bik je vise tradicionalan, inertan, konzervativan i veoma koncentrisan na materijalne vrednosti. Zatim, Bik na sebi svojstven nacin ume da postavlja razlicita pravila, ogranicenja ili zabrane koje pred jednim slobodoumnim, duhovitim i energicnim Strelcem deluju krajnje neprihvatljivo. Uostalom, Strelac u ocima Bika deluje isuvise dinamicno, nestalno i veoma neozbiljno ili cak prevrtljivo.

Ipak, naglasavamo da se u astroloskim krugovima kombinacija ova dva znaka preporucuje za poslovnu saradnju, ali iskljucivo pod uslovom da je rec o velikoj grupi saradnika. Pri tome, treba imati u vidu da velike razlike izmedju Bika i Strelca nece prouzrokovati prekid, vec ce samo svako od njih na sebi svojstven nacin da prosiri zajednicke interese.

Posebnu zanimljivost u ovoj kombinaciji predstavlja cinjenica da Strelac ima ulogu idejnog tvorca, a Bik ima ulogu prakticara i izvrsioca. Znaci, poenta je u tome da ideje koje Strelac zamisli u svojoj glavi Bik uspesno sprovodi u delo.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top