Za trendomane

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959

Prema trenutnim svetskim statistikama, a za prethodni mesec,

1. mesto - Nokia sa 47.4% prodaje + tvoj fontele :lol:
2. mesto - Sony-Ericsson a u stopu ga prati
3. mesto - Motorola :D

Ostali su sitna boranija koja nije prešla ni cenzus

Nokijin najprodavaniji modeli su Nokia N70-1 i Nokia 6600
Sony-Ericsson ima tri modela koji se dobro prodaju: Sony-Ericsson W810i, Sony-Ericsson K800i, Sony-Ericsson K310i
Dok Motorola i dalje žari i pali sa modelom od pre 2 godine (tek sada gorepomenuti imaju par funkcija više ali mnogo veću cenu): Motorola SLVR L7 (sliver tj tanak a ne silver tj srebrni) pa slede SLVR L6, Motorola V3i te na kraju Motorola Razr V3

1080186.jpg
nokia-n70-1.jpg

NOKIA N70-1

nokia_6600_musis_content.jpg

NOKIA 6600

pa ja ti kazem sta je trend no.1 u svetu... a ti mosh da prichash i pishesh sta ti drago... lg, verizon, samsung, microsoft, pa i sad google svi imaju u planu da izbace replike iPhone-a al' ce ****** da ga nadmashe.... :) najtrazheniji, najprodavaniji, po time-u tehnoloshko dostignuce broj jedan u 2007....

A nije mi jasno zašto Motorola ne sluša potrebe svojih korisnika nego furaju neke dizajne koji su sačuvaj Pajo. Po mogućnostima i sa cenom su uvek dva koplja ispred ostalih ali dizajn ko da je radio Filip Višnjić...
Da SLVR 7 nije u komadu - ne bih kupio sigurno

pa ja ti kazem sta je trend no.1 u svetu... a ti mosh da prichash i pishesh sta ti drago... lg, verizon, samsung, microsoft, pa i sad google svi imaju u planu da izbace replike iPhone-a :) al' ce ****** da ga nadmashe.... najtrazheniji, najprodavaniji, po time-u tehnoloshko dostignuce broj jedan u 2007....

Nije blago ni srebro ni zlato, već je blago što je srcu drago

Nije mi jasno zašto ljudi trpaju igrice sa addwareom koji pokušava da ostvari internet konekciju bez dozvole vlasnika?
A taj iPhone, jel isto ide na net dok ja neću?

taj iphone:) kolega, pravi malji deca ako osh bukvalno da ti kazem... sve shto smislish moz da odradi.... ima naravno neke boljke ko svi al se to polako resava svakodbnevno update-ima i raznim softverima...

igice su nebitne i uopste ne znam coveka koji iphone koristi da bi se igrao.... ne ide on nigde dok ti necesh..al kad oces, onda leti...

taj iphone:) kolega, pravi malji deca ako osh bukvalno da ti kazem... sve shto smislish moz da odradi.... ima naravno neke boljke ko svi al se to polako resava svakodbnevno update-ima i raznim softverima...

igice su nebitne i uopste ne znam coveka koji iphone koristi da bi se igrao.... ne ide on nigde dok ti necesh..al kad oces, onda leti...

Bitno je ovladati time što imaš. Moj komšija kupio Smartphone sa Windows 2000 OS pa i dalje telefonira...

pa ako ti kazem da mosh da ga postavish ko mali apache server sa 8gb :) nadji mi neki mob koji to moze... trenutno ima 10 repositorija sa dl piratskih programa kojih je preko aj' da ne preteram oko 200 komaTa.... s obzirom da apple josh nije dao source kod za njegov bsd a ovi ga ishakovali, od februara ce biti pa barem najmanje 500 mogu da potpishem...

pa ako ti kazem da mosh da ga postavish ko mali apache server sa 8gb :) nadji mi neki mob koji to moze... trenutno ima 10 repositorija sa dl piratskih programa kojih je preko aj' da ne preteram oko 200 komaTa.... s obzirom da apple josh nije dao source kod za njegov bsd a ovi ga ishakovali, od februara ce biti pa barem najmanje 500 mogu da potpishem...

A šta će to meni? :D
Ja se ionako preznojavam kada mi četri ribe zakažu sastanak istog dana u veoma približno vreme na različitim mestima... Sad zamišljam da imam taj server... Opet ne bih znao šta da radim :D

znash kako kazhu irone... :) kad ga jednom osetish u ruci, nikad nesh da ga ispustish... na iPhone mislim, da me ne skontash pogreshno :)

aj' kvota 1.20 da sledece godine u ovo vreme ima iphone da bude najprodavaniji smart fon u chitavom svetu u konkurenciji svih najvecih giganata medju kojima su nokia, motorola i sony....

znash kako kazhu irone... :) kad ga jednom osetish u ruci, nikad nesh da ga ispustish... na iPhone mislim, da me ne skontash pogreshno :)

aj' kvota 1.20 da sledece godine u ovo vreme ima iphone da bude najprodavaniji smart fon u chitavom svetu u konkurenciji svih najvecih giganata medju kojima su nokia, motorola i sony....

Gledajući u prošlost
Maštajući o budućnosti
Tako divna sadašnjost prodje pokraj mene

Desanka

uzgred priseti se shta je bilo sa iPod-om kad se pojavio.... a shta je danas....

Takodje je zvučalo nekako neverovatno da porodične slike držimo u elektronskom aparatu kao nekad što su se držale u onim velikim samolepivim knjigama, pa eto pored slika možeš i filmove sa putovanja sada da nosiš...

Nego, nešto razmišljam da prikupimo kintu na politici 30X10 evra = 300, da ne računamo rezervne nickove, i još da odšljakaš nedelju dana na gradjevini i eto tebi iPhone bez updateovanog softvera :D

Back