- Poruka
- 86.582
Za sve što ne valja u Srbiji je kriv preCednik, a za sve što valja je zaslužan ko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika vec duze vremena nije Bogu iza nogu.Hteli bi zapadni standard ali se ne ponašaju kako zapad radi, a to je
- Da slušaš državu bez pogovora (recimo Nemačka, Skandinavske zemlje...)
- Da ideš tamo gde ima posla pa makar bilo bogu iza nogu (Amerika)
Apsolutno nista! Ako imas ideju sta to valja, napisi.Možda prvo treba definisati šta to valja u Srbiji?
Molim? Prodavac u radnji 500-700€ plata. Hrana duplo jeftinija nego u srbiji i ima ukus hrane. Nekretnine duplo jeftinije nego u srbiji. A ljudi veseli i raspoloženi uživaju.Za utehu, Grci i Italijani nisu ništa bolji od nas. Njihov stanndard je marginalno višlji.
Gde? U nekoj zabiti u poređenju sa BG?Molim? Prodavac u radnji 500-700€ plata. Hrana duplo jeftinija nego u srbiji i ima ukus hrane. Nekretnine duplo jeftinije nego u srbiji. A ljudi veseli i raspoloženi uživaju.
Imam ortaka živi tamo, kakvi bre 5-7 evra.U atini naravno. Svinja 5 evra govedina 7 i to u mesari. Lidl ima grozno meso svaki put mi voda ugasi roštilj.
Idi u sremčicu za te pare. Ja u atini za 700 trosobni gledam partenon.Pitam gugla, kaže za rentu jednosobnog stana
Beograd, oko 400 evra ako je blizu centra
Rim 1000 oko centra
Atina 400-700 oko centra
a šta valja, majke ti?Za sve što ne valja u Srbiji je kriv preCednik, a za sve što valja je zaslužan ko?
Imam ortaka živi tamo, kakvi bre 5-7 evra.
Kaže da je meso otprilike kao i u Srbiji