~~~Za sve~~~

Girl next door:
Postovani forumasi,
buduci da ovaj podforum nema moderatora, predlazem da ova tema posluzi za nabijanje postova.
pocinjem ja:twisted:

bla, bla, blaaa.
A čemu to?
Šta mi znači veliki broj postova?
Možda je bolje da pišemo na ovome mjestu nešto smisleno, da bi i ovo mjesto postalo posjećeno pa da neko dobije čast da bude mod i na ovom podforumu.

-Eva-:
A čemu to?
Možda je bolje da pišemo na ovome mjestu nešto smisleno, da bi i ovo mjesto postalo posjećeno pa da neko dobije čast da bude mod i na ovom podforumu.
hahahahahhahahahahahahaahahhaahahahahahahhaaha....definitivno nisi u toku...hahahahahhahahahahahahaahahhaahahahahahahhaaha....

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sto smarate_________________________________________________________________________

-Eva-:
A čemu to?

Ma kakvi...
Ovo je jedino mesto gde mozemo slobodno da divljamo
Stace meni moderator na svakom koraku jer vise mi je pun k tih budala i kompleksasa...

HOCEMO SLOBODU A NE MODERATORSKI JARAM

Smrt moderatorima

78-article_h.jpg

Back