Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Mojoj profesorki francuskog:
U ziwotu nisam imala tu priwilegiju niti chast da upoznam tako odwratnu,zlobnu i jednostawno ljigawu osobu...muchili ste me 4 godine...nadam se da wishe niko nece imati priliku da se na njemu iziwljawate kao shto ste na meni....hwala wam...pokazali ste mi kako da se ponasham u prisustwu odwratnih,jednostawno loshih osoba....bilo je lepo upoznati was i dowidjenja u ime djaka ....

tako neshto planiram da kazem na Maturskoj wecheri...josh uwek smishljam gowor...

Opet, ZA TEBE,DRAGA MOJA....:nisi mi uopste jasna.Vec pet godina koliko ne govorimo, pokusavam da te opravdam, da shvatim, da nadjem neko objasnjenje.Ali ne uspevam.Samo se nadam da, ...sve vide oci sudbine.Ti nisi moja drugarica, nismo mi ista generacija, zasto to nisi mogla da prihvatis?Zasto si u meni uvek gledala suparnicu?Druge majke bi bile srecne da su im cerke prave lepotice, a ti....Pogresno si protumacila taj dar od Boga, i evo sta si napravila.Samo zelim da ti kazem, da iako sam ponosna, ja mislim na tebe i na ono vreme kada sam bila devojcica pa ti nisam nista ugrozavala i nisam ti smetala.Volela bih da je sve ostalo kao onda.Ali nije.Nisi zelela.Svaka ti cast ako ne patis nimalo.Ja patim, priznajem, ali necu dozvoliti da me iko vise tako povredi, kao ti.DECA SE NE PRAVE DA BI IH IMALA PAR GODINA, DECA SU NESTO ZA CEO ZIVOT!kako ti to nije jasno???!!!

Dok sam stanovala u studentskom domu,imala sve desetke i devetke i niko nije shvatao zasto mislim da je fakultet gubljenje vremena,to je zbog toga sto fakultet stvarno jeste gubljenje vremena ali meni je fakultet bio najbolji nacin da se odselim od kuce.
I nije im bilo jasno zasto ne volim studente.Zato sto su im zakrzljali svi ostali aspekti licnosti osim intelektualne strane licnosti.

N.
Imas svoju devojku pa njoj govori kako treba da se ponasa!
Muka mi je od tebe i tvog moralisanja.
Ja cu da se ponasam kako JA hocu i mogu da se derem na tebe kad hocu...
i da prevrcem ocima koliko hocu...i da pricam tonom kojim hocu!
i boli me bre ku.ac sto smo u tvojim kolima!!!
I nemoj da budes iskljuciv jer to ne podnosim.
I nemoj da govoris da sam se ja promenila jer nisam,mozda si me tek sad upoznao.

Mama :( lagala sam te...Smrc...

M***, izvini sto sam to uradila...Ne bi mi bilo zao da je u pitanju neko drugi..Ali za tebe znam da mi neces nikad ni reci da znas, ali ce ti biti tesko... Nemam neko opravdanje, pa zato i ne mogu s tobom da pricam o tome... Bilo bi malo glupo kad bih ti rekla da mi je fantasticno kad sam s njim... I on mi kaze da je to izmedju vas bilo davno i nista znacajno-znam i ja to sve, ali bi bilo mnogo lakse da to vece nisi nista vidjela i shvatila, ili da sam ja nasla bolji izgovor..

Shvatila sam jos davno da mi sa tobom nece biti lako...
Onda sam u petak shvatila da sam slaba na tebe...
A isto to vece, kad si me poljubio, shvatila sam i da ces ti uvijek pobjedjivati...
Vec dugo sam uspijevala da se oduprem emocijama, bila sam bas uspjesna u tome, a pogledaj me sad: izgubljena sam kao malo dijete, ne znam da li da se smijem zbog ovog divnog osjecaja zaljubljenosti, ili da placem sto cu vjerovatno uvijek imati osjecaj da nisi potpuno moj...
A ti, tebe zaista nikako ne mogu da procitam...
Znam da si i ti kukavica, kao i ja, i da je i kod tebe davno proslo vrijeme kad si prema nekome osjecao nesto, pa ti je sve ovo cudno...
Necu te ja ubjedjivati da krenes otvorenim srcem u sve ovo, mnogo je vjerovatnije da cu se povuci svaki put kad osjetim bilo kakvu hladnocu sa tvoje strane, i da cu i ja zatvarati srce.
Evo, i ovde mi ponestaje pravih rijeci, kao i kad zaista razgovaram s tobom...
Mozda me jednom mognes razumjeti i bez rijeci, ko zna...

Za jednu devojku crne kose sa ocima plavim...

Ja koji sam svasta u zivotu radio, ja koji sam mnoge ljude ozalostio, samo zbog tebe sam plakao, samo tebe sam sanjao.Samo tvoje ne mogu da zaboravim.Samo tebe sam voleo.
Ti si plakala, mozda ozbiljno, mozda si se pretvarala ali to sad nije bitno kad si sada daleko od mene.

Hvala ti na svemu

Vecno tvoj Jova

S: Bila sam sa tobom samo zato sto sam mislila da ne mogu ni malo da budem sama, kad je moj decko Miso bio nestao negde, u zatvor ili u Crnu Goru ili u Englesku, nebitno gde, nisam bila navikla da budem tako sama, nisam se bila navikla na Uzice, nisam se bila ni malo navikla da moram da se malo smirim i bilo mi je uzasno dosadno i bilo mi je uzasno grozno kod kuce, mislila sam da moram podhitno da nadjem decka.Ali nikad nisam bila zadovoljna sa tom vezom.Video si i sam da sam jedva docekala da odes u Rusiju i otisla sam u Beograd.

Back