Za(uvek) žena broj 2 🚫 - o čemu je ovde reč?

bird again

Buduća legenda
Poruka
48.483
Slušam razgovor dve relativno mlade žene pre neki dan u taksiju. Pričaju glasno, nisam prisluškivala :lol: (pun taksi).

Jedna od njih je dve godine u vezi sa oženjenim muškarcem.
Sva ponosita govori o njemu i toj njihovoj vezi. I tako priča teče …

Šta mislite o ženama koje su sposobne da budu u takvim vezama?
Je li to danas neki trend možda?
Da li se nadaju možda da će zauzeti mesto broj 1 (aluzija na naslov teme)?
Ili je to samo jednostavno “nije to bitno što on ima porodicu “stil”” ?
Da li ste bili možda u poziciji u kakvoj je ova žena (pitanje za žene)?
Da li ste bili u poziciji ovog oženjenog muškarca (pitanje za muškarce)?

Možda se nada da će jednog dana postati "broj 1". A možda je jednostavno u situaciji da joj je to trenutno najbolja opcija, nije našla nikoga ko joj više odgovara, ko je bolje tretira ili ko joj se više sviđa od tog "broja 2". Ljudi često ostaju u takvim odnosima ne zato što su idealni, nego zato što im alternativa deluje lošije ili je uopšte nemaju.

Slušam razgovor dve relativno mlade žene pre neki dan u taksiju. Pričaju glasno, nisam prisluškivala :lol: (pun taksi).

Šta mislite o ženama koje su sposobne da budu u takvim vezama?
Ako me je nesto zivot naucio to je da ne sudim, ali sta mislim, mislim da se ona potajno nada da ce ostaviti zenu zbog nje.
U suprotnom ne vidim poentu.
Je li to danas neki trend možda?
Sumnjam, al ima svačega.
Da li se nadaju možda da će zauzeti mesto broj 1 (aluzija na naslov teme)?
Pa to :)
Ili je to samo jednostavno “nije to bitno što on ima porodicu “stil”” ?
Meni je to agonija, nisam zensko, al sam bio nazovi vezi sa udatom zenom, da bi mi rekla nasli smo nacin da ucinimo jedno drugo srecnim, a ja se nadao ostavice ga, na sta nije ni pomisljala.
Da li ste bili možda u poziciji u kakvoj je ova žena (pitanje za žene)?
Da li ste bili u poziciji ovog oženjenog muškarca (pitanje za muškarce)?
Nisam se ni zenio ni udavao 😋😁

To je sve tačno, ali možeš da imaš svoje mišljenje o tome. To ne mora biti ni osuda ni moralisanje, prosto mišljenje iz tvoje perspektive.
Možda mogu ali kako se ja mogu staviti u njenu kožu i shvatiti šta je privuklo nekome ko je zauzet? Možda ljubav, strast, njegova funkcija? Sve je moguće i sve je u igri. Odavno sam prestala da govorim, ja to nikada ne bih u životu. Jer...nikad ne reci nikad ( jest stereotip, al se važi) Što se tiče moralne strane ovakvih veza, spadaju u nemoralno ponašanje, jedino mi to pada na pamet.

Па колико вас је било у том таксију?

Дај још детаља, немамо довољно информација ... :mrgreen:

Možda se nada da će jednog dana postati "broj 1". A možda je jednostavno u situaciji da joj je to trenutno najbolja opcija, nije našla nikoga ko joj više odgovara, ko je bolje tretira ili ko joj se više sviđa od tog "broja 2". Ljudi često ostaju u takvim odnosima ne zato što su idealni, nego zato što im alternativa deluje lošije ili je uopšte nemaju.
Klimavi argumenti za ostajanje u nekoj vezi :mrgreen:

Вероватно има бенефите у таквом односу, а који је испуњавају и чине задовољном. Зато и нема проблем са тиме што, највероватније, никад неће бити број један у животу "свог" мушкарца.
I ovo je klimavo vrlo.
Ja lično ne razumem kakav benefit može da postoji tu. Ali, šta ko mene pita tu :mrgreen:

Back